hits
MIN SOMMER

MIN SOMMER

HVOR ILLE KAN DET EGENTLIG BLI?

Værste sommeren

Denne sommeren har vært alt annet en perfekt, eller den har vært bra. Men det har vært slike små ting som har skjedd hele tiden som har påvirket meg veldig. Jeg er rett og slett sliten etter denne ferien.

Det første

Første som skjedde før jeg i det hele tatt kom meg ut i ferie. Havnet bonus bestemoren til mannen min på sykehuset etter en veldig stygg og helt forferdelig kollisjon. Hun klarte seg dessverre ikke. Så første helgen i Juli var vi i begravelse og brukte tiden med familien vår.

For det andre

Når vi endelig var på ferie så fikk jeg først en trist meling på morgenen om at en av tantene mine dessverre hadde sovnet inn på morgenen.

Samme dag får jeg beskjed om at de kanskje hadde oppdaget kreft hos min mormor.

Heldig vis skule vi hjem dagen etter. Hadde faktisk ikke klart en hel uke vekk ved og gå rundt og tenke på disse tingene.

Tredje

Men som en positive jenta jeg har blitt så tenkte jeg jaja, dette kommer vi oss i mellom. Det er bare en dårlig dag, ikke en dårlig uke eller dårlig liv. Men det ente liksom ikke opp med disse tingene. 

Nei da, både mamma og sviger far måte vist en tur på sykehuset de også av forskjellige grunner.

Fjerde

Jeg ville kanskje ikke kategorisert dette som min verste sommer. Men denne kommer ganske godt på andre plass. Heldig vis har jeg lært meg fra i fjord og senke skuldrene når ting skjer som var ute av min kontroll og ta det som det kommer.

Men skule gjerne hat sommeren litt tilbake. Eller ferien tilbake slik at vi kunne ta oss en ekstra ferie bare for og koble av en dag eller to. For jeg kan med hånden på hjerte innrømme at jeg trenger det nå. Jeg har veldig liten tru på at tinden framover når skolen starter og vi er tilbake i hverdagen at dagene vil bli lettere for oss.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar