Josefine Fevang

FREDAGS INSPO

//bilder fra  pinterest. 

Er det en ting jeg er veldig glad i så er det klesplagg som skiller seg ut fra annet. Det er så morsomt å sitte og kikke rundt på nettet etter inspo eller klesplagg som er litt annerledes. 
Jeg har i det siste falt skikkelig for spesielle demi plagg med broderier eller knytting, sukker som er annerledes og ikke minst undertøysplagg som ikke er som alt annet. Jeg finner så mye inspirasjon i klær. Føler så for og ta fram nål og trå.
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

I DID MY BEST!

So in love with this one!

Har dere noen gang sett noe så søt? Den perfekte trenings bagen fra ban.do. De har så utrolig mye fint. Vis dere aldri har vært på denne siden før eller handlet der så hadde jeg vurdert en liten tur innom kanskje? Bare et lite tips fra meg, til dere. ban.do.

#Mote #Hverdag #Blogg #Tirsdag #Bando #Helse #Trening

LagreLagre

BLUE HAIR DON´T CAREGleder meg så veldig til og få disse fargene i håret før morgendagens festival. Altså Stavernfestivalen som starter i morgen og varer til lørdag. Men er det noen av dere som har prøvde disse fargene? Jeg tenkte at jeg skule dele håret i to, jeg skal ha blue nr6 i det underste laget. Så blir det aqua nr9 i håret som er på toppen. Gleder meg til og se osen dette blir. Dette er en farge som går ut av håret etter løpet av to uker, etter ca 5 - 10 hårvasker. Synes det er morsomt når man skal på festival eller en og annen konsert så kan man liksom bruke farge som forsvinner like fort som du putter den i håret ditt. Love love love it!

 

Facebook: JosefineFevangBlogg // Instagram: JosefineFevang

#Mote #Hår #Blogg #Hverdag #L´Oréal #bluehair #aquahair #Washout #Festival #Stavernfestivalen 

 

LagreLagre

NEW INN: SKO

En av mine yndlings butikker når jeg er i Sverige, eller på Nordby senteret. Er sko butikken Skopunkten. De er både billige, har gode fine sko, det er også 3 for 2 eller kjøp to og få den ene biligere. Så det ble to par sko på meg i helgen. Et par joggesko som jeg skal ha til jobb og noen veldig søte ballerinsko i fløyel. Jeg så sikkert ti andre sko jeg kunne tenkt og kidnappet med meg hjem. Men ja plassen er litt dårlig. 

Alley ballerina sko sort
99,- Alley ballerina sort​


299,- Leopard Sneakers Sort 
 
Jeg er så forelska i begge sko para. Anbefaller virkelig denne butikken. Legger altid igjen en god slamp i den butikken. 
 
Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg
 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

SOMMER ACTIVEWEAR

Summer activewear

 Cross Back Zipper Sporty Bra . // . Mesh Insert Sport Leggings . // . Yoga Mat - Nike . // . Bkr Skye - Drikkeflaske

 

 

Noe av det beste jeg vet å investere i er trenings klær. Så planen nå er og investere i noen små god saker i sommer. Det motiverer veldig mye og kunne dra på seg noe nytt når man skal trene og man føler at man må dra seg på trening. 

Dette er noe av det jeg vurderer og investere i nå. En yoga mate, ny drikke flaske, tights og ny sports BH. Er alltid bra og ha en bra sports BH som gir onkelig støtte. Men det betyr ikke at den trenger å koste kjempe masse og ha et kjent merke navn. Både Cubus og HM har veldig mye bra som gir god støtte.

#Blogg #Hverdag #Trening #Helse #Klær #Mote #Helg #Sommer

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

SHOPPING MANDAG!

God Mandag, her starta dagen litt tidlig. For i dag er det nemlig BIG smile day. Som sier 30% helde dagen, men det var 40% i butikken på morgenen. Hvem jente elsker ikke å starte dagen sin med shopping av salgs varer? Vel det gjøre jeg. Det passet meg veldig bra at dette kom nå da jeg både trenger nye sommer klær og siden jeg trenger en del til jobb. Jeg eier jo nesten ikke noe topper, eller bluser som det så fint helter. Jeg har kun hat fokus på basics kles plagg mens jeg gikk ned i vekt. Men nå har jeg mer fokus på og skaffe meg klær så jeg kan bygge opp en garderobe som jeg kan bruke, som passer min stil, og som jeg finner komfortabelt og ha på meg. 

Jeg trur klær har en del og si med osen vi føler, bærer oss selv og osen vi ser på oss selv. Vis man har en veldig dårlig dag, så drar du ikke på deg en av de fineste kjolene, da tar man gjerne joggisen som ligger litt gjemt inn i skapet. Men vis du hadde tatt på deg den fine kjole, osen hadde du følt det da? 
Akkurat nå har en kun en joggebukse. Dette er et valg jeg har tatt i forhold til at vis jeg har en dårlig dag så velger jeg faktisk ikke denne for den vil ikke hjelpe humøret mitt noe er. Derfor eier jeg svært litt av slakke klær. Prøv det selv, neste gang dagen er litt drit, ta på deg en fin kjole. Se om det hjelper på humøret ditt. 
 
Vel nå skal jeg slutte og bable om mine meninger om klær. Ha en fin dag!
 

 

NOEN GANG KJØPT NOE SOM HAR ENDT OPP VELDIG DYRT?

 

 
 
Har du noen gang drømt om en jakke? Jeg satt kjempe lenge å lurte på om jeg skule kjøpe denne jakka fra Asos. Først tenkte jeg at den var dyr, også falt jeg på at den var så fin så jeg bare måte. Men den ene tanken som ikke streifet meg var tolla og momsen som følger med. Helle med toll og momsen kom på over 270,-  kr og jakka i seg selv kosta over 460. Så alt i alt ble den egentlig veldig dyr synes jeg. Men igjen så er dette en jakke jeg alt har brukt mye og kommer til å bruke mye. Pluss at det er en jakke som kommer til og vare lenge. Og bli veldig deilig nå i sommer på sene sommer kvelder vis det blir noe varme i år så klart. 
 
Har du noen ganger handla på nett som har ent opp med og bli ekstremt dyrt?
 

LagreLagre

BIK BOK SUMMER WISHLIST

Nå har Bik Bok starta sitt sommer salg. Og det er mange mange god biter der. 
 
 

LagreLagre

COCA COLA BY BIK BOK

Coca cola by Bik Bok.com

 1. Coca Cola t-shirt // 2.Cola Top black // 3. Coca Cola socks //4. Cola Top white // 5.Cola bodysuit // 6. Coca Cola cap 
 

Hva synes dere om Coca Cola klærne til Bik Bok Yey or Ney? Blir liksom litt usikker. Liker capsen og t-shorten, men usikker på hva jeg synes om resten. 

Følg meg gjerne på Instagram eller Facebook!

ON MY WISHLIST

ON MY WIHSLIST UKE 21

 1. Minty dress 349 her - 2.Rose tercel pants 299 her - 3.Kimono Wrap Dress 399 her 

Jeg har virkelig fylt med en del på hva som er i butikkene i år som jeg kan ønske meg til sommere garderoben min i år. Jeg har blitt så ekstremt glad i friske og sterke farger som gul, rød og oransje som har virkelig satt seg på handle lista mi over ting jeg vil ha i sommer garderoben i år. Jeg er så ekstremt lei de mørke og dystre fargene som er i garderoben min nå. De passer bedre opp under høsten og vinter måneden føler jeg. 

Noen som har noe spesielt de ønsker seg til deres egen sommer garderoben?

#Mote #Hverdag #Blogg #Sommer #Onsdag #Wishlist

MINE TO NESTE DIY PROSJEKTER

Mine to DIY prosjekter som jeg tenkte jeg skule gjøre i dag, eller prøve og få gjort i dag er og gjøre en herre skjorte til en kjole, og en av de super fine Jenny Skavland skjortene. Disse skal være to raske og enkle DIY prosjekter for nybegynnere. Så skal bli morsomt og prøve og se om jeg får det til. 

Men's Shirt Into an off the Shoulder Dress av A pair and a spare 


Bilde lånt fra A Pair And A Spare

 

Legg bånd på skjorta av Jenny Skavland.


Bilde lånt fra Jenny Skavland

 

Er det noen andre som har prøvde noen av disse prosjektene? Eller har planer om det? Jeg elsker og være kreativ så vi for se om jeg klarer dette, eller om jeg er helt på tur. 

Vel ha en fin lørdag videre, og håper dere koser dere masse i sola som titter frem. 

#DIY #Lørdag #Mote #Klær #Blogg #Hverdag #Lørdag #Helg 

LUSH LIFE WHISLIST

Lush Life - HM

I dag kom Zara Larsson sis kolleksjoner for HM online og i noen butikker. Jeg tør og påstå at det var ikke mye av det som jeg liker og ville ha investert i bortsett fra disse tre tingene. Synes alt det andre ble for spesielt til at jeg hadde brukt det uten for mine fire veger. Men alle har forskjellige smak. 

#blogg #hverdag #klær #mote #fashion #style 

 

17 MAI PRESSET

Processed with VSCO with hb2 preset

I år har jeg følt veldig på et kless pres i forhold til 17 Mai. Eller er vel et innbilt press jeg har innbilt meg trur jeg. For er ingen som har legget press på meg til og investere i noe dyre bunader eller festdrakter. 
 
Jeg er av dem som ikke har bunad dessverre. Dette er noe som er ekstremt dyrt og noe mine foreldre ikke hadde rå til og kunne kjøpe til meg det året jeg sto til konfirmasjon. Så i år har jeg følt meg litt utenfor egentlig. 
 
Jeg har alltid hatt lyst på en nasjonaldrakt av et slag. Det må ikke være bunad, men bare en slags festdrakt i Norsk stil. Eller bare en som kommer ut slik jeg ser den for meg. Så jeg antar at på denne ukens wishlist ligger et stort ønske om bunad eller festdrakt. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Men ellers så ble vår 17 Mai ganske rolig. Vi er ganske heldige som har toget rett uten for soveroms vinduet vårt, men ble ikke til at vi lå i senga og kikka på det i år. Men vi dro på oss fin stasen å dro på en liten familie grilling og kaker hos min tante og mormor. 
Så endte dagen med sofa kos og gaming for fulgt på begge, og litt netflix. Grunnen til at det ble en slik rolig dag er for jeg starter i arbeidspraksis i morgen. Noe som jeg både gruer meg til, men gleder meg en del til også. 
Så ønsk meg lykke til! Håper deres 17 Mai feiring ble like rolig eller fin som min var. 
 

HAPPY 17 MAI

Flower print top from cubes
White skirt from Hm
Outfit on 17 of Mai, Norway's National Day

 
Hei alle sammen. Ville bare innom og si god 17 Mai og ha en fantastisk fin nasjonal dag. Selv om det regner.
 

 

Hi everyone. Just want to say happy 17 of May, i hope that everyone have a wonderful end a nice national day. Even if it rains

#Blogg #Hverdag #Mai #17Mai #Livet

BLUE VELVET DRESS AND REED SHOES!

Processed with VSCO with a5 presetKjolen er fra Nelly.com og dere kan fine den her! De har mange andre i velvet som jeg driver og sikler etter. 

Processed with VSCO with a5 preset
 

Endelig på lørdag fant jeg en fin og morsom anledning til å bruke denne fine kjolen fra Nelly.com. Det er ikke ofte det kommer en anledning til å bruke en så fin kjole for meg i hverdagen. Men dette var ikke en så veldig stor anledning for og bruke den egentlig, men Melodi Grand Prix finale fest fikk meg likevel til å dra fram denne kjolen. Det fikk meg også til å krølle håret mitt og fine fram noen fine smykker. Hva synes dere om den? 

 
I dag fikk jeg endelig EU godkjent bilen vår for to år til. Vi fikk bare en ener feil på Priusen. Så nå er jeg stor fornøyd eier av bilen som må godkjennes om to år igjen.
Så nå skal jeg prøve og fike ting til 17 Mai, har garantert noe jeg må stryke eller vaske. Og en kake som må fikses. Flere en bare meg som må fike de siste små tingen til 17 Mai? Blir alltid så veldig stressa selv om jeg ikke har akkurat alt verden jeg må fikse. 

Men ha en fin mandag videre!

#Blogg #Hverdag #Mote #17Mai #Foto #Mai #Helg

TOP TRE PÅ MIN ØNSKELISTE

ON MY WIHSLIST

 

Dette er for øyeblikket mine topp tre på ønskelista mi. Denim Sims jacket 499,-  Gigi dress 599,-  Pepper dress lyse grønn 249,-. Jeg kjenner på meg selv at akkurat nå er det investerer i sommerklær som er veldig høyt oppe på lista mi over ting jeg skal investere i. Og ja, jeg er en av dem som trur det skal bli litt mer sommer enn de få dagene med fint vær vi fikk nå i Mai. Men jeg må si at den Gigi kjolen som Lene Orvik har laget for Bik Bok er vel mest på toppen av lista mi akkurat nå. 

Hva er på toppen av deres ønskeliste akkurat nå? Er det klær, en opplevelse, noe innen for interiør? Vel ønskelista mi er ganske lang når det kommer til alt egentlig. 

#Ønskeliste #Klær #Mote #Blogg #Hverdag 

FANTASIBUNAD

Nå er det snart 17 Mai dere, tenk dere det. Det er sikkert mange av dere som alt har starta med rengjøring av bunader, festdrakter og stakker. Men jeg er dessverre en av dem som har verken noen av disse tingene. Noe som jeg egentlig synes er veldig kjedelig. For jeg er ganske lei av og alltid må tenke på hva jeg skal ha på meg til 17 Mai, noe som er like vanskelig vært år. 

Selv om vi ikke feirer det på den måten med og reise til byen å se på tog og slikt pga jeg ikke er glad i folkemengder så har jeg alltid ønsket meg dette. Så nå er et av prosjektene mine og lage en fantasistakk.Er de ikke fine? Men for se hva jeg gjøre. Må først finne ut av hvor jeg skal starte, og det er vel å få skaffet mønster til stakken. 

#Mote #17Mai #Fantasistakke #Bunad #Stakke #Kjole #Nasjonaldrakt

LagreLagreLagreLagre

MY YELLOW SUMMER DRESS

Har dere noen gang hatt et type plagg i hodet for evigheter men finner det aldr? Vel det hadde jeg og endelig fikk jeg taket i en blomstret sommer kjole som jeg har kikka etter kjempe lenge. Så kommer jeg over denne på min nærmeste Bik Bok så falt jeg så for denne. Men ikke prisen. Så jeg gikk vel en dag å tenkte på den før jeg bestemte meg for at jeg bare MÅTE ha den uansett pris. Så nå er jeg lykkelig eier av en gul, blomstret sommer kjole. 

 


I dag står det å ordne i hagen på menyen min. Vi har ikke fått fram hagemøblene våre enda. Og vi har heler ikke plante noe blomster så fant ut at det nå bare var å få ut fingeren siden han jeg bor med har fri i dag. Så yey til blomster og hage shopping. Kanskje jeg til og med får litt farge på kroppen som ikke hadde gjort noe. Ser jo ut som et snøfnugg her føler jeg. Så håper dere har en fin fredag å koser dere med sol og varme. 

Ha en fin helg!

#Blogg #Hverdag #Mote #Foto 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

JEANS INSPO

Drømmer om disse! 

#Mote #Jeans #Blogg #Fashion #Mai #Hverdag 

LagreLagreLagreLagre

TRE TING PÅ ØNSKELISTA MI

THREE THINGS ON MY WISHLIST

// Lara dress gul - 399 // Marvel t-shirt - 249 // Laceup belt - 99 //

Disse tre tingene ligger veldig høy oppe på min ønskeliste akkurat nå. Alt er fra Bik Bok, den gule kjolen er så sommerlig, marvel t-shorta er for at det vil dekke mitt nerde behov veldig mye. Belt er bare for jeg synes det er så ekstemt kult, og et av det hoteste innen tilbehør akkurat nå. 

Ble vist ikke ønskeliste lengre. Kjolen henger i skapet og belte skal prøves. 

Husk også at det er green friday i dag så disse tre produktene er faktisk satt ned med 20 prosent på nett og i butikkene.

#Shopping #Mote #Marvel #Kjole #Belte #Fredag #Greenfriday

 

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits