hits

Josefine Fevang

NY PROTEIN MAT

 • Skrevet 21.02.2018 klokka 14:29
 • Kategori: MAT

Flere som har fått med seg at Tine har kommet med flere nye produkter på mandag? Mesteparten har alt kommet i butikken. Akkurat som puddingen i sjokolade og en med banan og vanilje. Proteinpuddingen med sjokolade og mango. Men tør og påstå at de med sjokolade frister mest.
 
Jeg er veldig glad for at det kommer flere av disse produktene i forskjellige pris klasser. Siden jeg har et stort behov for protein rikt kost og mindre laktose. Så når det kommer slike produkter så gir det mer å velge i mellom.
 
Det eneste jeg har og klage på var at konsistensen på shaken var veldig tykk. Den kunne godt vært litt tynnere, men det er vel og blande inn litt styrk melk.
 
Q, flere som har prøvde disse produktene?
 

SJOKOLADE PIZZA!

 • Skrevet 16.09.2017 klokka 13:18
 • Kategori: MAT

I går som litt ekstra fredags kos gikk vi til innkjøp av den nye, mye omskrivende sjokolade pizzaen som har kommet i butikken. Den lille sjokolade momsen inn i meg gjorde en kjempe dans når lukta av deilig sjokolade fylte opp leiligheten vår. Gud som jeg gledet meg til og sette tenne i denne nydeligheten.
 
Jeg har aldri smakt noe så jævelig før. Etter to biter kjente jeg magen vrengte seg i kvalme. Jeg vet ikke helt hva jeg forventa meg av denne pizzaen eller terte eller desserten som vi kaller den. For det er ikke noe middag alternativ ihvertfal.
 
Jeg er så skuffa. Jeg har ikke ord over hvor forferdelig denne var. Skjønner veldig godt hvorfor den har fått terning kast 1 veldig mange steder. Så det ble bare med denne ene gangen at det ble brukt penner på denne pizzaen som skule være en herligheter på en fredag.  
 
Så denne anbefalles ikke. Selv om du er en sjokolade moms som meg.
 
//
 
Yesterday I thought to buy some extra good food sins it was Friday. So I bought the bed chocolate pizza that has come to the store in Norway these days. The little chocolate moms in me made a great dance when the smell of delicious chocolate filled up our apartment. God, I looked forward to putting my teeth on that pizza. 
I've never tasted something so bad before. After two bites, I felt my stomach turned into nausea. I do not quite know what I expect from this pizza or tart or dessert as we call it. Because there is no dinner option in any case.
I'm so disappointed. I have no idea how terrible this was. Really knows why it has got the dice throw 1 very many places. So it is only this one time that I am spending money on this pizza. 
So this is not recommended. Even if you are a chocolate moms like me.
 

HORTEN MAT OG ØL FESTIVAL

 • Skrevet 23.08.2017 klokka 11:10
 • Kategori: MAT

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

I helgen som var så tok vi oss turen til Horten for og utfordre smak sansene våre litt ekstra. Dette er andre gang som dette ble arrangert inne på Karljohansvern. Det var så ekstremt koselig med alle foodtruckene og alle barene som hadde stilt seg opp inne på Karljohansvern. Dette er en festival som er for mennesker i alle alder. Selv om det er servering av øl, så var det mange aktiviteter som barn kan være med på. 

Dette var vel også litt det siste krampe taket for og få litt av den sommer følelsen. Få trøkkt inn litt sommer aktiviteter og noen siste sommer minner. Noe som jeg fint kan si at det ble litt av på denne festivalen.

Det er virkelig noe jeg anbefaler alle som bor i Vestfold eller Østfold å ta turen til Horten for å kunne dra på dette arrangement og bare oppleve livet. Vi skal definitivt tilbake igjen neste år. Og jeg gleder meg allerede til neste år.

// #Mat #Hortenmatfestival #Blogg #Hverdag #Sommer #side3 #Side2 

// Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

PIPEBRØD IS

 • Skrevet 20.08.2017 klokka 12:54
 • Kategori: MAT

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

I helgen har det vært Mat og Øl festival i Horten. Det var så utrolig mange spennenes og nye ting der som ble testet ut. Men en av tingene var Pipebrød is. Trur det ble en time i kø venting for og teste ut disse nye tingene. Det var så godt, definitivt vært den timen som vi ble stående i kø. Man kunne få disse med ekte krokan, orieo, lakris og salte peanøtter. Disse var også igjen toppet med enten sjokolade saus, bringebær saus og en til jeg ikke husker akkurat nå... 

Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg kommer over denne boden. Er så glad i og fine nye små nytelser innen for matveien innimellom. Så gleden blir stor når jeg kommer over slike ting som pipebrød is.

Vis du har tid og ikke bor lang fra Horten, så er festivalen oppe til 17.00 i dag. Jeg anbefaler på det sterkeste og stelle deg i kø for denne isen selv om køen er lang. 

#Mat #Festival #Øl #Pipebrød #Is #Blogg #Hverdag #Søndag #Foto

SUNDT, RASKT, GODT OG BRA FOR KROPPEN DIN!

 • Skrevet 11.07.2017 klokka 18:57
 • Kategori: MAT

Noen flere som føler at dette er typisk diet? Jeg føler veldig at det er sånn. Veldig flink til frokost, lunsj litt snaks. Så kommer middag, så er jeg helt kjørt. Da har jeg veldig lett og spise noe jeg ikke skal på slutten av dagen. Jeg trur det har litt med at meste parten av oss mister motivasjonen siden vi er slitene og bare vil ha rask middag. Så i det siste har jeg tenkt en del på hva rask middag er og kan være som er sundt og bra for deg. 

Så vis noen har noe tips til hva dere/du spiser som er kjapt, sundt, godt og bra for deg så tar jeg hjertlig i mot tips!

Instagram: JosefineFevang // Facebook:JosefineFevangBlogg

#Mat #Helse #Diet #Sommer #Blogg #Tirsdag #Juli 

 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

EN TING JEG ALTDI HAR I KJØLESKAPET

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 11:52
 • Kategori: MAT
For å gå ned i vekt! 
Noe jeg altid må ha i kjøleskapet er disse små flaskene med smoothe fra bama. Det står altid tre eller fire i kjøleskapet hele tiden. For dette er det perfekte mellom måltidet, dessert eller kanskje som måltid vis du ikke trenger masse mat. 
 
 
Man får en av fem om dagen ved og drikke en hel av disse flaskene. De har også en god dose med vitaminer og mineraller. Så kjempe smart for å få i seg litt av dette.
Nå har de også kommet med en limited edition med ananas og kokos. Den har en søt og frisk smak av ananas, kokos, banan, eple og sitron. Som ananas og kokos er noe jeg er ekstremt glad i når det blandet sammen. 
Den med jordbær og bringebær er også en blanding jeg elsker. Jeg liker de vær for seg, og samlet. Nam nam dette. 

Flere en bare meg som er glad i disse små herlige flaskene med smoothe? Noen annet som dere MÅ ha i kjøleskapet for å gå ned i vekt?
 

LagreLagre

TINDER KAKE ELLER KINDER KAKE?

 • Skrevet 10.04.2017 klokka 13:04
 • Kategori: MAT

Hei Mandag! Osen går den første dagen i påske uka? 

Etter i går er jeg helt søt i kantene på kroppen min, men er kanskje ikke så veldig rart når man ser denne fantastiske kaka som svigermor har laget. Vi var i en veldig koselig 70 års bursdag til bestemora til mannen i hus. Og denne kaka må jeg si slo veldig an hos de små og store. Er jo fylt opp av kinderegg, kinderboeno, kinderbar og jordbær duppet i sjokolade (sistnevnt er jo så godt). Den er så søt at man kjenner det i kjeven spenner seg når man spiser den. Men når man er i bursdag er det vel lov å kose seg litt ekstra, er det ikke? 


- num num kaker -

Så dagen i dag ble startet med en god 3km tur i skogen. Noe som er super deilig for både kropp og sjel. Kanskje det må bli en tur til litt senere også. 


Dere for kose dere masse i det fine påske været!

#Påske #Blogg #Hverdag #Mandag #Familie #Helse #Mat

LagreLagreLagreLagre

MEATISH!

 • Skrevet 15.03.2017 klokka 11:49
 • Kategori: MAT
I helgen prøvde vi kjøttdeigen til Rema1000, Meatish, som er et fersk og næringsrike vegetar produkt. 
Jeg må innrømme at jeg er veldig skeptisk til vegetar kjøtt. Jeg vet ikke hvorfor, men er bare veldig skeptisk til det. Men når jeg fant ut at de skule komme med et slikt produkt så måtte det jo prøves. For jeg har stor tru på at vanlig kjøtt har litt mye rart i seg. Jeg vet at laks har en del fargestoffer i seg, og at det blir brukt litt av vert i foret som dyra for. Så JA TIL KJØTTFRIE DAGER!
 
Processed with VSCO with a5 preset
 
Men over til meatish. Dette produktet overraska veldig oss begge. Vi prøvde det på pizza, taco pizza av alle ting. Det gjøre vi ikke en gang til pga det er krydder i kjøttet, minst det sto at det er chilli i kjøttdeigen. Så ikke lag taco pizza med det, lag vanlig pizza i stede. Ble alt for mye krydder i maten for min smak.

Men jeg anbefaler dette produktet veldig. Gleder meg til og prøve de tre andre som de også har kommet med. 
Så det blir kjøtt frie dager her på meg, ihvertfall en dag i uken til og starte med. 
Har noen av dere andre prøvde disse produktene?
 

LagreLagre

MANDAGS VIBER

 • Skrevet 27.02.2017 klokka 17:42
 • Kategori: MAT
Happy Mandag alle sammen!
Min dag starta så utrolig dårlig for og si det sånn. Vi har vist fått noe problemet med vannet så vi venter på vannverket skal komme og ta bilder. Så lurer på hvor lenge vi er uten vann. Jeg hadde liksom mange middager planlagt som var sunne og bra. Men får ikke kokt grønnsaker siden jeg ikke har vann. Og det er så ekstremt typisk nå at jeg har så veldig lyst på vann, at jeg sitter her og tørster meg ihjel. 
 

// Dagens middag, bare grønnsaker og fetaost //
 
Men over til noe annet. Jeg prøver og komme meg på trening topp igjen. Noe som er ekstremt vanskelig for og si det sånn når man ikke har trent på seks uker. Det er vanskelig å komme inn i rutiner igjen. Så har funnet ut at å gape over alt på en gang er vanskelig. At jeg må ta en ting omgangen, en dag om gangen for å komme tilbake til der jeg var. Så denne uken skal jeg ihvertfall ha inn 3 økter med litt kardio, fikk bare til to forrige uke dessverre, men vær uke er en ny mulighet til å forbedre seg selv, er det ikke? Er ihvertfall slik jeg tenker. Vi mennesker har en stor mulighet til og forbedre oss hele tiden. Jeg merker ihvertfall at over tid har jeg forbedre meg over tid. 
 
Men håper mandagen deres blir bra. Og at uken starter med mer vann en det jeg gjorde. 
 

FASTELAVEN!

 • Skrevet 26.02.2017 klokka 14:38
 • Kategori: MAT
BQ-SWyqAwhh

 

Happy Fastelaven Søndag alle sammen!

Jeg er dessverre ikke den store bakeren så det ble kjøpt fastelaven boller i går på Meny. Jeg er ihvertfall ikke redd for og si at jeg ikke kan bake. Men en ting jeg hadde glemt helt med den vanselige fastelaven bolla var at den er ekstremt kvalmene. Det holdte mer enn nokk med bunden av bolla for og si det sånn for meg. 

Men dere får ha en fin søndag videre. Her står det litt gaming på planen for kvelden. 

//

Happy Fastelaven and Sundag everyone! 

Unfortunately I am not the great baker so it was bought a bun yesterday at the store with cream end raspberry jam. I'm certainly not afraid to say that I can not bake anything, i love those one, two, tree baking packages. But one thing I had forgotten entirely with this buns with cream and jam is that they are extremely sickening. I feel so sweet after one of them. So it held more than enough with the bottom of the bowl for me.

Have a nice Sunday everyone. 

#søndag #fastelaven #bake #mat #blogg #foto #hverdag #helg #bilde

LagreLagre

LOVE AT FIRST TASTE!

 • Skrevet 19.09.2016 klokka 18:35
 • Kategori: MAT

Så jeg hadde en plan om at vær mandag skule jeg legge ut en sunn oppskrift eller komme med et tips angående mat til dere. Jeg hadde funnet en oppskrift på sjokolade krem som skule ta to minutter og lage, og har masse proteiner. Så jeg lagde den også smakte jeg. Det var noe av det værste jeg har smakt. Så da havner ikke den oppskriften på denne bloggen. Det kan jeg trykt si dere. Men derfor tenkte jeg heller og skrive om propud

Processed with VSCO with f2 preset

Vi var i Sverige på lørdag så da fant jeg både vanilla, creamy hazelnut, blueberry muffin, lemon cheesecake og mange med sjokolade smak. Jeg har ikke prøvde noen av disse enda. Men skal prøve en i morgen tenker jeg. Og jeg gleder meg faktisk til og smake på de andre smakene. Kanskje jeg får en ny favorit. Man kan kjøpe disse kun på nett i Norge. Noe som er kjempe kjedelig. Men ihvertfall du kan kjøpe dem her!

Processed with VSCO with f2 preset

Men ha en fin mandags kveld alle sammen! Her skal det i gang med rydding i klærna mine. Må få vekk sommer klær og fine ut hva jeg må kjøpe av høst og vinter klær. Kos dere videre i kveld. 

#blogg #hverdag #trening #proteinmat #propud #helse #mat

MIDDAGS CRAVING´S

 • Skrevet 21.06.2016 klokka 17:46
 • Kategori: MAT

Jeg har alltid vært veldig glad i mat. Det har nokk vært en av grunnene til at jeg har vært ekstremt overvektig. Men jeg har slutta med alt av ris, pasta og poteter for jeg føler det er veldig tome kalorier. Spesielt når man spiser så lite som jeg har gjort etter jeg opererte. Men i det siste har jeg hat en vanvittig craving på pasta. Så nå skal jeg virkelig unne meg det for en gang skyld.


Jeg trur det er nærmere en måned siden sist jeg unna meg pasta. Så nå bestemte jeg meg for at jeg skule gi etter cravingen og unne meg pasta med pesto og kylling. Og du kan banne på at det var godt. Det smakte himmelsk.
Jeg trur hele middagen min kom på under 50kr. Er deilig og bruke lik null kroner på mat for fire dager.


 

Ser det ikke fantastisk godt ut? Det kan jeg si til dere at det er. Men har dere noe mat som dere får skikkelig cravings for? Jeg har også hat en stor craving på tomatsuppa til Toro. Så den ble det i dag, og det smakte veldig godt. 

#mat #helse #blogg #hverdag #sommer #foto #bilder #helse

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign