hits
IMAGINE DRAGONS

IMAGINE DRAGONS

I OSLO SPEKTRUM.

Ventet ekstremt lenge

Dette var en konsert jeg hadde ventet på så ekstremt lenge og gledet meg til, at ord nesten ikke kan beskrive det. Jeg fikk billettene fra mannen min i oktober trur jeg det var.

Det var så jeg skule ha noe og se fram til når jeg sleit veldig med depresjon og angst. Jeg var så ekstremt langt nede at jeg ikke viste hva som var opp og ned, dag og natt, farger eller bare svart og hvit.

Ballonger

Jeg vet ikke hva folk vet om vokalisten i bandet, men han snakket om da han fikk diagnosen depresjon. Han er veldig åpent om dette. Jeg kjente tårene presse ekstremt på når han snakket om dette at selv om man sliter med angst og depresjon så er man ikke ødelagt, verden trenger deg, la verden oppleve hvor spesiell du er ... ikke la verden gå glipp av deg.

Han oppfordret alle til å snakke ut om hvordan man har det og ikke gjemme det bort. Hans budskapet er « you ar not broken, it´s just part of your journey».


All over

Dette stemmer så ekstremt mye. Så da knack jeg litt sammen med tanke på hvor jeg var når jeg fikk billetten, hvor mørkt alt så ut og med tanke på hvor jeg er nå. Hvor langt jeg faktisk har kommet og hvor jeg er på vei. Hvor mye jobb jeg faktisk har lagt ned i og bli bedre. Jeg ble så ekstremt stolt av meg selv. 

Forever Young, tribute til Avicii.

Noe av det mest rørende jeg opplevde var når de sang Forever Young som en tribute til Avicii. Man kunne tydlieg merke at dette kom fra et godt sted og at dette traff dem veldig. 

- «may you live forever in a better place»

GOD HELG

Beste konsert opplevelsen jeg noen gang har hat.

Men for håpe at alle har en fin dag. Og at helgen blir like vaker som dere er. 

2 kommentarer

Så bra, de er kjempe flinke å håper du koste deg :D

Bitte: Koste meg kjempe masse. Var noe av det beste jeg har opplevde på lenge.

Skriv en ny kommentar