hits

Josefine Fevang

TO TING JEG ØNSKER SIST JEG VAR I PARIS!

  • Skrevet 25.10.2017 klokka 10:00
  • Kategori: OPPLEVELSER
Som den historie friken jeg er. Elsker alt med kultur og historie så kan dere jo tenke dere hvordan å reise til Paris sto på toppen av min liste for reiser ganske lenge. Nå etter og ha vært der (selv om det er noen år siden) er det to steder jeg angrer så på at vi ikke brukte tid til og reise til.
 

Disneyland 

Hvem liker ikke Disney liksom. Dette ligger rundt 44 min unna Paris med tog. Jeg har hørt og lest om folk som har vært i den i California og mener den i Frankrike er bedre. Men ikke vet jeg siden vi ikke dro hit. Denne parken åpnet i 1992 som Euro Disney Resort. Men i 2010 bed det mer Disneyland Paris. 
Jeg synes dette er så bra at Disney har en Park i Europa siden meste parten av historiene har tilknytning til Europa, og faktisk viste du at mange av historiene er inspirert av Brødrene Grimm´s historier. Men så klart også inspirert av andre forfattere. 
 

Versailles

Best kjent som hjemmet til Marie Antoinette. Er et av Frankrikes mest berømte og omtalte slott. Dette ligger så mye historie i dette châteauet at det nesten er til og dåne av egentlig. Det ligger rundt 20 km uten for Paris, 42 min med tog. Jeg får nesten litt vondt inn i meg at ikke vi dro hit egentlig. Med de 1 400 fontene, 400 skulpturer, terrasser, gangveier, fontener, planer og ikke minst speil hallene. Det første delen ble bygget i 1624. Da var det like lite som en jakthytte av murstein. Det var ikke før i 1710 (trur jeg) at det siste tilbygget ble ferdig, som er det overdådige kapellet. 
 
Gud som jeg angrer for at vi ikke dro til disse to stedene. Så de står garantert på min neste Paris tur liste. Men har hørt at det er veldig dyrt og komme inn i disse parkene. Så penger må nokk spares først.
 
Har du noen gang vært i et annet land eller sted der du angrer på noe du ikke fikk gjort?
//Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

FREDAG I OSLO

  • Skrevet 22.10.2017 klokka 19:57
  • Kategori: OPPLEVELSER

Ikea

Egon

Her kan dere høre noen av Machine Gun Kelly´s sanger som ble spilt under konserten. 

 
Kamera glemte jeg hjem, så jeg hadde bare mobilen. Og vel jeg kosa meg så mye at jeg glemte helt og ta bilder til et innlegg jeg hadde tenkt og skrive om en dag i Oslo. Men det vil si at jeg kosa meg ekstremt mye til noe jeg egentlig gruet meg ekstremt til. Men når man har en så fantastisk mann som jeg har som viser så mye omsorg og forståelse til mine problemer så blir det egentlig ganske greit. 
 
Så det ble en liten tur innom IKEA for og se på ny sofa. En deilig middag på Egon, som er noe jeg bestemte. Og en tur på Oslo City og Victoria Secret. 
 
Køen var bare helt ekstrem. Det var flere som tydelig vis bode i Oslo som kom bort og spurte oss om hvem som skule ha konserten siden det var så ekstremt lang kø. Den gikk rundt kvartalet liksom. 
Men noe annet som irriterte meg var at dørene skule åpne kl 1900. Men de åpnet ikke før 2100. Vi var ikke inne før kvart på ti. 
Men det som var deilig var at det ikke var noen som varmet opp så det ble bare hovedartisten Machine Gun Kelly. Noe som egentlig var ganske greit. 
 
Så alt i alt så var det ikke noe og grue seg til for jeg kosa meg noe så ekstremt. Var en perfekt date dag. Gleder allerede til neste gang vi skal til Oslo på konsert. 
 
Osen har din helg vært? Gjort noe spesielt?
 

ADVENTURE TIME

  • Skrevet 20.10.2017 klokka 12:10
  • Kategori: OPPLEVELSER
 
 
Jeg har så vanvittig angst for i dag siden vi skal til Oslo? på konsert. Jeg vet at det er et lite lokale med mange mennesker. Høy musikk, varmt? dårlig luft kanskje? en del mennesker?
 
Men bare tanken på å skuffe mannen ved å kanskje måte reise tidlig får meg bare til og falle litt sammen innvendig. Er det en person jeg ikke vil skuffe, so jeg hater og skuffe er han jeg elsker så utrolig høyt. 
 
X Derfor har jeg forbereder meg litt mentalt med at jeg har fått lurt til meg en IKEA tur for og kjøpe noe jule ting kanskje noen jule gaver. 
X Jeg har lurt til meg en deilig middag på Egon. Vis ikke det blir langt og gå fra parkeringa til konsert lokalet. 
X Jeg har lurt til meg en rolig dag i morgen og søndag. Noe jeg gleder meg til. Siden det er melt noen liter med regn den helgen her. 
 
Så jeg lurer litt på hva dere liker å gjøre når dere for noen rolige dager i løpet av helgene og når det er inne dager pga regn. Fortell meg gjerne dette. 
 
Ha en fin fredag. Snart helg.
 
Vis du vil følge meg på Instagram så kaller jeg meg selv Josefine Fevang
 

A DAY IN THE PARK

  • Skrevet 01.09.2017 klokka 13:24
  • Kategori: OPPLEVELSER

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg hadde en så utrolig fin avslutning på sommeren i går at jeg helt glemte og ta bilder. For noen dager siden så fikk jeg en telefon om spørsmål om jeg ville være med på Foldvik familiepark. Det er litt flaut når man har bod i en og samme by i 27 år og aldri vært i den mest attraktive parken som er i hele området. 

Dette er garantert en park jeg kommer til og ta med meg barna mine den dagen vi er heldige og får det. De har en del dyr og veldig mye aktiviteter for barn i alle aldere. Definitivt anbefaler dette til alle som har barn fra noen måneder til tenårene. Det er noe der for alle. 

Dette var i regi av Larviks banken.

#Larvik #Foldvik #Blogg #Hverdag #Livet #Torsdag 

LagreLagre

Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign