Josefine Fevang

WANTIS!

// 1. Genser Lyse Rosa fra Cubus her // 2. Tights fra Cubus her // 3. Nike Air Zoom her //

Jeg finner veldig mye motivasjon i nytt treningstøy, spesielt når de er fine og veldig behagelige og bruke. Mye motivasjon i sånt, kanskje mer enn det vi er klar over?
 
Så en fin lyse rosa myk trenings genser er absolutt noe jeg skal investere i nå som drit være kommer fykende inn over kysten. Er ganske mye regn og vind nå. 
Jeg har også funnet ut at alle trenings tightsene jeg har er så mye farger på så jeg ønsker meg rett og slett en helt enkel anonym svart en som jeg kan bruke nå i høst. Pluss at jeg må og burde investere i noen fine nye behagelige jogge sko som gjøre at beina mine har det bra når jeg er ute og beveger meg. Det og ha noe som er behagelig og bra er nokk det beste. Men en ting jeg har funnet ut er at det er ikke alltid det aller dyreste som er det som er bra og behagelig. Mye av det jeg har er ting som er kjøpt på sports outlets, HM og Cubus.
 
Så ikke stress med dyre merke klær til trenings klær. Det som er dyrest er ikke alltid det som er best. 
 
// Instagram: JosefineFevang
 

THE VELVET SUIT

// 1. NLY Trend, Have It All Velvet Pants - 399,- // 2. NLY Trend, Have IT All Velvet Blazer - 499,- // 3. NLY Shoe Block Heel Sandal - 299,- //

Jeg har hat en ting for velvet helt siden jeg bestilte en wrap around dress fra Villa i fjord. Den har jeg ikke fått brukt så sykt mye, men jeg bare elsker den så ekstremt mye. Og nå kom jeg jo over denne suit som er i velvet. Jeg tør og innrømme at den har havna i handlekurven noen ganger. Men jeg må vist vente litt til med og bestille den. Men tenkte og tipse dere andre om den. Kan jo være flere enn meg som har en ting for velvet.

Instagram: JosefineFevang

#Mote #Klær #Hverdag #Blogg #Velvet 

CAM BODY OG DENIM JACKET

// ad links

// Jeans: Asos // Ola jakke: Asos // Oransje boddy fra Bik Bok //

I går har vært en slags familie dag. Var flere timer hos mormo, så lit hos mamma før jeg havna hos mormor igjen. Har vært kjempe deilig og slippe å sitte hjemme. Men blir litt sliten også av og farte rundt. 

Jeg har gledet meg så mye til og bruke denne orange bodyen fra Bik Bok siden jeg kjøpte den for en ukes tid siden. Litt usikker siden den går ned i buksen. Og blir til at magen stikker litt ekstra ut. Men hvorfor skal ikke jeg som har litt ekstra på kroppen gå kledd slik jeg vil?  Og spesielt når jeg fikk på meg ola jakka mi så ble det jo ikke så ille, eller hva synes dere?

Men nå skal jeg ut og prøve og få til en liten trenings tur i Stavern. Vi som bor i Larvik er så heldig og ha en fantastisk fine kyststi i Stavern. Må blir mye flinkere til og utnytte den.
Vel ha en fin onsdag videre alle sammen. Håper dere får noe ut av dagen. Nå skal det games litt Destiny 2 her!

// Instagram: JosefineFevang

#Mote #Fashion #Style #Asos #BikBok #Blogg #Hverdag #Høst

LagreLagreLagreLagre

CLASSIC WHITE SHIRT

Jeg er så forelsket i denne skjorte jeg fikk av foreldrene mine her om dagen. Jeg er bare helt forelsket i nesten alt med broderier. Spesielt denne er fra Cubus og dere kan fine linken her. En hvit skjorte med dekorative blomsterbroderier på skulder og rygg. Noe som jeg synes er så utrolig fint. Synes den er litt kjedelig forann. Kunne gjerne gått litt broderier endover mot brystet også. Men hadde kanskje blitt litt formye også? Eller er det bare meg? 


 

Men nå skal jeg en tur på Tjøme på bryllups messe sammen med søsteren min. jeg var så heldig og vinne billetter til meg og en til. Så da ble det store søs som forhåpentlig vis snart kan fine en dato og stå hvit brud til. Følg meg gjerne på Instagram for og se bilder fra dagen. 

Instagram: JosefineFevang

#Mote #Klær #Helg #Hverdag #Høst #Livet #Fashion #Style 

LagreLagre

AMAZING JEWELRY

Jeg elsker enkle fine smykker, men også litt kresen. Men så kom jeg over amazing jewelry på Sandvika storsenter på tirsdagen. Jeg forelsket meg i denne butikken med en gang. Mesteparten av disse smykkene var enkle og veldig fine. Så gleder meg til neste gang turen går innover så jeg kan legge igjen litt penger og få med meg fine smykker hjem. 

Det eneste jeg fikk med meg hjem denne gangen var kun denne fine ringen. 

// Instagram: JosefineFevang

#Smykker #Mote #Hverdag #Blogg #Høst #Fashion #Style

RED, YELLOW END FALL

// Rød body fra BikBok // Gul body BikBok // Hvit skjorte med broderi fra Cubus // Gul genser fra Cubus // Rød genser fra Cubus //

Nå som høst klærne har starta og komme i butikken kan man tydelig se hva som er fargene i år. Det er definitivt fargene gult og rødt som regjerer i butikkene for denne høsten. Jeg vet at alle mote magasiner og sånt sier pastell farger. Men det virker ikke som butikken har fått den memoen. Og hvorfor ikke kle oss i disse fine høstfargene som snar regjerer i skogene. Jeg gleder meg så til og kunne invistere i noe av dette, en varm lue, skjerf og den friske høst kulden. Trur det er det beste med høsten. Alt ullet man kan kle seg i. 

Hva liker du best med høsten?

Instagram: JosefineFevang // 

#Blogg #Hverdag #Mote #Shopping #Mandag #Høst

 

LagreLagre

LagreLagre

WE ARE MONKI

BXVPj_8Ar23

 

Har du noen gang gått inn i en butikk og bare tenkt, dette er min nye yndlings butikk!

Det gjorde jeg for ikke så lenge siden når jeg var i Kristiansand. Monki er nå en av mine nye yndlings butikker. De har litt ting som jeg ikke helt skjønner folk vil gå med, men jeg skal ikke døme noen for kles valgene sine. Men de hadde en del ting som jeg bare tenkte "wow den der vil jeg ha i kles samlingen min". Så når jeg var i butikken dems i Kristiansand fikk jeg med meg avokado sokker og fishnet strømper til sokke samlingen min. En fin lys sommer kjole og en avokado t-shorte. 

Jeg bare elsker når jeg kommer over butikker som jeg faller helt for.

// Instagram: JosefineFevang

#Foto #Klær #Shoppign #Blogg #Mote #Hverdag #Helg #Kristiansand 
 

LagreLagre

FREDAGS INSPO

//bilder fra  pinterest. 

Er det en ting jeg er veldig glad i så er det klesplagg som skiller seg ut fra annet. Det er så morsomt å sitte og kikke rundt på nettet etter inspo eller klesplagg som er litt annerledes. 
Jeg har i det siste falt skikkelig for spesielle demi plagg med broderier eller knytting, sukker som er annerledes og ikke minst undertøysplagg som ikke er som alt annet. Jeg finner så mye inspirasjon i klær. Føler så for og ta fram nål og trå.
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

I DID MY BEST!

So in love with this one!

Har dere noen gang sett noe så søt? Den perfekte trenings bagen fra ban.do. De har så utrolig mye fint. Vis dere aldri har vært på denne siden før eller handlet der så hadde jeg vurdert en liten tur innom kanskje? Bare et lite tips fra meg, til dere. ban.do.

#Mote #Hverdag #Blogg #Tirsdag #Bando #Helse #Trening

LagreLagre

BLUE HAIR DON´T CAREGleder meg så veldig til og få disse fargene i håret før morgendagens festival. Altså Stavernfestivalen som starter i morgen og varer til lørdag. Men er det noen av dere som har prøvde disse fargene? Jeg tenkte at jeg skule dele håret i to, jeg skal ha blue nr6 i det underste laget. Så blir det aqua nr9 i håret som er på toppen. Gleder meg til og se osen dette blir. Dette er en farge som går ut av håret etter løpet av to uker, etter ca 5 - 10 hårvasker. Synes det er morsomt når man skal på festival eller en og annen konsert så kan man liksom bruke farge som forsvinner like fort som du putter den i håret ditt. Love love love it!

 

Facebook: JosefineFevangBlogg // Instagram: JosefineFevang

#Mote #Hår #Blogg #Hverdag #L´Oréal #bluehair #aquahair #Washout #Festival #Stavernfestivalen 

 

LagreLagre

NEW INN: SKO

En av mine yndlings butikker når jeg er i Sverige, eller på Nordby senteret. Er sko butikken Skopunkten. De er både billige, har gode fine sko, det er også 3 for 2 eller kjøp to og få den ene biligere. Så det ble to par sko på meg i helgen. Et par joggesko som jeg skal ha til jobb og noen veldig søte ballerinsko i fløyel. Jeg så sikkert ti andre sko jeg kunne tenkt og kidnappet med meg hjem. Men ja plassen er litt dårlig. 

Alley ballerina sko sort
99,- Alley ballerina sort​


299,- Leopard Sneakers Sort 
 
Jeg er så forelska i begge sko para. Anbefaller virkelig denne butikken. Legger altid igjen en god slamp i den butikken. 
 
Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg
 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

SOMMER ACTIVEWEAR

Summer activewear

 Cross Back Zipper Sporty Bra . // . Mesh Insert Sport Leggings . // . Yoga Mat - Nike . // . Bkr Skye - Drikkeflaske

 

 

Noe av det beste jeg vet å investere i er trenings klær. Så planen nå er og investere i noen små god saker i sommer. Det motiverer veldig mye og kunne dra på seg noe nytt når man skal trene og man føler at man må dra seg på trening. 

Dette er noe av det jeg vurderer og investere i nå. En yoga mate, ny drikke flaske, tights og ny sports BH. Er alltid bra og ha en bra sports BH som gir onkelig støtte. Men det betyr ikke at den trenger å koste kjempe masse og ha et kjent merke navn. Både Cubus og HM har veldig mye bra som gir god støtte.

#Blogg #Hverdag #Trening #Helse #Klær #Mote #Helg #Sommer

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

SHOPPING MANDAG!

God Mandag, her starta dagen litt tidlig. For i dag er det nemlig BIG smile day. Som sier 30% helde dagen, men det var 40% i butikken på morgenen. Hvem jente elsker ikke å starte dagen sin med shopping av salgs varer? Vel det gjøre jeg. Det passet meg veldig bra at dette kom nå da jeg både trenger nye sommer klær og siden jeg trenger en del til jobb. Jeg eier jo nesten ikke noe topper, eller bluser som det så fint helter. Jeg har kun hat fokus på basics kles plagg mens jeg gikk ned i vekt. Men nå har jeg mer fokus på og skaffe meg klær så jeg kan bygge opp en garderobe som jeg kan bruke, som passer min stil, og som jeg finner komfortabelt og ha på meg. 

Jeg trur klær har en del og si med osen vi føler, bærer oss selv og osen vi ser på oss selv. Vis man har en veldig dårlig dag, så drar du ikke på deg en av de fineste kjolene, da tar man gjerne joggisen som ligger litt gjemt inn i skapet. Men vis du hadde tatt på deg den fine kjole, osen hadde du følt det da? 
Akkurat nå har en kun en joggebukse. Dette er et valg jeg har tatt i forhold til at vis jeg har en dårlig dag så velger jeg faktisk ikke denne for den vil ikke hjelpe humøret mitt noe er. Derfor eier jeg svært litt av slakke klær. Prøv det selv, neste gang dagen er litt drit, ta på deg en fin kjole. Se om det hjelper på humøret ditt. 
 
Vel nå skal jeg slutte og bable om mine meninger om klær. Ha en fin dag!
 

 

NOEN GANG KJØPT NOE SOM HAR ENDT OPP VELDIG DYRT?

 

 
 
Har du noen gang drømt om en jakke? Jeg satt kjempe lenge å lurte på om jeg skule kjøpe denne jakka fra Asos. Først tenkte jeg at den var dyr, også falt jeg på at den var så fin så jeg bare måte. Men den ene tanken som ikke streifet meg var tolla og momsen som følger med. Helle med toll og momsen kom på over 270,-  kr og jakka i seg selv kosta over 460. Så alt i alt ble den egentlig veldig dyr synes jeg. Men igjen så er dette en jakke jeg alt har brukt mye og kommer til å bruke mye. Pluss at det er en jakke som kommer til og vare lenge. Og bli veldig deilig nå i sommer på sene sommer kvelder vis det blir noe varme i år så klart. 
 
Har du noen ganger handla på nett som har ent opp med og bli ekstremt dyrt?
 

LagreLagre

BIK BOK SUMMER WISHLIST

Nå har Bik Bok starta sitt sommer salg. Og det er mange mange god biter der. 
 
 

LagreLagre

COCA COLA BY BIK BOK

Coca cola by Bik Bok.com

 1. Coca Cola t-shirt // 2.Cola Top black // 3. Coca Cola socks //4. Cola Top white // 5.Cola bodysuit // 6. Coca Cola cap 
 

Hva synes dere om Coca Cola klærne til Bik Bok Yey or Ney? Blir liksom litt usikker. Liker capsen og t-shorten, men usikker på hva jeg synes om resten. 

Følg meg gjerne på Instagram eller Facebook!

ON MY WISHLIST

ON MY WIHSLIST UKE 21

 1. Minty dress 349 her - 2.Rose tercel pants 299 her - 3.Kimono Wrap Dress 399 her 

Jeg har virkelig fylt med en del på hva som er i butikkene i år som jeg kan ønske meg til sommere garderoben min i år. Jeg har blitt så ekstremt glad i friske og sterke farger som gul, rød og oransje som har virkelig satt seg på handle lista mi over ting jeg vil ha i sommer garderoben i år. Jeg er så ekstremt lei de mørke og dystre fargene som er i garderoben min nå. De passer bedre opp under høsten og vinter måneden føler jeg. 

Noen som har noe spesielt de ønsker seg til deres egen sommer garderoben?

#Mote #Hverdag #Blogg #Sommer #Onsdag #Wishlist

MINE TO NESTE DIY PROSJEKTER

Mine to DIY prosjekter som jeg tenkte jeg skule gjøre i dag, eller prøve og få gjort i dag er og gjøre en herre skjorte til en kjole, og en av de super fine Jenny Skavland skjortene. Disse skal være to raske og enkle DIY prosjekter for nybegynnere. Så skal bli morsomt og prøve og se om jeg får det til. 

Men's Shirt Into an off the Shoulder Dress av A pair and a spare 


Bilde lånt fra A Pair And A Spare

 

Legg bånd på skjorta av Jenny Skavland.


Bilde lånt fra Jenny Skavland

 

Er det noen andre som har prøvde noen av disse prosjektene? Eller har planer om det? Jeg elsker og være kreativ så vi for se om jeg klarer dette, eller om jeg er helt på tur. 

Vel ha en fin lørdag videre, og håper dere koser dere masse i sola som titter frem. 

#DIY #Lørdag #Mote #Klær #Blogg #Hverdag #Lørdag #Helg 

LUSH LIFE WHISLIST

Lush Life - HM

I dag kom Zara Larsson sis kolleksjoner for HM online og i noen butikker. Jeg tør og påstå at det var ikke mye av det som jeg liker og ville ha investert i bortsett fra disse tre tingene. Synes alt det andre ble for spesielt til at jeg hadde brukt det uten for mine fire veger. Men alle har forskjellige smak. 

#blogg #hverdag #klær #mote #fashion #style 

 

17 MAI PRESSET

Processed with VSCO with hb2 preset

I år har jeg følt veldig på et kless pres i forhold til 17 Mai. Eller er vel et innbilt press jeg har innbilt meg trur jeg. For er ingen som har legget press på meg til og investere i noe dyre bunader eller festdrakter. 
 
Jeg er av dem som ikke har bunad dessverre. Dette er noe som er ekstremt dyrt og noe mine foreldre ikke hadde rå til og kunne kjøpe til meg det året jeg sto til konfirmasjon. Så i år har jeg følt meg litt utenfor egentlig. 
 
Jeg har alltid hatt lyst på en nasjonaldrakt av et slag. Det må ikke være bunad, men bare en slags festdrakt i Norsk stil. Eller bare en som kommer ut slik jeg ser den for meg. Så jeg antar at på denne ukens wishlist ligger et stort ønske om bunad eller festdrakt. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Men ellers så ble vår 17 Mai ganske rolig. Vi er ganske heldige som har toget rett uten for soveroms vinduet vårt, men ble ikke til at vi lå i senga og kikka på det i år. Men vi dro på oss fin stasen å dro på en liten familie grilling og kaker hos min tante og mormor. 
Så endte dagen med sofa kos og gaming for fulgt på begge, og litt netflix. Grunnen til at det ble en slik rolig dag er for jeg starter i arbeidspraksis i morgen. Noe som jeg både gruer meg til, men gleder meg en del til også. 
Så ønsk meg lykke til! Håper deres 17 Mai feiring ble like rolig eller fin som min var. 
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits