hits

Josefine Fevang

DETTE SKAL JEG I APRIL

 
Jeg er så glad i April måned, jeg vet ikke hvorfor men jeg bare er det. Men er vel for at dette er onkelig første vår måned føles det ut som. Det pleier å bli litt mer sol ute, mindre snø, blomstene kommer fram, det er mer folk ute og ikke minst så kommer grillen fram og det er så kos.
 
Så i April skal jeg:
 
 Lang tur.  Altså en lang haike et eller annet sted i Larvik. Nå som snøen snart er borte er det jo lettere og komme seg rundt i skog og mark. Vi investerte også i et stormkjøkken så da må vi prøve det en dag.
 
 Fokus. Jeg skal ha stort fokus på skolen og utdanningen jeg har satt meg til og ta. Den tar mye energi. Men er kanskje greit og fine en vis balanse på hverdagen. Og litt fokus på meg selv, mentalt, styrke meg selv opp.
 
 Få hengt opp bilder på vegen i leiligheten. Nå har vi bod her i rundt to måneder og ikke et bilde er oppe på vegen enda. Kanskje vurdere og pakke ut av de aller siste eskene også som er stappa inn på kontoret. 
 
 Orden på kosthold. Jeg har klart å legge litt på meg igjen. Eller er jo ikke en drit egentlig. Men merker at kosthold mitt er drit. Så da burde man jo ta taket i det før det skjærer seg veldig. Så ja til bedre kosthold.
 
 Kreativ. Dette har jeg ikke hat så mye tid til etter at skolen starta. Men denne måneden skal jeg få tatt litt mer bilder. For jeg er så glad i og være kreativ.
 
Nå håper jeg bare at det kan bli en hel del sol i April. Hadde jo vært deilig og kunne nyte litt tid ute.
 

M I N M A R S

 
Denne måneden skal jeg ha mer fokus på helsen min og det som gir meg glede. Og jeg håper sterkt på at våren snart kan starte. 
 

S K O L E   S T A R T

5 mars starter jeg på skolen. Jeg vet ikke helt osen jeg skal forklare hva jeg skal studere. Men det går mest på programmering og koding, sånn raskt forklart. Men kjenner at det skal bli så deilig og komme i gang.
 

B U R S D A G

Denne måneden, 17 mars faktisk blir jeg 28 år. To år igjen til jeg runder 30 år.
 

T A   M E R   B I L D E R

En av tingene jeg er veldig glad i å gjøre er og ta bilder. Helst natur bilder. Dette har jeg ikke rukket de siste måneden.
 

B L O G G E   M E R

Dette er noe jeg skal bli flinkere til også. Siden dette er noe jeg er glad i å gjøre. Men sliter litt med hva jeg skal skrive om. Jeg vil gjerne levere en blogg som motiverer til en bedre hverdag, både fysisk og psykisk.
Så tar gjerne i mot tips vis noen har noe spesielt de vil lese om, osen jeg takler ting kanskje i forhold til at jeg sliter med angst og depresjon?!
 

S K I

Vel dette har jeg prøvde og få til helt siden desember. Men enten har jeg vært syk eller så har vi holdt på med flytting. Men nå er det liksom ingenting som skal stå i veien for og få dette til.
 

H E L S E   F O K U S

Forbedre trening og kostholds planen min.
 

2   Å R S   K O N T R O L L

Nå i mars har jeg to års kontroll på SSO, senter for sykelig overvekt. Jeg har null ide på osen denne kontrollen kommer til og gå siden jeg har falt litt utafor det med bra kost og trening. Men vet dere hva, det er aldri for sent og rette på det.
 

F I R S T   F R I D A Y

Et foredrag av Kjetil Andre Aamodt, som snakket om alt fra sin barndom helt fram til nå, hvordan nå sitt potensiale, prestasjonskultur og det å motivere hverandre og fremme en vinnerkultur i stede.
? dette foredraget har jeg alt vært på. Vis man noen gang får muligheten til og reise på dette så burde du ta muligheten med en gang.
 
Håper dere får en fin Mars. Så for vi håpe at våren er rett rundt hjørnet. 
 

LagreLagre

7 TING JEG SKAL GJØRE DENNE MÅNEDEN

Februar i fjord var jeg relativt ny operert for gallestein så jeg var sykemeldt så dagene mine gikk på å ligge på sofaen og se tv serier og ta det egentlig ganske med ro. Men dette året skjer det litt som gjøre at kanskje denne måneden går fort, håper jeg.

  1. Flytte. Vi har alt starta og flytta en hel del. Men det meste blir flyttet nå denne måneden. Gleder meg så til ny leilighet.
  2. Vaske ut, av den gamle leiligheten. Noe som er en skikkelig drit jobb. Jeg har ikke noe i mot og vaske, men ikke sånn flyte-ut vask. Det tar så tid. Heldig vis har vi ut hele denne måneden.
  3. Fjellet. Vi skal av gårde og feire bursdag i Hallingdal. Noe jeg gleder meg til, elsker og komme meg vekk. Det blir spesielt deilig nå med alt flyttingen.
  4. Planlegge en romantisk middag hjemme i den nye leiligheten. Prøve og ha det litt romantisk det er jo valentins day denne måneden. 
  5. Ta masse bilder. I Januar så fikk jeg ikke tatt så mye bilder for jeg finer ikke så mye inspirasjon nå som det er så grått og trist. Så det er det og finne inspirasjon til dette. Kanskje jeg skal ha et fotoprosjekt denne måneden.
  6. Bli bedre økonomisk. Jeg er ganske flink økonomisk. Men jeg har starta å bruke en økonomi app. Vi bruker mye penger i matbutikken. Dette bruket skal ned.  
  7. Flinkere med studiene og kursene mine. Hender det faller litt fra her pga forskjellige ting. Men nå skal jeg gå all-inn. 

Instagram: Josefine Fevang

#Foto #Blogg #Fotografering #Februar #Utdanning #Natur #Flytte 

MITT 2 0 1 7

Jeg kan nesten ikke tru at dette året snart er ferdig. Det har skjedd så utrolig mye som både har vært bra og dårlig, ikke minst slitsomt. Det har vært noen utrolig mørke periode men også mange lys punkter.
 

J a n u a r

Året ble startet på en av mine yndlings steder som er på hytta. Men ble fort snudd når jeg plutselig fikk telefon om at jeg skule opereres 2 februar for gallestein. Selv om operasjonen ble utsatt til midten av januar så er jeg så utrolig glad for at jeg fikk gjort dette med en gang.
 
 

M a r s

Min bursdags måned. Ble hele 27 år gammel. 
 

A p r i l

Påske på fjellet. Trenger jeg og si mer. Vi hadde kjøpt oss langrenn ski av alle ting for og skule bruke. Men det var så ekstremt lite snø det året. Så skiene ble egentlig bare liggende i ski boksen vår. 
 

M a i

Bodø. Det var en ekstrem lang uke. Men det beste som kom ut av det var at ting fiksa seg i mellom meg og søstre mi. Og etter det har vi faktisk et sterkere forhold oss i mellom en det vi hadde før føler jeg. Angrer ikke på at jeg dro siden vi fikk så bra forhold igjen. 
 
 

J u l i

Sommerferie

Stavernfestivalen 2017. Det var en litt tragisk opplevelse. Arrangørene hadde ikke noe kontroll over festivalen.
 
Geiranger. Sommerferien vår i år var kjøretur til Geiranger. Et urolig fint sted og reise til. Men ikke vits og reise ditt for og være der flere dager. Det er et fint sted å bare kjøre i mellom og tilbringe en dag. Absolutt vært stoppet. 
 
Kristiansand, lang helg. Jeg hadde faktisk ikke vært i sentrum før i år. Man stopper liksom alltid bare dyreparken for en eller merkelig grunn. Men det er jo så ekstremt koselig nede ved fiskebrygga at det er jo så vært turen.
 
Processed with VSCO with c1 preset
 

S e p t e m b e r

Grafisk design kus og Foto Kurs. Høsten har jeg brukt på og fine ut av ting. Finne ut av meg selv og dyrke de tingen jeg finer interesse i. 
 

O k t o b e r

Fjellet. Vår nest siste tur på fjellet i år. Elsker så og være på dette stedet. 
Vi fikk verdens beste overraskelse med at vi skal bli tante og onkel neste år. Jeg gleder meg så ekstremt mye til det. 
 

N o v e m b e r

Vi hadde faktisk vært sammen i åte år denne måneden. Gleder meg til enda flere år. 
 

D e s e m b e r

Jul, hytta og et nytt år. Familie.

Osen har ditt 2017 vært? 


#2017 #2018 #Desember #Vinter #Blogg #Nyttår #godtnyttår #romjul #nyttårsaften

DETTE VIL JEG GJØRE I NOVEMBER

 
 Gjøre klar spillelister. Til både trening, road trips og ikke minst jul. Er så mye sur på de spille listen mine nå at jeg blir små rar. 
 
 Kle meg bedre. Eller kanskje utforske kles stilen min litt. Jeg har så over hode ikke vært noe flink til dette da jeg var ekstremt overvektig. Men er jo aldri for sent og starte nå.
 
 Gå ned minst 1kg. Dette er for jeg fortsatt har noen kiloer som skal av kroppen. Og dette året har jeg vel gått ned max 3kg. Dette har faktisk ikke hat så mye med kosthold og gjøre. Men mer med at kroppen min holde igjen. Så nå skal det strammes inn og gjøres noe med så jeg kan starte neste år på en god tone med kroppen min.
 
 SpillExpo. Dette er noe vi har reist på de siste to årene. Vi gir oss ikke, men trur kanskje dette blir siste året vi reiser innover selv om gameren i meg elsker slike messer, det er jo masse spill. 
 
 FIlm og Tv-serier. Alt brent i mellom stranger things sesong 2. Så har en del andre serier jeg gjerne vil se. Og denne måneden starter jo vikings igjen. 
Justice League filmen kommer 17. Gleder meg veldig til denne filmen. Der møter vi jo igjen Wonder Woman, også får vi endelig møte Aquaman? Gleder meg noe ekstremt. 
 
 Julegaver. Vi er alt i godt i gang. Men har noen til jeg skal i gang med. Eller gaver som er greit og få gjort det ferdig tenker jeg. Også er det kjempe koselig og gå rundt i butikkene nå som er veldig jule klare. Jul er så kos.
 
 Familie og venner. Vel jeg har alltid tid til venner og familie. De er alltid velkomne til vår åpne dør. Men jeg føler at jeg kanskje kunne brukt litt mer tid på og besøke dem. Det er aldri for sent og pleie forskjellige bånd man har med mennesker.
 

MIN OKTOBER MÅNED

Hyttet tur. Denne måneden ble startet med hyttetur i Hallingdal. Noe som var så ekstremt etterlengtet og ga meg en ekstrem lykke. Det var så deilig og endelig reise et sted der vi kunne senke skuldrene og bare nytte høsten litt mens vi feiret bursdag til lille søsteren til D. Dette var en så kjempe fin og etter trengt helg. Det ble også noen fine turer i de beste tur skoa mine som ble så møkkete at jeg sliter med og få de regne igjen at jeg trur kanskje det må invisteres i et par til.

Konsert i Oslo. Vi var på Machine Gun Kelly konsert i Oslo på sentrum scene, noe som overrasket så ekstremt mye. Det ble også et kjempe morsomt besøk på Victoria Secret for litt nytt og kjempe fint undertøy. Det ble en IKEA tur også for å se på den nye samarbeids kolleksjonen som de har kommet med sammen med det Danske interiør merke HAY. 
Det var også verdens dag for psykisk helse den 10 Oktober denne måneden. Noe som er et så ekstremt viktig tema som må taes opp for og skape åpenhet om temaet psykisk helse, for dette er noe vi alle har. Vi har alle en psykisk helse. Husk det!
Fotografere mer. Jeg starta på foto kurs denne måneden ved sin av et annet kurs som er i grafisk design. Så det har blitt en del fine høst natur bilder denne måneden. Så dette har ført til en del mer tid ute i de fine høst fargene.
Turer ute. Det ble noen turer og ikke minst noen grill turer ved Ulfsbakk vannet. Noe som var en så utrolig fin date. Noe som er så ekstremt deilig for både hodet og kropp. Det har gitt en fin og etterlengtet pause i hodet innimellom. 
 
Ett av mine mest leste innlegg denne måneden er der jeg har skrivet 7 tips motløst depresjon. Jeg vet at det er flere enn bare meg som sliter med litt ekstra nedstemt følelse når høsten kommer. Disse tipsene har faktisk hjelpe meg en del nå i høst. Og siden vel vi går inn i en enda mer mørk periode så trur jeg det er viktig og minne oss selv på de tingene som faktisk funker mot de nedstemte periodene mange av oss har. 
 
Jeg lurte også på om det var noe dere ville lese om denne måneden som kommer. Bare og hyle ut. Vis ikke så kan dere stille spørsmål her, vis det er noe dere lurer på. 
Ha en fin onsdag videre! Og happy Movember!
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

MÅNEDEN SOM GIKK #8

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

August var en ganske tung og tøff måned for meg. Husker egentlig ikke så veldig mye av den borsett fra noen små ting så klart. Så jeg håper September blir noe bedre. 

Tv: Vel som mange andre så var det vel Game of Thrones som regjerte tv skjermen i August.  Hater at det er lenge til neste sesong og at denne sesongen var så ekstremt kort, 7 episoder? hva er det liksom?

Opplevelser: August ble startet i Kristiansand der vi var på en liten mini - shopping ferie.  Og den ble avsluttet på Foldvik Familiepark der jeg koste meg noe så kjempe masse.
Mat og Øl festivalen i Horten var en kjempe fin og morsom opplevelse som jeg virkelig trengte. 

Innkjøp: Det ble en del ny innkjøp som jeg ikke har vist fram. Det har vært at jeg ikke har funnet noe glede i og ta bilder på kjempe lenge. Men kjenner at gleden kommer tilbake sakte men sikkert. 

Helse: Denne delen er litt vanskelig og skrive for helsen min har ikke vært noe bra i det siste dessverre. 

Men jeg føler at September kommer til og bringe meg så mye nytt. Gi meg mye mer energi. Jeg er veldig glad i høsten, spesielt september og oktober. Det er bare noe med høsten som gjøre meg glad. 

#August #September #Blogg #Hverdag #Foto #Høst #Sommer

LagreLagre

MIN JULI

Har dere hat en fin Juli måned? Det har ihvertfall jeg. Den har blitt fylt med nye sommerminner og jeg gleder meg til og fylle August også opp med litt sommerminner. Det er jo forsatt 31 dager igjen av sommer månedene. Forsatt tid til de sene sommerkveldene med grilling og venner eller familie.
 
T V : Game of Thrones starta igjen. Den store nerden i meg gjøre den aller største gledes dansen. Flere enn bare meg som har gledet seg?
 
O P P T U R : S t a v e r n  F e s t i v a l e n. Selv om det var mye negativt. Var det mye bra også. Kjempe masse bra musikk. 
F e r i e. To uker med sommerferie som vil si tur til Geiranger. 
 
N E D T U R :  S t a v e r n  F e s t i v a l e n - Det er ille når det er mer negative ting som veier mer en de positive tingene vi opplevde. Jeg håper virkelig det gjøre forandringer til neste år når det kommer til folk og sikkerhet. 
 
O P P L E V E L S E R : Geiranger så klart. 
 
I N N K J Ø P : Nye fin sko. Måte ha noen fine sko som jeg kan bruke på jobb. Føler de hvite nike skoa mine er for møkkete til og bruke der. Så da ble det svarte leopard sko. Jeg bare elsker dem. 
 
H E L S E : Var så veldig heldig å få halsbetennelse i to ukers tid. Men den gikk over, men var ikke hundre prosent når vi dro på ferie dessverre. 
 
U T D A N N I N G : Jeg har funet ut ta jeg skal starte på markedsføring og salg som privatist ved sin av og ha starta den store jobb jakta. Jeg har allerede et intervju faktisk i dag. Men det er ikke så veldig aktuelt for meg og gå tilbake til skolebenken for fulgt akkurat nå. 
 
R E I S E: G e i r a n g e r. Dette var garantert et av våre mest spennes ferie mål i år. Gud som jeg elsker det land vi bor i. Det er helt utrolig hvor vakkert det er. Jeg har så mange tips til dere om hva dere kan gjøre og se her. En del tips på osen dere kan gjøre det til en bedre opplevelse av Geiranger. Pga det er litt vanskelig og bevege seg der siden det er så sykt mye cruise turister.
 
Gleder meg til og se hva ny ting August bringer. Hva nye utfordringer som ligger forann meg. Håper det er flere som gleder seg til det.
 
Følg meg gjerne på instagram: josefinefevang 
 

THIS MONTH: JUNI

TV: I det siste har jeg katcha opp til Game of Thrones. Det er jo ikke så lenge til neste sesong ruller over tv skjermen, 16.Juli. Gleder meg som et lite barn til dette starter igjen. 
 

 
NEDTUR: Tannverk, det ble en fin og dyr rotfylling helt på slutten av denne måneden. Ellers så har jeg ikke så mye og klage over enn at jeg har hat litt problemer med NAV. Heldig vis så er jeg helt på slutten av det opplegget mitt. Så veldig snart ute i jobb, håper jeg, krysser alt jeg har. For NAV er noe drit og være på. Men det er en anen diskusjon. 
 
OPPTUR: Middelalderfestivalen i Tønsberg var en veldig fin opplevelse som kommer til å bli gjentatt neste år på meg ihvertall. 
 
INNKJØP: Vært en del denne måneden av klær og et fint paviljong telt. Så nå kan vi sitte ute selv om det regner. Og så klart den fine jakka fra ASOS.
 
BVIRcwegR9X
 
HELSE: Jeg har prøvde og få fokuset over på trening og sundt kosthold. Men jeg skal innrømme at jeg fortsatt har en veldig lang vei igjen og gå. Det er vanskelig å lære seg opp nye vaner på kort tid. Men det er aldri for sent og forbedre helsa si en god del. 
 
UTDANNING: Jeg har faktisk starta og ta noen videregående fag for å komme meg videre i mitt karriere løp. Mange har lurt på hvorfor jeg ikke tar høyskolen nå siden jeg har allmen. Men det er ikke noe jeg vil binne meg til nå. Jeg vil jobbe, tjene penger, få barn og kjøpe hus. Så derfor står nå valget mitt på og ta meg et fagbrev. Så nå som jeg har arbeidspraksis så bruker jeg den tiden på tjene meg opp timer til dette fagbrevet. 
 
FÅTT DILLA PÅ: Av alle ting har jeg fått dilla på is kaffe. Vet ikke hvorfor, men jeg legger skylda på store søstra mi.
 
BV4c9rPAjcA
 
Vi hadde også bryllups dag denne måneden, 28.Juni. Vi har nå vært gift i fire år. Men nå er jeg klar for og ta i mot Juli måned. Vi har så utrolig mange fine planer denne måneden, jeg gleder meg. 

 

LagreLagre

Å DU VAKRE JUNI

Osen var deres Juni måned start? Min var litt sånn merkelig og slitsomt. Mest for jeg ble syk, men men det er det ikke og gjøre noe med. Mens min Mai måned var noen nye starter og mye fri, det kan dere lese om her!

 Bodø. I år ble det start i Bodø. Jeg skal fortelle mer om hva jeg gjorde der. Men er veldig mye tanker som må samles og ned på papir. Noe som er kjempe vanskelig egentlig.

 Trening. Eller det blir mer ute i naturen på litt lengre turer. Planen framover er og investere i litt frilufts ting som stormkjøkken å slikt. Egentlig så er det vel mer om å ta bedre vare på egen helse både fysisk og psykisk. 

 Sommer antrekk. Dette er noe jeg alltid gleder meg til. Spesielt nå som jeg må starte helt på bunden av på en sommer garderobe. Jeg har funnet en del godbiter. Men må se hvem jeg vil "prioritere". Jeg gleder meg også veldig til å dele disse antrekkene med dere. 

 Sommer mat. Frukt og ikke minst herlige og sene grill kvelder med herlig mat. God drikke. 

 Kino. Sorry jeg vet det er sommer men jeg er en av dem som gleder seg veldig til Wonder Woman filmen. Så den SKAL prioriteres og reise for å se. Vis det er stykt vær så har jeg jo en veldig god unslyldning. 

 Sene sommer kvelde med venner og familie. Dette er garantert et av de beste tingene som er på sommeren synes jeg, eller er dere kanskje ikke enige? 

 Bryllupsdag. I år er litt sånn spesielt synes jeg. For vi har vært sammen i 8 år, 4 av dem har vi vært gift. Dette året opplever vi at halve tiden vi har vært sammen har vi vært gift. Kommer aldri til å oppleve det igjen. Så da er det bare og tenke ut noe spesielt for å feire denne dagen. 

Dette er disse tingene jeg ser fram til denne Juni måneden. Det er sikkert mange andre ting som kommer til å skje som kommer til å ta opp tiden min. Men jeg gleder meg veldig til denne måneden pga det er første sommer måned. 

Ha en fin Tirsdag videre. 

Følg meg gjerne på Instagram: JosefineFevang eller på Facebook: JosefineFevangBlogg

#Juni #Sommer #Blogg #Hverdag #Tirsdag #Helse

LagreLagre

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign