hits

Josefine Fevang

NYE EVENTYR OG NYE STEDER

 • Skrevet 06.08.2017 klokka 16:02
 • Kategori: REISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan nesten ikke skjønne hvor sommer ferien ble av. De to ukene vi skule på eventyr og se nye steder. Jeg kan ikke skjønne at det er over en uke siden vi kom hjem fra Geiranger. 9 dager siden vi forlot et av UNESCO´s verdens arv steder. Men det føles så enda mye lengere siden vi var der og opplevde noe av det beste Norge har og by på, Norsk natur.

Det er fire dager siden vi kom hjem fra kjæreste tur fra Kristiansand som ble en skuffende overnatting. 

Selv om det var små ting som skjede så fikk jeg ihvertfall oppleve dette med min partner in crime. 

Jeg kan nesten ikke vente med og planlegge neste års ferie som spiner rundt i hodet på meg. Det er alt noen ider som har kommet opp på bucket lista mi. Jeg fikk kryset av en og to ting. Men det havna flere ting på lista igjen. Som en overnatting på Brimi Land som har bare verdens vakreste norske høyfjells natur rundt seg. Rafting på Sjoa i Heidal og hundespannkjøring er noen av de tingene som nå plutselig har havna på lista mi. Jeg har på følelsen at flere ting kommer til fylle seg på. 

Fikk dere gjort noe som sto på deres bucket lister i løpet av ferien?

#Ferie #Reise #Norge #Blogg #Helg #Sommer #Natur #Søndag #Hverdag

MINE 4 ROAD TRIP TIPS

 • Skrevet 02.08.2017 klokka 12:00
 • Kategori: REISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trur jeg er den mest svingete veien jeg noen gang har kjørt. Veldig stressende vei også siden den er ekstremt trang å man møter på busser og bo biler ved nesten alle svinger. Jeg fant ut til slutt at det bare var og slippe dem imellom svingene slik at alt skule gå fint og sakte oppover den ekstremt svingete veien fra Geiranger og hjemover. 

Men her er mine fire tips til og orke en lang kjøre tur. 

1. Ikke stress, det tar den tiden det tar og komme seg fram. Nyt heler naturen du kjører forbi. 

2. En veldig bra spotify liste. Her er min bil liste som får meg i mellom en lang kjøretur.

3. Noe godt å drikke og spise på. Det er viktig å holde blodsukkeret oppe når man kjører bil. Hos meg er det yoghurt, energi barer og energi drinker for å være ærlig. Viktig og kose seg litt når man er på tur.

4. Ha en god natt søvn. Det er viktig og være utvilt når man skal tilbringe mange timer på veien. 

Er det noen andre som har noe bra tips for og komme seg i mellom en lang road trip? 

Følg meg gjerne på instagram: JosefineFevang
#Reise #RoadTrip #Geiranger #Norge #Tips #Travels

STAVERNFESTIVALEN 17

 • Skrevet 10.07.2017 klokka 12:38
 • Kategori: REISE

 
Da er årets festival helg over for min del i år ihvertfall. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er veldig glad for det. Nå kan jeg endelig senke skuldrene og ta inn alle inntrykkene. Det skjede så vanvittig mye under årets festival som fortsatt irriterer meg. 
 
Det værste som skjede var:
# Under Kygo konserten på torsdag. Ble vi omtrent klemt i hjel og fikk ikke puste for folk ikke skjønte at man skal inn i mellom slusene. I stede presset de oss opp etter gjerdene. Oss og andre som hadde med seg barna sine. Kjenner jeg bli irritert over tanken bare. Så vi gikk glipp av en god del av Kygo konserten. 
 
# Det teiteste skjede vel egentlig på fredag. Når vi kom på festivalen på torsdag fikk vi de rosa over 18 båndene. Etter vi hadde vist legitimasjon på at vi var 27år. I fjord etter vi fikk disse båndene slapp vi inn uten vise legitimasjon. Så på fredag lot mannen min legitimasjonen ligge hjemme. Vi slapp lett inn første gang uten og vise legitimasjon. Men da han gikk ut av festival området for å møte noen av mine venninner så slapp han ikke inn igjen. Da var det plutselig supper viktig og vise legitimasjon. De blå nekta for at de hadde slippet han inn. Og det ble så sykt mye stress at han måte dra hjem for så og komme tilbake igjen for å vise legitimasjon. Men de slapp inn en 15 åring alle dagene uten og se legitimasjon alle dagene. Og vi måte ikke vise legitimasjon på lørdag. Skjønner virkelig ikke dette opplegget. Vi kontakta festivalen. Da fikk vi beskjed om at vi måte ta opp dette med firmaet DE hadde leid inn. For det var ikke de som hadde ansvar over dette, alt dette med sikkerheten og gjøre var altså ingens ansvar følte jeg til slutt... Hva faen...
 
# På lørdag toppa det seg helt med at noen tente opp en stor joint ved sin av oss under Broiler konserten. Politiet prøvde og gjøre noe med det. Men de fikk ikke gjort noe siden de ikke fikk tatt dem jointen. Dette går så klart ikke på festivalen. Men at folk kan være så teite og ikke minst uansvarlige over alle andre og gjøre noe sånt når det faktisk er andre mennesker rundt der som ikke liker stoff i det hele tatt og som har med seg folk under 18. Kjenner jeg blir irritert. 
 

 
Jeg har så klart noe og skryte for også. Men det blir alltid til at det negative går over det positive igjerne. Men de tre bedre tingene var:
 
# Tinie Tempah konserten var kjempe bra. Trur dette ble et av mine største høydepunkt. 
 
# Seeb, Axwell /\ Ingrosso og Madden var også kjempe bra konserter. 
 
# Burgeren fra Pica Pica var kjempe god. Vurdere rom vi skal reise på denne restorangen i Larvik til helgen. En liten hamburger date. 
 
Jeg kunne ha skrivet mer om dette. Og hvor skuffa jeg er over at de skryter seg selv opp i skyene til media. Men de som var på festivalen forteller noe helt annet. Er jo helt utrolig. Men nå er det ny uke så på tide og se framover til noen uker til på jobb før det bærer videre til sommerferie.
 
Instagram: JosefineFevang

MIN SOMMER 2017 ...

 • Skrevet 27.06.2017 klokka 12:00
 • Kategori: REISE
 
Samme som i fjord så har vi kjøpte oss earlybird billetter allerede etter fjordårets festival. Dette er andre gangen vi gjøre det. Vi har liksom tenkt at vis artistene på årets festival ikke faller i smak så kan man selge dem til noen som har lyst til å gå. Men merker at jeg litt mer og mer starter å gleder meg til og se Kygo, Hkeem & Temur, Tory Lanez, AXWELL /\ INGROSSO, Seeb, Tinie Tempah og mange flere. Det virker ikke som det er like bra i år som i fjord. Men skal bli spennes og se osen det blir. Og jeg føler at det ikke bare er musikk som gjøre en bra festival. Det er menneskene, live og ikke minst festival maten. I år har de jo laget en egen mat landsby, så det skal bli spennende å se. 
Men gleder meg. Flere som skal på festival i år?
Dere kan sjekke ut spotify lista med festival musikken her!
 


Dette er vårt første stopp på ferien i år. En natt i en by jeg aldri har sett, og dessverre ikke kommer til å få så veldig oppleve da vi kommer opp hitt på en søndag og reiser med en gang igjen på mandag. 
Men vi håper jo og se litt, kanskje noen har noe tips til hva vi kan se eller gjøre på en søndag.
Dagen ette så går turen videre til Geiranger. Der vi skal møte litt familie. 


Dette gleder jeg meg kjempe masse til. Jeg har alltid hatt lyst til og se Geirangerfjorden på sitt beste på sommeren. I år skal jeg endelig få gjort det. Jeg prøver å fine aktiviteter og gjøre. Planen er og kunne ta seg fine gå turer i naturen, et båt krus på Geirangerfjorden og kanskje leie en El-bil som er guidet tur rundt i Geiranger. Jeg er alt  i gang med og fine noen små ting vi kan gjøre og se.​


// Bilde lånt fra Pinterest​

Vi reiser ned tidlig Fredag og hjem alt sent på Lørdag. Vi skal ikke i dyreparken, men vi reiser ned for å kose oss på brygga og litt shopping på Sørlands senteret. Målet er og kunne se litt hvor mannen min vokste opp. Da han alltid har hat lyst til og vise meg rundt der han er vokst opp. Så i år etter åte år sammen har vi endelig fått ut fingeren til og reise ned for og kunne se hvor han har levde store deler av live sitt.

 

#Reise #Ferie #Norge #Stavernfestivalen2017 #Stavern #festival #sommer #Lillehammer #Geiranger #Kristiansand 

Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg

LagreLagre

LagreLagre

PAKKE MANDAG!

 • Skrevet 29.05.2017 klokka 12:31
 • Kategori: REISE

Er dere klar for ny uke? Her står pakking og ryddig av leiligheten på min plan i dag. For i morgen går nemlig turen til Bodø for meg, fram til fredag. Så nå har jeg vært en rask tur og handla noen toalettmapper og små ting jeg føler jeg må ha med meg. Selv om jeg vet at det meste kan kjøpes der oppe. 

Reise, Travel, Bodø, Norway

Hva synes dere om den nye kofferten min? Den jeg vanligvis reiser med er like før den faller sammen. Så da ble det en fin og ny en fra Europris av alle steder. Så nå er jeg klar for sommerferien også! 

Men over til noen annet. Jeg fikk en veldig fin og koselig meling på face i dag morges. Jeg hadde vunnet to festivalpass til Middelalderfestivalen i Tønsberg til helgen, pluss middag og romantisk overnatting for to. Det var egentlig overnatting fra fredag til lørdag, men siden jeg kommer hjem på natta på fredag, så flyttet de den så vi kan overnatte fra lørdag til søndag. Jeg er en så stor fan av norsk historie, så jeg gleder meg kjempe masse nå til og komme hjem. 

Men ha en fin mandag dere! Snakkes senere!

#Blogg #Mandag #Reise #Bodø #Norge #Middelalderfestivalen #Hverdag #Sommer 

LILLEHAMMER ELLER HAMAR?

 • Skrevet 22.05.2017 klokka 18:52
 • Kategori: REISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er nå i full gang med å planlegge sommerferien vår i år. Det blir dessverre ikke noe lang ferie i år pga forskjellige grunner. Men ferie blir det, kanskje noe weekend turer hit og ditt. 

Det som alt er planlagt er en tur til Geiranger. Dette ble planlagt allerede rundt jul. Men nå lurer vi litt på å reise en dag tidligere for å kjøre halvveis opp til Lillehammer og overnatte der. Vis ikke vi finer overnatting der så blir det Hamar. Er en time eller 40 min i følge google maps fra hverandre. Jeg har aldri vært i noen av disse byen. Så tenker at hvorfor ikke reise en dag før for å oppleve disse stedene. Norge er jo så fint på sommeren. Ingenting er som sommer Norge når det viser seg fra sin beste side så klart. 

Men lurte på om noen hadde noe hotell tips i disse områdene. Vi er ikke avhengig av å overnatte sentralt. Vi liker oss like godt ut på landet som i byen. Så vis noen har noe tips til ting å gjøre eller stede å overnatte så hyl ut. 

Ha en din mandag videre!

#Sommer17 #Sommer #Norge #Blogg #Ferie #Hverdag #Natur 

WANDERLUST

 • Skrevet 19.01.2017 klokka 15:24
 • Kategori: REISE
BPcugmggMVd
De siste dagene har jeg sittet hjemme og bare drømt meg vekt på Pinterester i fine bilder fra varmere steder, fra steder jeg bare drømmer om å reise til og se. Jeg elsker å se og oppleve nye steder, nye kulturer, smake ny mat, oppleve ny kultur historie. Rett og slett det og oppleve noe nytt på et nytt sted. 
Hva er ditt drømme reise mål? Mitt må være noe som Morocco, Island, Skottland ... Uff det er så mange steder jeg drømmer om og reise til akkurat nå. Heldig vis så skal jeg se en av de stedene som er på min bucketlist for steder og se her hjemme. Norge er jo så ekstremt fint land. Dessverre veldig dyrt og feriere her i Norge. Men hva med og ta med seg et telt og reise på telt tur i Norge? Det er faktisk en av mine reise drømmer her i Norge. Det er så mye og se, men så liten tid til det føler jeg noen ganger. Er dere ikke enige? 
 
Så igjen. Hva er din drømme ferie? 
 

LagreLagre

FERIE START

 • Skrevet 23.07.2016 klokka 12:00
 • Kategori: REISE
Hei og happy lørdag alle sammen!  I går startet vi vår første ferie dag. Turen gikk til Norefjell ski og bad som jeg overrasket mannen for noen uker siden og sa jeg hadde bestilt rom. Jeg hadde gledet meg ekstremt mye til og reise opp og bare slappe av, gå tur og bade. Men jeg er helt besatt av hele hotellet.
 
 
Dette er hotell romme vårt for natten. Vi har et standar rom med dobbel seng. Senga er bare helt fantastisk og samme med sjeselong. Er sikker på at jeg våkner opp av at mannen sover der i morgen tidlig.


Vi har alt vært og badet og gått tur. Vi fant til og med en elv rett nede for hotell som man egentlig kan bade i og som er vekk fra hotellet. Man er veldig for seg selv. Og det er utrolig mye å fine på her. Akkurat nå sitter jeg og ser utover på en liten "innsjø" som er her. Der kan man bade og dra på kano tur. Det er et lite seter, to restauranter, spa, badebasseng, planlagte topp turer, gym og andre trenings alternativer, pluss mye mer. Jeg så i sta at det skal være jogge weekend her og yoga weekend om ikke så veldig lenge.

 
Dette er en utrolig fin gave og gi til noen du er glad i, eller vis du vil gi deg noe selv litt ekstra.Vi kommer garantert til og komme tilbake her. Men i dag går turen vår videre oppover til fjells. Der vi skal slappe av og nytte tid med familie. Dere for ha en fin lørdag videre alle sammen!

MONDAY LIFE

 • Skrevet 11.07.2016 klokka 12:04
 • Kategori: REISE

Hei og god mandag alles sammen. Håper mange for en fin start på denne uken. Her prøver vi forsatt og lande etter helgens festival. På lørdagen var tre dager mes stavernfestivalen over for i år. Og allerede i går var billettene for 2017 i boks. Jeg har nesten ikke ord for hvor mye jeg koste meg og hvor bra mange av artistene var. Noen ble jeg kjempe skuffet over, mens andre ble jeg ekstremt overraska over.  

På fredag var det helt utrolig med folk der når siste artist gikk på scenen. Men det forstår jeg, for det var Alan Walker. 
På lørdag var det også en del folk. Man kunne merke at det var den aller siste dagen. Og det var mange der når Ellie Golding gikk på scenen. Men mange gikk under konserten og det skjønner jeg godt for hun virka drit sur. Akkurat som ho ikke ville være der. Så jeg kommer ikke til og dra på en konsert hun kommer til og ha i Norge. Det virka ikke som hun var noe intressert i det hele tatt egentlig. Men men sånn er det. Var ihvertfal mye bra musikk. 
 
 

Men i dag må det vist gjøres ganske mye her hjemme. Merker at vi ikke har vært hjemme på tre, fire dager. Så mye som må gjøres, selv om formen er litt hanglete i dag, men man må jo bare orke. Men dere for ha en fin mandag og kose dere i sola. 

#sommer #blogg #hverdag #ferie #musikk

ALAN WALKER AT STAVERNFESTIVALEN

 • Skrevet 09.07.2016 klokka 12:58
 • Kategori: REISE
Han fortjener så sykt sitt eget innlegg her. 
 Når senen ble fylt opp med lys og skjermene skrud på så var det akkurat som og sitte og vente på en sykt bra transformers film som du hadde ventet på i flere år skule starte. Man satt omtrent og rista for man ble så gira. Og i det konserten startet skikkelig var det som hele blodet bare boblet over. Det er noe av det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Vis jeg noen gang for sjansen til og se han liv en gang til kommer jeg ikke til og si nei. Jeg er så tom for ord, jeg sitter igjen med verdens beste følelse fra i går. Og jeg bryr meg ikke da om jeg måte gått glipp av resten av festivalen. Vis du/dere noen gang for sjansen, så ikke si nei. Dette er en kjempe stor opplevelse i seg selv og få med seg Alan Walker.
Men nå må jeg bli ferdig for og reise ut igjen på festivalen.

STAVERNFESTIVALEN 2016 DAG 1

 • Skrevet 08.07.2016 klokka 15:09
 • Kategori: REISE

Hei alle sammen! Osen går det? Jeg merker så på kroppen at det ble sent på Stavern festivalen, men jeg er klar for en ny dag, med mange nye artister. Som jeg trur kommer til og bli sykt kult, så det er bare og ta på seg festival humøret og komme seg av gåre.
Jeg er så glad for at vi bestilte billetter så tidlig som vi gjorde. For da blir det ikke en så dyrt.

I går var det artister som MØ, Maria Mena, Neil Young, Violet Road, Phlake og Angel Haze ++. Sist nevnt ble vi ekstremt skuffa over. Men fy og moro det var og se MØ. Jeg har ikke vært noe fan av henne før. Men fy og bra opptreden hun ga, var absolutt vært og se.

Men nå må jeg komme i gang med og stelle meg for og komme oss til festivalen. Kos dere masse i sommer solen.

#blogg #sommer #festival #hverdag #helg #ferie

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign