hits

Josefine Fevang

FØRSTE SKOLE UKE FERDIG

 • Skrevet 09.03.2018 klokka 15:25
 • Kategori: OPPLEVELSER
Processed with VSCO with au5 preset
 
Da var første uke av skolen ferdig. Jeg må bare si at det er veldig morsomt. Men fy fader hvor sliten jeg er i hodet akkurat nå. Klarer nesten ikke og tenkte på hva jeg skal skrive. Men gud hvor morsomt den kodingen er.
Denne første uken har vi jobbet med HTML, CSS, Grid og i dag SVG. Så har omtrent lært noe nytt vær dag.
 
Så denne helgen skal kun brukes til en rask IKEA tur, venninne tid, kjæreste tid, mamma tid, familie tid og ikke minst mest mulig meg tid. Jeg skal kun prioritere de tingene som jeg føler er noe og prioritere. De tingen som gir meg noe. De tingene som gir meg energi. Og jeg må si at dette været i dag gir faktisk en del energi. Jeg gleder meg til og kunne være ute og få litt sol i ansiktet, kjenne at den varmer.
 
Men dere for ha en fin fredag, god helg.
Og foresten jeg hadde blitt kjempe glad vis du ville sjekket ut instagramen min, til og med kanskje følge meg? 

NYE UTFORDRINGER

 • Skrevet 03.03.2018 klokka 08:56
 • Kategori: OPPLEVELSER
 
Bare på disse to dagene i mars, så har så mye i live mitt forandret seg. Så klart til det mer positive og det bedre.
 
Jeg har sluttet på noe som heter iFokus som er et arbeids rettet tiltak der de regner ut din arbeidsevne, hjelper deg med og fine jobb, gir deg mulighet til og fine noe som er rett for deg innen jobb eller utdanning. De hjelper deg med alt så du skal kunne få en bra arbeids framtid etter du har vært uten for arbeidslivet over lengere tid.
Jeg er så og si ferdig på NAV fra og med mandag.
Det er så mye som har skjedd på to dager. Mange forandringer på en gang.
 
Det eneste jeg vil få nå fra det offentlige nå vil bli oppfølging i forhold til de helse utfordringen jeg har hat.
 
Jeg har aldri gledet meg så mye til framtiden min. Endelig ser jeg i alle regnbuers farger, og ikke bare i svart hvit lenger.
 

HADELAND GLASSVERK

 • Skrevet 16.02.2018 klokka 10:36
 • Kategori: OPPLEVELSER

I går etter en tur til Hønefoss tok vi like så turen til Hadeland Glassverk. Dette er et sted jeg har hørt så mye om og hadde veldig lyst til og reise til. Så da tok vi like så turen til Jevnaker i Oppland. Jeg ble så overrasket over hvor fint og hvor typisk Norsk det egentlig var med gamle gårds hus. Jeg kan bare tenke meg hvor fint det er her rundt jul og på sommeren, noe jeg gleder meg veldig til og se. 

Processed with VSCO with s3 preset

Det er så mange butikker og restauranter inne på dette bygde tunnet. Det er glassbutikken som selger alle slags produkter i glass, fabrikkutsalg som er annensortering av diverse varer, Høvdinghallen der selges det øl fra mange forskjellige mikrobryggerier rundt om i Norge, det selges mat her og en hel del masse av diverse kjøkken utstyr. Porselenshust har et utvalg fra Porsgrund porselen. Men også utvalg fra andre leverandører som Kähler fra Danmark og Röstrand fra Sverige. Hadeland lys og tinnstøperi lager stearin lys på den gamle måten. Honningshuset kan man se på bie livet og kjøpe varer som honning, hobbyartikler og masse annet.

Det er mange aktiviteter for store og små å ta seg til her. Men det er også en god mat opplevelse med bakeri, Høvdinghallen, Kokkestue og Norgesglasshus. Som byr på alt fra bakevarer til middag. 

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Jeg anbefaler veldig og ta en tur hit vis man har muligheten. Hadeland Glassverk er faktisk en kulturarv vi har med ekte og sjeldent håndverk som glassblåsing som man foresten kan få testet ut på fabrikken.

Dette var så vert de 30 minuttene med kjøring feil vei. 

Instagram: JosefineFevang


#Opplevelse #Kultur #Interiør #HadelandGlassverk #Helg #Hverdag #Blogg #Foto #Bilder #Vinter 

HELLO, DRIT LØRDAG

 • Skrevet 20.01.2018 klokka 18:33
 • Kategori: OPPLEVELSER

Jeg har i år vært veldig positiv når det har kommet til snø. For den kommer like herlig vært år. Men i dag kunne jeg ikke noe for at jeg klikka og virkelig satt mitt hat nå snøen. Jeg ler av det nå, men gjorde ikke det tidligere i dag. 

Vi skule en rask tur opp i den nye leiligheten for å kikke på badet. Så langt kom vi aldri ikke. Bilen sklei rett ut på vei opp bakken til leiligheten og der sto vi så hvitt oppa en stein og vipa litt. Så vi så ikke noe annen løsning enn og ringe NAF for og få hjelp. Er lenge siden jeg har vært så kald etter nesten to timer ute i snøen for og vente. Men da de endelig kom og dro oss på plass igjen var dagens største lykke. Jeg er så glad for at vi er NAF medlemer og får gratis NAF hjelp. Jeg er spesielt glad for det på dager som dette. 

Så resten av dagen i dag blir inne i den varme stuen, under teppet. Jeg skal IKKE ut å kjøre noe mer. Gud for en opplevelse.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 


Instagram: Josefine Fevang

#Snø #Vinter #Januar #Bil #Blogg #Helg LagreLagre

LagreLagre

TO TING JEG ØNSKER SIST JEG VAR I PARIS!

 • Skrevet 25.10.2017 klokka 10:00
 • Kategori: OPPLEVELSER
Som den historie friken jeg er. Elsker alt med kultur og historie så kan dere jo tenke dere hvordan å reise til Paris sto på toppen av min liste for reiser ganske lenge. Nå etter og ha vært der (selv om det er noen år siden) er det to steder jeg angrer så på at vi ikke brukte tid til og reise til.
 

Disneyland 

Hvem liker ikke Disney liksom. Dette ligger rundt 44 min unna Paris med tog. Jeg har hørt og lest om folk som har vært i den i California og mener den i Frankrike er bedre. Men ikke vet jeg siden vi ikke dro hit. Denne parken åpnet i 1992 som Euro Disney Resort. Men i 2010 bed det mer Disneyland Paris. 
Jeg synes dette er så bra at Disney har en Park i Europa siden meste parten av historiene har tilknytning til Europa, og faktisk viste du at mange av historiene er inspirert av Brødrene Grimm´s historier. Men så klart også inspirert av andre forfattere. 
 

Versailles

Best kjent som hjemmet til Marie Antoinette. Er et av Frankrikes mest berømte og omtalte slott. Dette ligger så mye historie i dette châteauet at det nesten er til og dåne av egentlig. Det ligger rundt 20 km uten for Paris, 42 min med tog. Jeg får nesten litt vondt inn i meg at ikke vi dro hit egentlig. Med de 1 400 fontene, 400 skulpturer, terrasser, gangveier, fontener, planer og ikke minst speil hallene. Det første delen ble bygget i 1624. Da var det like lite som en jakthytte av murstein. Det var ikke før i 1710 (trur jeg) at det siste tilbygget ble ferdig, som er det overdådige kapellet. 
 
Gud som jeg angrer for at vi ikke dro til disse to stedene. Så de står garantert på min neste Paris tur liste. Men har hørt at det er veldig dyrt og komme inn i disse parkene. Så penger må nokk spares først.
 
Har du noen gang vært i et annet land eller sted der du angrer på noe du ikke fikk gjort?
//Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

FREDAG I OSLO

 • Skrevet 22.10.2017 klokka 19:57
 • Kategori: OPPLEVELSER

Ikea

Egon

Her kan dere høre noen av Machine Gun Kelly´s sanger som ble spilt under konserten. 

 
Kamera glemte jeg hjem, så jeg hadde bare mobilen. Og vel jeg kosa meg så mye at jeg glemte helt og ta bilder til et innlegg jeg hadde tenkt og skrive om en dag i Oslo. Men det vil si at jeg kosa meg ekstremt mye til noe jeg egentlig gruet meg ekstremt til. Men når man har en så fantastisk mann som jeg har som viser så mye omsorg og forståelse til mine problemer så blir det egentlig ganske greit. 
 
Så det ble en liten tur innom IKEA for og se på ny sofa. En deilig middag på Egon, som er noe jeg bestemte. Og en tur på Oslo City og Victoria Secret. 
 
Køen var bare helt ekstrem. Det var flere som tydelig vis bode i Oslo som kom bort og spurte oss om hvem som skule ha konserten siden det var så ekstremt lang kø. Den gikk rundt kvartalet liksom. 
Men noe annet som irriterte meg var at dørene skule åpne kl 1900. Men de åpnet ikke før 2100. Vi var ikke inne før kvart på ti. 
Men det som var deilig var at det ikke var noen som varmet opp så det ble bare hovedartisten Machine Gun Kelly. Noe som egentlig var ganske greit. 
 
Så alt i alt så var det ikke noe og grue seg til for jeg kosa meg noe så ekstremt. Var en perfekt date dag. Gleder allerede til neste gang vi skal til Oslo på konsert. 
 
Osen har din helg vært? Gjort noe spesielt?
 

ADVENTURE TIME

 • Skrevet 20.10.2017 klokka 12:10
 • Kategori: OPPLEVELSER
 
 
Jeg har så vanvittig angst for i dag siden vi skal til Oslo? på konsert. Jeg vet at det er et lite lokale med mange mennesker. Høy musikk, varmt? dårlig luft kanskje? en del mennesker?
 
Men bare tanken på å skuffe mannen ved å kanskje måte reise tidlig får meg bare til og falle litt sammen innvendig. Er det en person jeg ikke vil skuffe, so jeg hater og skuffe er han jeg elsker så utrolig høyt. 
 
X Derfor har jeg forbereder meg litt mentalt med at jeg har fått lurt til meg en IKEA tur for og kjøpe noe jule ting kanskje noen jule gaver. 
X Jeg har lurt til meg en deilig middag på Egon. Vis ikke det blir langt og gå fra parkeringa til konsert lokalet. 
X Jeg har lurt til meg en rolig dag i morgen og søndag. Noe jeg gleder meg til. Siden det er melt noen liter med regn den helgen her. 
 
Så jeg lurer litt på hva dere liker å gjøre når dere for noen rolige dager i løpet av helgene og når det er inne dager pga regn. Fortell meg gjerne dette. 
 
Ha en fin fredag. Snart helg.
 
Vis du vil følge meg på Instagram så kaller jeg meg selv Josefine Fevang
 

A DAY IN THE PARK

 • Skrevet 01.09.2017 klokka 13:24
 • Kategori: OPPLEVELSER

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg hadde en så utrolig fin avslutning på sommeren i går at jeg helt glemte og ta bilder. For noen dager siden så fikk jeg en telefon om spørsmål om jeg ville være med på Foldvik familiepark. Det er litt flaut når man har bod i en og samme by i 27 år og aldri vært i den mest attraktive parken som er i hele området. 

Dette er garantert en park jeg kommer til og ta med meg barna mine den dagen vi er heldige og får det. De har en del dyr og veldig mye aktiviteter for barn i alle aldere. Definitivt anbefaler dette til alle som har barn fra noen måneder til tenårene. Det er noe der for alle. 

Dette var i regi av Larviks banken.

#Larvik #Foldvik #Blogg #Hverdag #Livet #Torsdag 

LagreLagre

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign