• 20.04.2017 kl. 14:35

DRØMMEN OM ANTREKKET

// Dressed Tie Pink. 299,- // Rød Bluse. 249,- // NLY Block Heel Sandal hvite. 150,- //

Noen andre en bare meg som drømmer om et vis type antrekk? Alltid hatt lyst på rosa bukser som jeg kan matche med en rød topp og noen fine hvite snikers eller noe med litt høyde, men ikke for høy heller. Man skal jo klare og gå også. 

#mote #klær #hverdag #blogg #livet #Shopping

 • 13.04.2017 kl. 12:00

MIN FØRSTE LEVI´S

//add-links
Processed with VSCO with hb2 preset
 
Endelig fikk jeg meg Levi´s t-shorte som jeg liker og bruke sammen med enten lyse eller mørke jeans. Den ble kjøpt på en lokal butikk i byen som heter Fransa/Mint etter at jeg omtrent hadde klikka en del ut og inn på forskjellige sider på nette, men klarte aldri og bestemme meg onkerlig. Den jeg har klikka mest på er den jeg fan på Nelly.com, men den har de nå bare i hvit og svart og heter Authentic Tee men synes den er like fin. Kanskje den blir klikka hjem etter vært. 
Denne grå kåpen var en jeg kom tilfeldig vis over på HM på 70% her for en ukes tid siden. Den er i deilig fleec. Noe som er deilig nå på våren siden været er så utrolig ustabilt som det det er nå. 
 
Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg prøver å lære gubbe mannen min å ta bilder av meg. Men vær gang jeg prøver så for jeg bare beskjed om å smile og stå onkelig. Han skjønner ikke at det er ikke alle bilder som er fine når man smiler, og at jeg ikke er fult så glad i å smile på bilder, føler meg så ekstremt dum. Men jeg prøver å lære ham opp, ikke så lett. Men men sånn er nå.
Håper alle koser deg på skjærtorsdag med familie eller venner. 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

 • 07.04.2017 kl. 15:07

ON FRIDAY WE USE BLACK

Hei og god fredag dere! 
Det er så ekstremt deilig og våkne opp til dette fine påske været som er her i dag. Merker allerede at humøret bare stiger til toppen og at smilet bare smeller seg selv på når solen treffer meg i ansiktet. Er det ikke deilig dere? Endelig lysere og varmere tider som kommer oss i møte. Kanskje vi for kjenne litt på sommer været nå i påska? For jeg gleder meg så ekstremt til sommerkjoler, skjørt og at man slipper å dra med seg jakke overalt man skal som bare ødelegger hele outfitet mitt. Nå jeg har nå investert i en biker jakke som jeg skal vise dere senere.  
 
 
Men hva skal dere i påsken? Her står noe gaming, fjellet og en del kos med familie og venner på planene. Vi har til og med slott stå på stortromma at vi har kjøpt oss langrenn ski. Så vi for se om vi for brukt dem noe i løpet av påsken. Så vis noen har noe tips til hva man burde ha med seg på påskefjellet end bare solo, kvitt lunsj og solkrem. Så er det bare og hyle ut. For selv om jeg er vant til å reise på fjellet siden jeg var liten så bommer jeg alltid på hva jeg skal ha med meg. Flere end meg som er slik?
 Vel dere for kose dere videre i dette fine påske været. 
 

LagreLagre

LagreLagre

 • 06.04.2017 kl. 16:38

SELGER MINE ZIZZI KLÆRSå siden jeg har gått ned en god del har jeg funnet ut at jeg har brukt ekstremt mye penger på klær. Og når man er litt større så er klær veldig dyrt faktisk. Så jeg fant ut at de dyreste tingene skal jeg selge rett og slett. Men jeg vet ikke hvor jeg skal legge ut disse klærne. Noen som har noe tips til hvor man kan få litt napp? Det meste er Zizzi klær i XL- 54 eller 56. 

#klær #mote #Zizzi #selger #hverdag #blogg

 • 03.04.2017 kl. 15:19

MONDAY FEELING

Etter en veldig avslappende helg med både venner å manne her hjemme så er mandagen her igjen dere. Håper dere hadde en fin helg. Vi har planlagt påsken ferien vår, pakket litt i bilen, var på en deilig is tur til Stavern, en sikkelig kose kveld med noen av mine venninner. Så var det deilig med mandag og en gå date med min kusine/bestevenninne.  Så nå skal jeg i gang med å planlegge resten av uken min. 

Processed with VSCO with hb1 preset
 
Jeg er bare så forelsket i  denne kåpen som jeg kjøpte forrigg uke. Den er varm å akkurat som den er laget av fleecepledd. Så kjempe deilig nå som været er så ustabilt. Sikker på at den blir kjempe deilig å ha til sene sommer kvelder her i Norge som det alltid er kaldt, er ihvertfall det jeg føler. 
 
Men nå må jeg nesten i gang med noe middag. Jeg merker sulten sniker seg på. Noen som har noe forslag til middag foresten? Sliter veldig med middager nå. Vanskelig å være kreativ vær dag på en sunn måte. Er dere ikke enige?
 
Vel ha en fin mandag videre. 
 
 

LagreLagreLagreLagre

 • 31.03.2017 kl. 13:08

BOMBER JACKET ON

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Happy Friday! Friday is a fun day. Jeg må bare skryte litt av meg selv i dag. Før kl var ti i dag så hadde jeg kjørt mannen min på jobb, vært og fått inn en liten trenings økt, laget noen få protein rundstykker til helgen og vaska ned kjøkkenet. 

Men jeg må bare vise dere denne jakken jeg kom over i Sverige forrigg helg hos Bazar på Nordby senteret. Den var et sikkelig shopping schupp føler jeg, den kosta egentlig 600,- men var satt ned helt til 199,- så da følte jeg at den måte være med meg hjem for å si det sånn. Den er også vanntett og vindtett, så holder meg varm. Så happy happy meg. Elsker når jeg gjøre bra handler.
Jeg har også blitt ekstremt glad  i high waist jeans for tiden, men dette har mest med at etter jeg har klart å kvitte meg med så mange kilo så har jeg fått en del løs hud på magen, så når buksene er høye på livet så ser det litt bedre ut, er dere ikke enig? Man kan liksom gjemme den litt. Men er sikkert bare i hode mitt det funker sånn. Men det er vanskelig å fine klær som ser bra ut når man fortsatt føler seg ekstremt overvektig. 
 
Vel dere for ha en fin fredag! Endelig helg. 
 

LagreLagre

 • 29.03.2017 kl. 12:46

WE ARE FIT, RIGHT?

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetIngenting er som å starte opp igjen med trening med nytt tøy eller hva? Jeg fikk en veldig fin start på denne uken med en god økt på mandags morgen. Men jeg skal innrømme at jeg har slitet med veldig vondt i hode siden mandag, noe som er veldig slitsomt. Jeg er så støl at jeg sliter en god del med å gå og løfte hendene over hodet. Men det der ler jeg ganske godt av egentlig. Jeg elsker å være støl for da merker jeg at jeg har gjort noe bra med kroppen og at det vil gi framgang vis jeg forsetter. 

 

MEN over til fine nye klærne mine. De kjøpte jeg en gang forrige uke trur jeg, husker ikke helt. Jeg er så kjempe fornøyd med både tightsen og BH min. Buksa er ikke helt som andre trenings tightser føler nesten at stoffet er litt tykkere. Noe som gjøre at jeg kanskje ikke fryser så fort vis jeg har ute trening. Alt sammen er fra Cubus. Er det ikke fint? Har forelsket meg ganske godt i treningstøyet fra We Are Fit som har de eksotiske blomstene på seg. For jeg synes den var så fin i fargene. Så da jeg kom over noe som var litt like eksotisk så bare havna det i posen slik at jeg kunne få det med meg hjem. Flere som har gjort noe sånt før? hehe. 
 
Vel ha en fin onsdag videre. 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

LagreLagre

 • 20.03.2017 kl. 09:50

MANDAGS SHOPPING

//add links
Hei og god morgen!
Jeg har alltid når jeg har kjøpt sko bare kjøpt dem jeg vet passer. Ikke liksom størrelses mesig. Vet ikke osen jeg skal forklare det. Når man er overvektig så legger det seg på beina også. Og da for man veldig breie bein. Så jeg har alltid bare måte ta det jeg har funnet som har passet på, og ikke kunnet valgt dem som jeg synes er fine.
Så i dag ble jeg sittende på morgenen og se på sko av alle ting. Og falt så for disse to parene. 
 
De er begge fra Nelly.com. De svarte lace up sandals finne du her, og de offwhite lace bootie kan du finne her. Er de ikke fine? Vurderer sterkt og bestille ihvertfall et av de hjem akkurat nå. Men litt usikker på hvem av dem jeg vil bestille hjem. 
Noen som har noe meninger om hvilket par? Setter pris på litt hjelp. 
 
Vel dere for ha en fin mandag. Her skal skiftes og avgårde og gjøre litt mat handle. 

LagreLagre

 • 03.03.2017 kl. 11:00

ON MY WISHLIST

 • 25.02.2017 kl. 17:12

TRENINGSTØY FRA NELLY!

//ad 

// 1. Stronger Aloha treningstights - 519,- // 2. Reebok Performance  S Spike Tights -  559,- // 3.NLY Sport BH Leopard seamless top - 159,- // 4. Drop Of Mindfulness Freja - 223,- // 5. Nike Free Run - 959 ,- //

Ut dagen i morgen har Nelly.com 20% på alt av treningstøy. De har et kjempe bra utvalg av alt fra nike, Mindfulness, Stronger, Reebok og mange andre merker. Så hvorfor ikke investere i noe nytt treningstøy nå? Jeg merker ihvertfall at motivasjonen øker veldig ved kjøp av nytt treningstøy. Og spesielt vis det er klær med litt farge i. Så utnytt tilbudet på 20% i hele helgen. 

#helse #klær #mote #trening #livet #helg #hverdag #lørdag #blogg

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

 • 15.02.2017 kl. 11:57

SKAM T-SHORTER FRA GINA!

Ønsker meg denne så ekstremt mye. Den er så sann i forhold til at alle går i mellom forskjellige ting som andre ikke vet noe som helst om, og som folk ikke burde uttale seg om når de ikke vet noe som helst om det. Er et slags slag for psykisk helse, eller helse generelt. Og for de situasjonene som enkelte kommer opp i som ingen vet noe om. 
 
BQh4MfTh9nV
Denne t-shorta er en av fire SKAM t-shorter som Gina har kommet med. Dessverre finer jeg den ikke i noe butikker rundt her. Vet de er på nett, men tydelig vis har størrelsene bare flydd ut. Så jeg krysser fingrene for at det skal komme en ny mulighet så jeg kan få bestilt den. 
 
BQgG3OQDnEH

Så hva synes du om disse? Er rart ingen andre butikker har kommet med noe slags typer av slike t-shorter egentlig. 

Ha en fin onsdag videre. Her skal det snart vaskes litt. 

#klær #mote #Skam #blogg #hverdag #kjærlighet #valentinesday #valentines 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

 • 13.02.2017 kl. 13:00

DREAMING ABOUT LEVIS

Jeg får samme spørsmålet vært år om hva jeg ønsker meg til bursdagen min og havner alltid på at jeg vet ikke. Så i år tenkte jeg og være litt mer forberedt på dette. 
Jeg har alltid hatt lyst på en Levi´s t-shorte men også kanskje en tank top. Jeg har funnet disse på Nelly.com. Flere som har noe merke klær som de har veldig lyst på. Disse er jo ikke så veldig dyre. Er vel mer av de "populære" merkene som er mer billige end andre. For er jo noen av de billige klærne som jeg nesten dør av når jeg ser prisene, som eks på Calvin Klein er ikke så veldig billig. Men også buksene til Levi´s er ikke så veldig billige heler. Men det er mange som sier at man må betale for kvalitet. 
Men samma det. Var disse tre jeg ville vise dere. De er ikke så veldig dyre, alle under 300kr. 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

 • 03.02.2017 kl. 15:29

DREAMING OF SEXY LINGERIE

// Triangle Black Bra - Svart - 149 // Embrace Me Softbra - Dusty Pink - 199 // Sexy Back Lace Hipster - Dusty Pink - 89 (salg) // Soft High-Waist Panty - Dusty Pink - 129 // Sexy Lace Hipster Panty - Hvit - 89 // Flouncy Triangle Softbra - Dusty Pink - 159 // Eyelash Thong - Blue/gray - 72 (salg) //

Jeg trur at vis man investerer i undertøy som man føler seg sexy i så får man litt mer selvtillit, eller egentlig at man har klær som man føler seg bra ut i har mye og si for selvtilliten og selvbilde. For selvtilliten har alt med osen man føler jeg inn i mellom. Har man dårlig følelse så er ikke selvtilliten like bra. Og vis undertøyet kan hjelpe til og føle seg bedre, så hvorfor ikke. 

Jeg har også så forelsket meg i mye av undertøyet som Nelly.com har. Og spesielt de i dyse farger, spesielt dusty pink. Er det ikke mye nydelig undertøy. Og falt helt for de to BH som jeg har lagt til her oppe. Spesielt den med broderier på. Den er bare helt nydelig, og mest sannsynlig på vei hjem til meg akkurat nå. Er det none andre der ute en bare meg som synes undertøy har mye og si osen man føler seg? Jeg synes det er veldig viktig at jenter og menn føler seg sexy i den kroppen de har. Og vis undertøy kan bidra til dette er det helt innafor synes nå jeg. 

Ha en fin fredag videre. Her skal det bare slappes av i dag. 

#mote #fredag #blogg #hverdag #penger #lingerie #undertøy

 • 25.11.2016 kl. 08:00

BLACK FRIDAY FAVORIT SALE

Hei alle sammen! 

Tenkte og tipse dere på et av mine yndlings black friday salg på nette, det er jo så utrolig mange der ute. En av dem er jo så klart Nelly.no. De har utrolig mye fint synes jeg. Og det er jo ekstremt deilig når det er på salg i tillegg. Nelly.no vet jeg har en black friday og en black weekend! 

 

BLACK FRIDAY NELLY.COM

// Glamorous - LS Embroidered velvet dress - 399,- // NLY One - Lux Velour wrap dress - 399 // Vila - Viponny maxi dress - 599 // Vila - Viforce S/S dress - 299 // Nly Shoes heel sandal - 349 // Nly shoes flat thighs high boot - 599 // Marc Jacobs watches baker - 2195 // Snö of sweden - Sassy pear earring - 249 //

Nelly kjører også team salg. At de har slag på topp eller bukser, kjoler, jakker i noen timer i løpet av dagen. Så følg med her i dag altså jenter og gutter. Trur det kan dukke opp en del god saker. 

#klær #mote #helg #blackfriday #hverdag #blogg 

 • 31.10.2016 kl. 17:21

THE BLUE VELVET DRESS

//ad link
Processed with VSCO with c1 preset
 
 
Processed with VSCO with c1 preset
//Vila vivelvetine dress blå - 399,- hos Nelly.no//

Jeg ville bare vise dere denne nye skjønnheten som kom i posten for noen uker siden fra Nelly.com. Jeg har bare helt forelsket meg i den. Og jeg gleder meg så til jeg går ned enda mer så den sitter som et skudd, håper på dette før jul så jeg kan bruke den i et jule selskap eller til jul. Men jeg trur det jeg liker alle best med denne er at den er i velvet. Og måten stoffet "skinner" på. Det ser nesten ut som det er flere typer mange flere blå farger i den, en bare en. 
 
Men dere for kose dere med den aller siste dagen i Oktober. Og ønske alle de små monstrene som kommer på døren i kveld velkommen.   
 
 • 11.10.2016 kl. 13:42

KJOLER TIL JULEBORD SESONGEN

Nå er det ikke lenge igjen til julebord sesongen dere. Jeg har alt kjøpt meg en fin kjole som jeg gleder meg til og få. Jeg bare håper den passer meg. Det er veldig vanskelig og handle på nett når man ikke helt vet hvilken størrelse man er. Men ihvertfall så er det en del salg nå på nelly.com så hvorfor ikke ta en tur innom for og se om de har noe fint.

Christmas party dresses

// Geometric back gown Nly Eve - 419 (salg) // Mermaid Tulle Dress 449 Nly Eve (salg) // Ls Maxi Dress Ax Paris - 799 // Lace Back Gown Nay Eve - 499 // Mermaid Lace Gown Nly Eve - 799 //

Jeg fant ihvertfall mye fint der. Så kanskje du også gjøre det? 

#mote #blogg #hverdag #shopping #nelly.com #nelly #salg

 • 12.09.2016 kl. 16:46

SISTE INNKJØP FRA WISH

Har dere fått med dere appen wish? Det er så garantert min yndlings app for og være ærlig. Og dette er mitt siste innkjøp fra wish. Er den ikke fin dere?

VSCO

Jeg trur jeg betalte 100kr for den med frakt. Den er litt liten og gnager i skuldrene. Men jeg gleder meg til jeg går ned mer så den er enda finere på. Så kan den være med på lufte tur på byen en helg med jentene. Jeg kommer garantert til og handle mer på wish appen snart tenker jeg. Det eneste er at størrelsene kan være litt vanskelige siden de gjerne går etter asiatiske folk. Men dere burde prøvde den vis ikke du har kommet så langt til og prøve den enda. Og de samarbeider også nå med klarna. Så da føler jeg meg ekstra trygg med og handle der. Har dere noen gang brukt denne appen?

#blogg #hverdag #mote #shopping #wish #høst 

 

 • 26.08.2016 kl. 15:12

THE BOMBER JACKET STYLE

I høst er det bomber jakka som er inn. Og jeg bare liker stiler som jeg har sett mange andre har putta sammen med jakka. Noen enkle jeans, hvit t-shorte, Svarte heler og lyse lepper. Jeg må virkelig investere i en slik jakke. 


// Soho Jeans fra NA-KD ... Bomber jakke fra Gina Tricot ... Vidreamers pure t hvit fra Nelly.com ... Svarte Nly shoes fra Nelly.com ... Olivia Palemo kiss lipstick hos Nelly.com //
 

#mote #klær #blogg #hverdag #shopping #

 • 08.08.2016 kl. 18:08

TRENINGSMOTE

HM workout pans

// 1. Sort treningstights 399,- .2. Seamless treningstights 249,- .3. Gråmelert treningstights 249,- //

Jeg har leita så lenge nå etter en ny treningstights. Men ikke funnet noen som passer eller som jeg synes ser bra ut. Men nå har jeg rota litt rundt på nette. Og fant disse tre som frister meg så til og bestille. Men trur jeg skal reise og prøve dem i morgen i stede end og bare bestille dem på nette. Prøver og være flink med penger. Så dumt og bestille klær hele tiden. Men de er garantert på toppen av ønskelista mi akkurat nå. 

Har du noe favoritt treningstights som kan anbefales?

#helse #trening #klær #mote #hverdag #blogg

 

 • 22.07.2016 kl. 01:01

NEW IN: BADETØY

God fredag alle sammen! Her startet vi dagen fastene pga blodprøver. Så da er det jo bare og komme seg i gang med en frokost snart.

 

Men her om dagen måte jeg bare kaste inn hånkle og kjøpe meg nytt badetøy. Jeg var på poolparty forrig helg og da fløy nesten beking buksa av i løpet av noen svømme tak. Heldig vis var det ingen som så det. Så det er jeg veldig glad for. 


Men i går fant jeg fint fint badetøy i byen. Jeg er kjempe fornøyd. Og endelig fikk jeg meg en kjempe fin bekini topp også som passer. Jeg er så stor fornøyd. For tiden er jeg som et lite barn som får sjokolade vær gang jeg finer noe fint tøy som passer meg. Begynner og føle meg dele vis normal liksom. 


Så gleder meg veldig til og få prøvd dette når vi skal på vårt aller første stopp på ferien som er Norefjell spa og bad. Jeg gleder meg så mye til og oppdage mer av Norge. Og ikke minst være på en "aktiv" ferie. I år har vi ikke tenkt til og bare sitte på rompa vår. Men ut og se norsk natur. Det er jo så utrolig fint her i bor. Og tenkte på at andre betaler i dyre dommer for noe vi kan se helt gratis er litt sykt. Men men dere for ha en fin fredag og start på helgen. Det skal jeg ihvertfal.
 
 
 
 • 18.06.2016 kl. 22:34

SOMMER PARTY SALE HOS NELLY.COM

Hei hei alle sammen!

Er det flere end meg som har en del sommerplaner og kanskje mangler en del klær til dette? Vel det gjøre jeg. Så var ikke så veldig dumt når Nelly.com har 20% på kjoler fram til mandag morgen kl 10. De har jo også så fantastisk mye fint, ikke sant?

NLY 20%// 1. NLY One Twist Backplunge Dress - 149kr // 2. NLY Shoes Block Heel Sandal - 189  // 3. WOS Orbit Fiskarna (Pisces) - 174 // 4. JFR Mary Pickford Flower Wreath - 104 // 5. Motel Catalina Dress - 314 // 6. Rebecca Stella For Nelly Love Life Dress Maxi - 359  // 7. NLY Shoes Open Toe Lace Bootie - 449//

Bruk koden PARTYSALE20 for og få disse 20%.

Håper dere fine noe fint som dere klikker dere hjem.

#blogg #hverdag #sommer #nellysalg #klær #mote #helg

 • 18.04.2016 kl. 09:15

NYTT TRENINGS TØY PÅ SALG!

God morgen!

Håper dere har en fin mandags morgen. Her er frokosten inntatt for lenge siden. I det siste har jeg tenkt masse på at det er på tide og starte med trening snart. Og vel hva motiverer ikke mer end med nye klær eller nye ting til trening hjemme eller ute. Jeg trur det fineste jeg vet om når det kommer til trenings tøy er BH'ene. Vet ikke hvorfor, men bare synes det er mange fin og behagelige og ha på seg.  

// 1.Her 2.Her 3.Her 4.Her 5.Her //

Nelly har masse fint som ligger både på stiv pris men også en del billig også. Sjekk også salget på Nelly. Der er det trenings tøy og ting som er satt helt ned til 70%. Så vis du skal kjøpe noe nytt ville jeg kanskje tatt meg en liten titte runde. 


Husk og følg meg på facebook! Her!!

#helse #trening #blogg #hverdag #vår 

 • 14.04.2016 kl. 17:02

SKO TIL FROKOST OG LUNSJ

På mandag var jeg en liten tur på kjøpesenteret. Vi hadde tidligere vært der på lørdagen før og da så jeg disse loafersene. Og vel jeg klarte ikke helt og få de ut av hode så da ente jeg opp med og reise opp å kjøpe dem på mandag. Ble noe ekstre også med meg hjem. Men disse loafersene er så kjempe gode og bruke, fine å se på og de er i yndlingsfargen min blå. 

Og passer meg ekstremt godt nå når jeg fant disse skoene siden vi snart skal i komfirmasjon, eller snart og snart, i mai skal vi i komfirmasjon. Så da passer det at jeg fant noen fine sko som jeg kan bruke til vanelig og til pent. Er ikke disse skoene fine?


Husk Nelly salget er helt ned i 70% nå. Det er forsatt mange fine varer der, forsatt fint og stort utvalg. 

Du kan også følge meg på facebook nå! Her!

#blogg #mote #hverdag #sko #loafer #vår #

 • 13.04.2016 kl. 17:09

PIISSST!!! SPAR ENDA MER PÅ SALG!

//annonse

Vil bare dele at nå skrur Nelly.com opp salge sitt til hele 70%. Så nå kan du kanskje få drømme toppen, buksa, skoa eller kjolen du har ønsket deg enda billigere. 

1. Her 2.Her 3.Her 4.Her 5.Her

Så hadde jeg vært deg hadde jeg nokk tatt en titte tur pga jeg ve tikke hvor lenge til dette salget skal vare. Og nå står jo komfirmasjons tiden for tur også så hvorfor ikke kjøpe en kjole på salg? Og hva med og kanskje fine noen fine vår klær eller kanskje noe fint til festival tiden som er rett rundt hjørnet. Trur jeg må klikke meg hjem noen ekstra ting fra Nelly.

#blogg #hverdag #vår #mote #klær #nelly
 

 • 08.04.2016 kl. 14:00

SALGS FAVORITTER

//annonse1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6.HER 7.HER

MID SEASON FAVORITS

Nå er det store mid season salget i gang på Nelly.com. Det er fylt opp med over 1000 varer på salg. Jeg har utrolig mange favoritter her. Det her er bare en liten brøk del av hva jeg kunne tenkt meg. Når jeg skal handle på slag tenker jeg på når jeg skal bruke den, hva jeg kan ha inntil og akkurat nå tenker jeg "hva kan paste til høsten! Som gjerne blir det en del ting med meg hjem. Og nå trur jeg nesten at jeg må klikke meg noen ting hjem! Har du fått klikket deg noe fint hjem?

 • 25.03.2016 kl. 13:12

TIDLIG PÅSKEEGG TIL DERE!

// inneholder affiliatelinks
God lang fredag alle sammen! Her er påska godt i gang med familie kos i Hallingdal! Grilling, hytte, påske godt, familie kos og selvfølgentlig avslappning. Men i dag så det ut som det skule bli det dritt været. Men nå titter påske sola fram litt. Så ser ut som det blir litt grilling i dag også!
 

 

Jeg vil gjerne dele med dere at Nelly har åpnet et av påskeeggene sine før påskaften. De har 20% på sitt NLY brand! De har jo et utrolig bra utvalg av fine klær ikke sant? 

NLY brands

//1.Decor open back dress 899,-  2.Lux doamond fown 1094,- 3.Tail maxi lace dress 649,- 4.Descor open back dress 899,- //

 

Noen av kjolene som jeg fant her er jo så utrolig fine. Og med tanke på at vi nå går inn i en komfirmasjons tid så er det jo veldig mange som trenger en kjole eller to. Eller som kanskje gjerne vil bare ha en kjempe fin kjole. Så da kan jo dette kanskje være en smart ide og titte i mellom det. For i dag er det jo 20% på NLY brand.  Og vis man kan spare litt penger på det så er det jo bare et pluss i boka! Fant dere loveis noe fint?

#blogg #hverdag #påske #familie #mote #nelly #NLYbrand

 • 23.03.2016 kl. 16:57

VÅR SKO ØNSKER

"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world." 

- Marilyn Monroe


Joggesko eller Sneakers er heldigvis inn igjen i dette årets sko bilde, samme som i fjord. Men i år er det en del farger og mønster på skoene, å ikke bare pastell og lyse farger. Jeg liker veldig godt de med blomster mønster. Så regner med at det etter vært kanskje blir et par på vei hjem til meg i løpet av påsken.

Her er ihvertfal seks av mine favoritter!

Spring shoes

 

Jeg har så veldig lyst på nr 2, 4, 5 og 6. Men ser ut til at jeg må velge et av dem, vis ikke blir det veldig fort dyrt for lommeboka mi føler jeg. Men alle har jo så fine farger, og for meg i skikkelig vår stemning! Sitter nesten her og smiler fra øre til øre av å se på vår sko. Gjøre ikke dere?

Hva synes dere om slike sko med mønster og farger?

#sko #mote #blogg #påske #hverdag #onsdag #sol #vår

 • 17.03.2016 kl. 18:45

DRØMME JAKKE NR 1

Har du noen ganger kommet over en super fin jakke, topp, bukse eller et klesplagg generelt. Jeg kom akkurat over en super fin jakke på hm.com, jeg så jakka også tenkte jeg bare den må jeg ha, jeg har jo bursdag i dag så da kan jeg jo spandere dette på meg selv. Men jeg ble så lei meg når jeg oppdaget at den er ikke og fine på hm.com i det hele tatt. 

Hva er vitsen og vise en jakke på en modell vis de ikke skal ha den til salgs en gang. Det eneste stede jeg fant det var på den amerikanske siden til HM. Og de sender jo ikke til Norge, ja jeg er irritert over det for jeg har så lyst på denne jakken, er den ikke fin? uff jeg er helt opphengt i den. 

#blogg #hverdag #klær #mote #påske #vår

 • 18.02.2016 kl. 16:34

NEW BLACK SHOES

Dream shoes

De siste dagene så har jeg virkelig hatt lyst på nye sko, litt finere sko gjerne, helst lave sko, men jeg har hat lyst på noe med heler på også. Alle skoene er fra H&M. De første skoa er Loafers til 299,- Det andre parett er lakkede ballerina sko til 249,- Det siste paret er sandaletter i semsket skin til 599,-

#mote #blogg #hverdag #shopping #sko

 

 

 • 16.02.2016 kl. 13:59

GLOSSY SMINKE

Så i desember vant jeg en konkurranse på stylista.no sis julekalender. Premien var et års abonnement på glossybox. Noe jeg har hørt mye om men ikke giddi og sette meg inn i. Men nå i slutten av januar dumpa den førte pakka ned i posten, pakken for januar. 

I boksen var det en blending sponge, pressed rouge mini fra glazel visage, face gel fra MAYBEAUTY, body crème fra Royal Apothic og calming face tone fra Naobay som er natural og organic produkt. Det var også med en deodorant til herrer, som mannen i hus ble ganske glad for.

Jeg gleder meg kjempe masse til og prøve produktene og kan godt skrive litt om hva jeg synes om de.

#sminke #hverdag #blogg #tirsdag #glossibox #skjønnhet #stylistano

 • Josefine Fevang

  26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.


  Kontakt meg:


  Josefine.fevang@hotmail.com


  Instagram

  Annonser

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits