hits

Josefine Fevang

#1 PÅ MIN ØNSKELISTE

// ad link

// 1. Black skirt from Nelly.com .2. Mom jeans from Bik Bok //

På søndager pleier jeg og gå i mellom mailer, planlegge uka mi, eventuelle antrekk jeg vil prøve og kikker litt på nett shopping. Jeg elsker nett shopping. Og akkurat nå så står mom jeans og et fint svart kjørt på ønskelista mi. Kan hende det bare er meg, men synes mom jeans er så utrolig fint. Er det flere som har litt søndag nettshopping på agendaen i dag? eller er det bare meg. 


Instagram: Josefine Fevang

#Mote #Fashion #Shopping #Style #Blogg #Helg #Hverdag 
LagreLagreLagreLagre

DET ALTSEENDE ØYET

// Vunnet konkuranse

Det altseende øyet

Det altseende øyet

For noen uker siden så var jeg veldig helg og vinne en julekalender konkurranse på Instagram hos Silje Økland.

Det var et nydelig kjede fra NO:U til en alt for høy verdi. Men det er så utrolig fint synes jeg og alt blitt brukt en veldig god del. Dere kan få kjøpt det her. Men vet at de er tome for det akkurat nå. Men regner med at det kommer inn over jul. Jeg er så utrolig glad for at jeg vant dette.

Men ha en fin mandag videre.


FASHION SALE

Josefine skjørt i svart I Bianca topp I ELSA Velvet kjole I

Hello Chicas!

I dag er det 30% på hele Bik Bok så jeg tenkte og si i fra. Vis du har noe gaver som skal kjøpes til søsken, tante barn eller en fin venninne gave. Jeg vet hvertfall at det er flere ting som jeg kunne tenkt meg. Vis ikke det er noe klær så frister. Så er det jo hvertfall masse fint accessories. Så ta dere en skikelig god og fin tid. Hvem vet kanskje dere kommer over noe som kan friste og brukes på nytt års aften eller kanskje på jul aften. 

Kos dere med litt nettshopping


LagreLagreLagreLagre

GO BANAN AT IDEAL OF SWEDEN

Annonse // 
//Bilde lånt fra ideal of swedens instagram
 
I dag får du 50% av alt hos iDeal of Sweden som har det meste innen mobil tilbehør. Alt av mobil deksel, lomemebokdeksel, telefonholder, lader og ikke minst beskytelse for skjermen på mobilen din. Tilbudet gjelder kun ut dagen i dag og vel fram til mandag. Så vis dere trenger noe til egen mobil eller kanskje har tenkt og gi en liten gave til noen så er dette et supert tips. 
 
Dere kan hande her!
 
 

SE MIN KJOLE... DEN ER VELDIG KLAR FOR JUL!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

For en stund siden så kom jeg over denne kjolen på nett hos Cubus. Jeg kjente at jeg omtrent måte løpe opp på butikken og få kjøpt den. Er den ikke fin? Jeg gleder meg så mye til og bruke den enten til julaften eller et jule selskap, kanskje nytt års aften. Jeg gleder meg kjempe masse for jeg synes den er så fantastisk fine? Er dere ikke enige? Jeg føler at bildene ikke en gang kan gjøre opp for hvor fin den er. 

// Instagram: JosefineFevang

#Mote #Cubus #Klær #Kjole #Blogg #Hverdag #Vinter #Jul #Foto #Onsdag

CROWN FOR A QUEEN

 

 

For litt siden bestilte jeg noen ringer på nett. I dag kom endelig den som jeg har ventet lengst på og som jeg er gladet meg mest til og få. Vet ikke hvor lenge jeg har ønsket meg en slik ring. Jeg har leita overalt etter en, men aldri funnet en jeg liker. Så når jeg kom tilfeldig vis over en crown ring som kosta meg litt over 20kr på wish. Da ble ikke tanke prosessen så veldig lang. 

Hva synes du om ringen?

#Mote #Assesorie #Blogg #Hverdag #Fashion

LagreLagre

LagreLagre

MIN LILLE SECRET...

Noe jeg alltid misunnet så ekstremt mye når jeg veide nesten 200kg var alle de fine klærne som alle andre kunne kjøpe og bære som de eide hele verden. For det er sånn at vis du ikke kan kjøpe nær i de «normale» butikkene og må på de med store størrelser så er det ikke fine klær. Det er det som man kategoriserer som bestemor klær. Man føler seg ikke vel, man føler hvertfall ikke som man eier hele verden og litt til. 
 
Jeg drømte altid om alle de fine klærne, undertøyet, antrekkene? alt jeg følt jeg ikke kunne gå med. Var altid som en fjern og en drøm som var ekstremt langt vekk. 
 
I helgen fikk jeg endelig sjansen til å opplevde noe jeg har drømt om veldig lenge. Og ikke følte jeg noen gang kom til å skje. Det var og kjøpe Victoria Secret undertøy. Endelig kan jeg også kjøpe det fine å vakre undertøyet og føle meg utrolig sexy. Uten at det er for lite, passer ikke eller ikke føler meg fin, sexy og ekstremt vaker. 
 
Gleder meg til å bruke dette og føle meg enda finere, som at jeg eier verden. Ikke minst kjøpe mer når jeg er i Oslo neste gang, som er faktisk i April. Gleder meg. 
Noen kan hat et klesplagg dere drømmer om? 
//Instagram: JosefineFevang

PARTY FUN AT NELLY.COM

// ad-links

Fått med dere at nå er det salg på Nelly.no. Der kan du nå få en del festkjoller til kun max 99kr. Det er så utrolig mye fint der til både en tur på byen og nå som sesongsens julebord kommer rullende rundt hjørnet. Her er noen av mine favoriter som ligger der. 

// 1. Sweetheart Neckline dress 89,- 2. Wrap ruched dress 99,- 3. Loose Dreamy Dress 99,- 4. Glam Flounce Dress 99,- //

// 1. Jdynice S/S dress 87,- 2. You Way Dress Green 99,- 3. Rock Tee Dress 99,- //

#Blogg #Hverdag #Mote #Fashion #Høst #Oktober #Salg 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

EN EKSTRA SØNDAG

Processed with VSCO with f2 preset

Siden alt jeg skule rekke i dag var ferdig tidligere så stakk jeg veldig fort og kjøpt meg en ny pysj. Og tilbrakte dagen i dag med at solen skinte i mellom gardinene mens jeg har kosa meg på sofaen. 
Jeg burde ha dårlig samvittighet for at jeg ikke var ute i sola eller gjorte noe produktivt i dag. Men når man får sjansen til og kunne få en søndag nr to så gjøre man det altså. Det er ikke noe man sier nei til. Så nå fikk jeg plutselig en dag ekstra til og ladde opp til denne uken. 
 
For denne uken så står tur til Oslo for og reise på  konsert. Vi skal på Machine Gun Kelly konsert. Heldig vis på fredag så jeg rekker og forbedre meg litt. Eller forbedrede angsten for mennesker. Prøve og fine det positive og henge fast på den. Og ikke alle menneskene som er der. 
 
Men nå skal jeg nyte de siste timene av  min ekstra søndag. Ha en fin kveld videre.
 

NEW INN: HØSTJAKKEN

// ad link

Jakke: Bolla jakke - Bik Bok (ad)
Jeans: Asos
Skjerf: Fame skjerf - Bik Bok (ad)

 

Jeg har ikke mange jakker, så når jeg glemte den ene igjen på hytta måte jeg avgårde og kjøpe en ny en. Denne høsten har jeg bestemt meg for og kjøpe jakker som er litt mer min stil. Tidligere har det vært mer kjøpe de som passer. 
Så på onsdag når jeg oppdaget at Bik Bok hadde salg på jakken så ble den rask og effektiv tur å investere i en jakke som er mer meg. Det er faktisk fortsatt på slag.
Jeg liker og ha noen pynte jakker, men også noen som jeg bare kan kaste på meg når jeg skal fort ut for å gjøre noen små ting. Men som passer til min still og min livsstil. 
 
Og jeg må jo si at samme plagg jeg må ha vær høst er store, myke deilig skjerf. Kan tru jeg ble glad når jeg fant ut at det var på salg på nett. Angrer ikke for investering i dette skjerfet. Så nå gleder jeg meg bare til jeg kan bruke dette vær dag i høst. 
 
// Instagram: JosefineFevang
 
 

ELSA HOSK x BIK BOK 

// adlinks

// 1. Elsa Kjole her // 2.Velvet Kjole her // 3.Fur kåpe her // 4.Rose cardigan her // 5.Cord Jakke her //

 
ELSA HOSK x BIK BOK 
 
Elsa er en Svensk basketball spiller som nå også er en Victoria´s Secret angel og som i dag kommer ut med et samarbeid sammen med Bik Bok.
 
Blandingen i mellom Elsa´s egen stil som består av både vintage, designer pieces og hennes venners stil. Som er både affordable klær og noen fine vintage pieces. Denne kolleksjonen inneholder både noen basic, edgy og sofistikert deler.
 
Jeg har alt funnet noen som ting som jeg lurer veldig på om jeg skal prøve og få taket i løpet av dagen. Det er både en polka dott kjole, fur jakke, velvet kjole, cord jakke og en rose cardigan. Men trur det faller mest på den velvet kjolen. 
 
Hele kolleksjonen er i butikken i dag. Noen flere enn bare meg som kommer til og bestille noe av dette hjem? 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagreLagreLagre

WANTIS!

// 1. Genser Lyse Rosa fra Cubus her // 2. Tights fra Cubus her // 3. Nike Air Zoom her //

Jeg finner veldig mye motivasjon i nytt treningstøy, spesielt når de er fine og veldig behagelige og bruke. Mye motivasjon i sånt, kanskje mer enn det vi er klar over?
 
Så en fin lyse rosa myk trenings genser er absolutt noe jeg skal investere i nå som drit være kommer fykende inn over kysten. Er ganske mye regn og vind nå. 
Jeg har også funnet ut at alle trenings tightsene jeg har er så mye farger på så jeg ønsker meg rett og slett en helt enkel anonym svart en som jeg kan bruke nå i høst. Pluss at jeg må og burde investere i noen fine nye behagelige jogge sko som gjøre at beina mine har det bra når jeg er ute og beveger meg. Det og ha noe som er behagelig og bra er nokk det beste. Men en ting jeg har funnet ut er at det er ikke alltid det aller dyreste som er det som er bra og behagelig. Mye av det jeg har er ting som er kjøpt på sports outlets, HM og Cubus.
 
Så ikke stress med dyre merke klær til trenings klær. Det som er dyrest er ikke alltid det som er best. 
 
// Instagram: JosefineFevang
 

THE VELVET SUIT

// 1. NLY Trend, Have It All Velvet Pants - 399,- // 2. NLY Trend, Have IT All Velvet Blazer - 499,- // 3. NLY Shoe Block Heel Sandal - 299,- //

Jeg har hat en ting for velvet helt siden jeg bestilte en wrap around dress fra Villa i fjord. Den har jeg ikke fått brukt så sykt mye, men jeg bare elsker den så ekstremt mye. Og nå kom jeg jo over denne suit som er i velvet. Jeg tør og innrømme at den har havna i handlekurven noen ganger. Men jeg må vist vente litt til med og bestille den. Men tenkte og tipse dere andre om den. Kan jo være flere enn meg som har en ting for velvet.

Instagram: JosefineFevang

#Mote #Klær #Hverdag #Blogg #Velvet 

CAM BODY OG DENIM JACKET

// ad links

// Jeans: Asos // Ola jakke: Asos // Oransje boddy fra Bik Bok //

I går har vært en slags familie dag. Var flere timer hos mormo, så lit hos mamma før jeg havna hos mormor igjen. Har vært kjempe deilig og slippe å sitte hjemme. Men blir litt sliten også av og farte rundt. 

Jeg har gledet meg så mye til og bruke denne orange bodyen fra Bik Bok siden jeg kjøpte den for en ukes tid siden. Litt usikker siden den går ned i buksen. Og blir til at magen stikker litt ekstra ut. Men hvorfor skal ikke jeg som har litt ekstra på kroppen gå kledd slik jeg vil?  Og spesielt når jeg fikk på meg ola jakka mi så ble det jo ikke så ille, eller hva synes dere?

Men nå skal jeg ut og prøve og få til en liten trenings tur i Stavern. Vi som bor i Larvik er så heldig og ha en fantastisk fine kyststi i Stavern. Må blir mye flinkere til og utnytte den.
Vel ha en fin onsdag videre alle sammen. Håper dere får noe ut av dagen. Nå skal det games litt Destiny 2 her!

// Instagram: JosefineFevang

#Mote #Fashion #Style #Asos #BikBok #Blogg #Hverdag #Høst

LagreLagreLagreLagre

CLASSIC WHITE SHIRT

Jeg er så forelsket i denne skjorte jeg fikk av foreldrene mine her om dagen. Jeg er bare helt forelsket i nesten alt med broderier. Spesielt denne er fra Cubus og dere kan fine linken her. En hvit skjorte med dekorative blomsterbroderier på skulder og rygg. Noe som jeg synes er så utrolig fint. Synes den er litt kjedelig forann. Kunne gjerne gått litt broderier endover mot brystet også. Men hadde kanskje blitt litt formye også? Eller er det bare meg? 


 

Men nå skal jeg en tur på Tjøme på bryllups messe sammen med søsteren min. jeg var så heldig og vinne billetter til meg og en til. Så da ble det store søs som forhåpentlig vis snart kan fine en dato og stå hvit brud til. Følg meg gjerne på Instagram for og se bilder fra dagen. 

Instagram: JosefineFevang

#Mote #Klær #Helg #Hverdag #Høst #Livet #Fashion #Style 

LagreLagre

AMAZING JEWELRY

Jeg elsker enkle fine smykker, men også litt kresen. Men så kom jeg over amazing jewelry på Sandvika storsenter på tirsdagen. Jeg forelsket meg i denne butikken med en gang. Mesteparten av disse smykkene var enkle og veldig fine. Så gleder meg til neste gang turen går innover så jeg kan legge igjen litt penger og få med meg fine smykker hjem. 

Det eneste jeg fikk med meg hjem denne gangen var kun denne fine ringen. 

// Instagram: JosefineFevang

#Smykker #Mote #Hverdag #Blogg #Høst #Fashion #Style

RED, YELLOW END FALL

// Rød body fra BikBok // Gul body BikBok // Hvit skjorte med broderi fra Cubus // Gul genser fra Cubus // Rød genser fra Cubus //

Nå som høst klærne har starta og komme i butikken kan man tydelig se hva som er fargene i år. Det er definitivt fargene gult og rødt som regjerer i butikkene for denne høsten. Jeg vet at alle mote magasiner og sånt sier pastell farger. Men det virker ikke som butikken har fått den memoen. Og hvorfor ikke kle oss i disse fine høstfargene som snar regjerer i skogene. Jeg gleder meg så til og kunne invistere i noe av dette, en varm lue, skjerf og den friske høst kulden. Trur det er det beste med høsten. Alt ullet man kan kle seg i. 

Hva liker du best med høsten?

Instagram: JosefineFevang // 

#Blogg #Hverdag #Mote #Shopping #Mandag #Høst

 

LagreLagre

LagreLagre

WE ARE MONKI

BXVPj_8Ar23

 

Har du noen gang gått inn i en butikk og bare tenkt, dette er min nye yndlings butikk!

Det gjorde jeg for ikke så lenge siden når jeg var i Kristiansand. Monki er nå en av mine nye yndlings butikker. De har litt ting som jeg ikke helt skjønner folk vil gå med, men jeg skal ikke døme noen for kles valgene sine. Men de hadde en del ting som jeg bare tenkte "wow den der vil jeg ha i kles samlingen min". Så når jeg var i butikken dems i Kristiansand fikk jeg med meg avokado sokker og fishnet strømper til sokke samlingen min. En fin lys sommer kjole og en avokado t-shorte. 

Jeg bare elsker når jeg kommer over butikker som jeg faller helt for.

// Instagram: JosefineFevang

#Foto #Klær #Shoppign #Blogg #Mote #Hverdag #Helg #Kristiansand 
 

LagreLagre

FREDAGS INSPO

//bilder fra  pinterest. 

Er det en ting jeg er veldig glad i så er det klesplagg som skiller seg ut fra annet. Det er så morsomt å sitte og kikke rundt på nettet etter inspo eller klesplagg som er litt annerledes. 
Jeg har i det siste falt skikkelig for spesielle demi plagg med broderier eller knytting, sukker som er annerledes og ikke minst undertøysplagg som ikke er som alt annet. Jeg finner så mye inspirasjon i klær. Føler så for og ta fram nål og trå.
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

I DID MY BEST!

So in love with this one!

Har dere noen gang sett noe så søt? Den perfekte trenings bagen fra ban.do. De har så utrolig mye fint. Vis dere aldri har vært på denne siden før eller handlet der så hadde jeg vurdert en liten tur innom kanskje? Bare et lite tips fra meg, til dere. ban.do.

#Mote #Hverdag #Blogg #Tirsdag #Bando #Helse #Trening

LagreLagre

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign