• 22.05.2017 kl. 18:52

LILLEHAMMER ELLER HAMAR?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er nå i full gang med å planlegge sommerferien vår i år. Det blir dessverre ikke noe lang ferie i år pga forskjellige grunner. Men ferie blir det, kanskje noe weekend turer hit og ditt. 

Det som alt er planlagt er en tur til Geiranger. Dette ble planlagt allerede rundt jul. Men nå lurer vi litt på å reise en dag tidligere for å kjøre halvveis opp til Lillehammer og overnatte der. Vis ikke vi finer overnatting der så blir det Hamar. Er en time eller 40 min i følge google maps fra hverandre. Jeg har aldri vært i noen av disse byen. Så tenker at hvorfor ikke reise en dag før for å oppleve disse stedene. Norge er jo så fint på sommeren. Ingenting er som sommer Norge når det viser seg fra sin beste side så klart. 

Men lurte på om noen hadde noe hotell tips i disse områdene. Vi er ikke avhengig av å overnatte sentralt. Vi liker oss like godt ut på landet som i byen. Så vis noen har noe tips til ting å gjøre eller stede å overnatte så hyl ut. 

Ha en din mandag videre!

#Sommer17 #Sommer #Norge #Blogg #Ferie #Hverdag #Natur 

 • 19.01.2017 kl. 15:24

WANDERLUST

BPcugmggMVd
De siste dagene har jeg sittet hjemme og bare drømt meg vekt på Pinterester i fine bilder fra varmere steder, fra steder jeg bare drømmer om å reise til og se. Jeg elsker å se og oppleve nye steder, nye kulturer, smake ny mat, oppleve ny kultur historie. Rett og slett det og oppleve noe nytt på et nytt sted. 
Hva er ditt drømme reise mål? Mitt må være noe som Morocco, Island, Skottland ... Uff det er så mange steder jeg drømmer om og reise til akkurat nå. Heldig vis så skal jeg se en av de stedene som er på min bucketlist for steder og se her hjemme. Norge er jo så ekstremt fint land. Dessverre veldig dyrt og feriere her i Norge. Men hva med og ta med seg et telt og reise på telt tur i Norge? Det er faktisk en av mine reise drømmer her i Norge. Det er så mye og se, men så liten tid til det føler jeg noen ganger. Er dere ikke enige? 
 
Så igjen. Hva er din drømme ferie? 
 

LagreLagre

 • 23.07.2016 kl. 12:00

FERIE START

Hei og happy lørdag alle sammen!  I går startet vi vår første ferie dag. Turen gikk til Norefjell ski og bad som jeg overrasket mannen for noen uker siden og sa jeg hadde bestilt rom. Jeg hadde gledet meg ekstremt mye til og reise opp og bare slappe av, gå tur og bade. Men jeg er helt besatt av hele hotellet.
 
 
Dette er hotell romme vårt for natten. Vi har et standar rom med dobbel seng. Senga er bare helt fantastisk og samme med sjeselong. Er sikker på at jeg våkner opp av at mannen sover der i morgen tidlig.


Vi har alt vært og badet og gått tur. Vi fant til og med en elv rett nede for hotell som man egentlig kan bade i og som er vekk fra hotellet. Man er veldig for seg selv. Og det er utrolig mye å fine på her. Akkurat nå sitter jeg og ser utover på en liten "innsjø" som er her. Der kan man bade og dra på kano tur. Det er et lite seter, to restauranter, spa, badebasseng, planlagte topp turer, gym og andre trenings alternativer, pluss mye mer. Jeg så i sta at det skal være jogge weekend her og yoga weekend om ikke så veldig lenge.

 
Dette er en utrolig fin gave og gi til noen du er glad i, eller vis du vil gi deg noe selv litt ekstra.Vi kommer garantert til og komme tilbake her. Men i dag går turen vår videre oppover til fjells. Der vi skal slappe av og nytte tid med familie. Dere for ha en fin lørdag videre alle sammen!
 • 11.07.2016 kl. 12:04

MONDAY LIFE

Hei og god mandag alles sammen. Håper mange for en fin start på denne uken. Her prøver vi forsatt og lande etter helgens festival. På lørdagen var tre dager mes stavernfestivalen over for i år. Og allerede i går var billettene for 2017 i boks. Jeg har nesten ikke ord for hvor mye jeg koste meg og hvor bra mange av artistene var. Noen ble jeg kjempe skuffet over, mens andre ble jeg ekstremt overraska over.  

På fredag var det helt utrolig med folk der når siste artist gikk på scenen. Men det forstår jeg, for det var Alan Walker. 
På lørdag var det også en del folk. Man kunne merke at det var den aller siste dagen. Og det var mange der når Ellie Golding gikk på scenen. Men mange gikk under konserten og det skjønner jeg godt for hun virka drit sur. Akkurat som ho ikke ville være der. Så jeg kommer ikke til og dra på en konsert hun kommer til og ha i Norge. Det virka ikke som hun var noe intressert i det hele tatt egentlig. Men men sånn er det. Var ihvertfal mye bra musikk. 
 
 





Men i dag må det vist gjøres ganske mye her hjemme. Merker at vi ikke har vært hjemme på tre, fire dager. Så mye som må gjøres, selv om formen er litt hanglete i dag, men man må jo bare orke. Men dere for ha en fin mandag og kose dere i sola. 

#sommer #blogg #hverdag #ferie #musikk

 • 09.07.2016 kl. 12:58

ALAN WALKER AT STAVERNFESTIVALEN

Han fortjener så sykt sitt eget innlegg her. 
 



Når senen ble fylt opp med lys og skjermene skrud på så var det akkurat som og sitte og vente på en sykt bra transformers film som du hadde ventet på i flere år skule starte. Man satt omtrent og rista for man ble så gira. Og i det konserten startet skikkelig var det som hele blodet bare boblet over. Det er noe av det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Vis jeg noen gang for sjansen til og se han liv en gang til kommer jeg ikke til og si nei. Jeg er så tom for ord, jeg sitter igjen med verdens beste følelse fra i går. Og jeg bryr meg ikke da om jeg måte gått glipp av resten av festivalen. Vis du/dere noen gang for sjansen, så ikke si nei. Dette er en kjempe stor opplevelse i seg selv og få med seg Alan Walker.
Men nå må jeg bli ferdig for og reise ut igjen på festivalen.
 • 08.07.2016 kl. 15:09

STAVERNFESTIVALEN 2016 DAG 1









Hei alle sammen! Osen går det? Jeg merker så på kroppen at det ble sent på Stavern festivalen, men jeg er klar for en ny dag, med mange nye artister. Som jeg trur kommer til og bli sykt kult, så det er bare og ta på seg festival humøret og komme seg av gåre.
Jeg er så glad for at vi bestilte billetter så tidlig som vi gjorde. For da blir det ikke en så dyrt.

I går var det artister som MØ, Maria Mena, Neil Young, Violet Road, Phlake og Angel Haze ++. Sist nevnt ble vi ekstremt skuffa over. Men fy og moro det var og se MØ. Jeg har ikke vært noe fan av henne før. Men fy og bra opptreden hun ga, var absolutt vært og se.

Men nå må jeg komme i gang med og stelle meg for og komme oss til festivalen. Kos dere masse i sommer solen.

#blogg #sommer #festival #hverdag #helg #ferie

 • 04.07.2016 kl. 14:10

FESTIVAL UKE

Hei og god mandag alle sammen! Flere end meg som er gira på denne uka? Jeg går i mellom hele uka mi i hodet nå osen jeg skal rekke alt. For jeg er super gira og gleder meg super masse til Stavernfestivalen 2016, woop woop... Tre dager med supper musikk. Jeg gleder meg så ekstremt til og se Angel Haze, Zara Larsson, Alan Walker, Ellie Goulding, Bryson Tiller og mange andre. 
 

 
Det eneste jeg bekymrer meg for er været og hva jeg skal ha på meg egentlig. For tidligere år som denne festivalen har vært så har jeg bare øsa ned med regn. Så jeg krysser alt jeg har at været skal være super fint og varmt, ikke for varmt, men sånn passe varmt. Bare det ikke blir regn så er jeg egentlig fornøyd. 
Er det flere som har vært eller skal på festival i nærmeste fremtid?
 • 03.07.2016 kl. 20:17

FØRSTE STOPP ER ...

Det som kommer til og bli vårt første stopp på vår ferie om noen uker er Norefjell ski og spa hotel i Krødsherad, Nordesund. Vi gleder oss kjempe masse. Da skal vi slappe av i spa, ut og gå fjell tur tenkte jeg. Det blir bare en natt før vi skal videre.  





Jeg forventer ikke og få dette fine hotelrommet men det ser ikke så ille ut for meg. 





Spa avdelinga er jo en hel historie for seg selv ser det ut, med en kjempe fin utsiktig. 


Og frokost området. Som elsker hotel frokoster. Det er noe av det beste jeg kan få. Så nytter det ekstra godt når vi er på hotel. 


Så dette er det vi har planlaggt sånn aller først av ferien. En natt mitt oppa fjellt. Gleder meg veldig til og se osen hotellet er for vi kjører altid forbi Noresund når vi skal opp til svigers. Og vi har snakka om og sove her i over tre år. Så når jeg fant et bra tilbud så måte jeg jo bare slå til og bestille en fin start på ferien turen vår. 

Men dere for ha en fin søndags kveld videre. Mens jeg skal forsette og planlegge ferien vår til fjells. Flere som har noe spendenes eller noe de gleder seg kjempe masse til i sin ferie?

#ferie #sommer #blogg #hverdag #hotel #nordefjell 
 

 • 25.04.2016 kl. 16:42

BEDRE SENT ENN ALDRI !

Denne helgen var så koselig. Jeg fikk tilbringe en utrolig koselig kveld med vennene mine, som jeg virkelig trengte sårt, jeg fikk masse tid hjemme og ute med gubben. Vi var ute på en gå tur, en liten en for og testet kondisen min. Og jeg må si den er virkelig forandret seg ekstremt på en del måneder. Jeg fikk skikkelig testet meg selv med en 2 km kort gå tur. Vi fikk ned på et sted som heter Ølbergholemen som ligger uta for Eftang og Ula. Vi satte oss ute på en liten holme og kikket utover mot Stavern.

Ser det ikke kjempe deilig ut? Jeg følte meg skikkelig rolig innvendig, fikk et slaks indre ro. Det var så ekstremt deilig og jeg fikk en kjempe deilig sommer følelse med lukta av sjøen og solen som varmet. Så nå gleder jeg meg kjempe masse til sommeren. Sene kvelder, sommer klær, vin, grill mat, varme og ikke minst venner og familie tid... uke 3 uker ferie med mannen...
Flere som hadde en fin helg?
 • Josefine Fevang

  26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.


  KONTAKT


  josefine.fevang@hotmail.com

  Instagram

  Annonser

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits