Josefine Fevang

HORIZON ZERO DAWN - GAME OF THE YEAR

 • Skrevet 06.03.2017 klokka 13:41
 • Kategori: TV OG FILM

Jeg er så forelsket i dette spillet. 

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har forelsket meg så i den post-apocalyptic, Aloy, robot dyrene og ikke minst ruinene av vår verden. Jeg gledet meg ekstremt til dette spillet, og det svikter ikke. Dette er grantert et eventyr spill du vil falle så for og bli ekstremt oppslukt av. 

Spillets historie er lakt tusen år inn i framtiden. Der mennesker er tilbake i en tidsalder der vi bor i steinhytter, jakter med pill og buer. Men en ting er forskjell, og det er at jorda blir styrt av roboter. Den tidsalderen vi kjenner har forsvunnet helt. Man følger karakteren Aloy som er utstøtt av stammen sin, hun er kjent som den moderløse. Hun blir oppdratt av en annen utstøtt fra spedbarnsalder. 

Processed with VSCO with a5 preset
 

Når spille starter møter du Aloy som barn. Man for fulgt hennes frustrasjon over og ikke ha svar på hvorfor hun ble utstøtt av Nora folket. Men vis hun klarer Nora folket store prøvelse kan hun bli godtatt av folke, hun kan få svar på alle de spørsmålene hun er vokst opp med. Den måten historien utvikler seg på i løpet av starten og videre i spillet er så spennenes og engasjerende. Denne historien har utrolig dybde i seg. 

Og vis ikke dette er nokk for deg så er grafikken helt utrolig, Jeg har bare flydd rundt i mange timer og bare opplevde den verden som er. Og det er helt utrolig hvor stor verden de har klart og putte inn i et spill. Og ikke minst alt det taktiske man må gå i mellom for og klare det. Jeg bare elsker dette spillet. 

Dette er garantert et av årets største spill! Jeg gir det en 9/10. 

#Spill #HorizonZeroDawn #Playstation4 #Gaming #Teknologi #Hverdag #Blogg

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

FRA IPHONE TIL ANDROID

 • Skrevet 09.02.2017 klokka 09:13
 • Kategori: TV OG FILM

Jeg trudde at og gå fra iPhone til Android skule bli et problem. Men det ble det ikke. Den er utrolig lik og bruke. Jeg tenkte lenge på om jeg skule bruke 11 000 på ny iPhone eller 2700 på ny android mobil. Og havna på den siste. Jeg synes det er så latterlig og bruke ekstremt mye penger på mobil. 

Så da havna jeg på Huawei P9 Lite. Og angrer ikke.


Jeg er så glad for at jeg kjøpte den. Det er så mye mobil for pengene. Bildene blir så bra og det er det jeg er ute etter i en mobil. Bakkamera er 13 megapiksel, med F/2.0. Det er dobbel LED-blitz og focusjusteringen er automatisk. Så kamera er både bra og enkelt og bruke. 

Frontkamera er på 8 megapixel med linseåpning på F/2.0. Jeg er veldig fornøyd med disse kameraene.

Det eneste jeg ikke liker er batteri tiden på den. Det er ikke så bra, men føler at iPhone ikke hadde så mye og stille opp med der heler egentlig langsiktig. Batteriet varer i ca i to døgn. Men dere vet jo at med det vi bruker mobilen til så går batteriet kanskje litt fortere end det som det egentlig skal.

En ting også er at det ikke har den teit iPhone hodetelefon tingen. Det går faktisk an og koble direkte i mobilen. Man må ikke investere i dyre trådløse hodetelefoner eller ørepropper som man må vis man investerer i iPhone. 

Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med den nye mobilen min. Designet, kamera og så klart hvor enkel den er og bruke. 

Jeg skjønner at man kanskje er skeptisk. Jeg hadde hat iPhone i snart 8 år og var super skeptisk. Men jeg angrer ikke i det hele tatt for valg med ny mobil. 

Men dere for ha en fin torsdag videre. 

#Teknologi #Blogg #Hverdag #Vinter #Torsdag #HuaweiP9 #Huawei #iPhone #Android

LagreLagre

ENDELIG! LITT MER STAR WARS!

 • Skrevet 25.01.2017 klokka 08:00
 • Kategori: TV OG FILM
 
Så vi sikke du har levde under en busk eller en stein de siste 24 timer har du sikkert fått med deg at på mandag ble tittelen til den nye Star Wars filmen slippet. Og episode 8 skal hete Star Wars: The last Jedi. Kan tru nerden i meg er så overlykkelig akkurat nå. Og jeg har bare sittet å suget inn alt på nett med teorier å slikt. Så tenkte og dele en med dere. Som hvem er The last Jedi.
 
Teksten er rød:
Posteren er lik som i Star Wars: Return of the jedi. Derfor er det mange som spekulerer i at denne filmen vil ta en mørkere vei end tidligere filmer. 
 
Fire teorier om hvem den siste Jedien er:
 
Kylo Ren/Ben Solo
Under et intervju med Larry King uttalte Adam Driver at han i denne filmen ville vi se mer av hans menneskehet. En mer følelse full side av ham. Om det er mer mot den onde eller mot den gode det ble aldri svar på. 
Og han er faktisk en av dem som HAR trent til og bli en Jedi under Luke. 
 
Rey
I force awakens så våkner The Force i henne. Og hun reiser i slutten av filmen for og fine Luke for og bli trent til å bli en Jedi. Men jeg har en følelse at siden Luke feila litt med trening av Ben og etter sin lille reise for og søke etter det første Jedi tempelet Ahch-To. Så trur jeg (etter og ha lest litt teorier) at han ikke kommer til og trene henne som en Jedi. Men noe helt annet, en ny type Jedia. Hva trur dere?
Det er liksom litt logisk siden hun er en ny til alt det her. Jeg er liksom ikke hvor sikker jeg er på at hoved fokuset med tittelen er hun. Ja hun er en hoved person. Men ikke The last jedi. 
 
Luke Skywalker:
Det er faktisk dialog fra The force awakens og Return of the jedi som støtter opp under dette en god del. 
 • Yoda sier faktisk i Return of the jedi at Luke vil bli den siste jedi.
 • Supreme Leader Snoke sier faktisk i en scenen at BB-8 er på vei til The rebel base, som vil fortelle dem hvor The last Jedi er.
 • Også har vi åpnings teksten der det står i gul, ikke svart og hvit, Skywalker, the last Jedi. 

Så jeg personlig trur at det er Luke det er snakk om som vil være et stort hoved fokus i denne filmen.

 
Eller alle tre?
I Star Wars universet er Jedi bruk som en person eller flertall. Så det kan faktisk betyr at det er tre jedier eller flere igjen i løpet av denne filmen. Kanskje en ny Jedi Order. 
 
Hva er din mening? Hva trur du?
Heldig vis får vi svar på dette 15 Desember i år. Og jeg gleder meg noe ekstremt.
 

LA SNØEN FALLE

 • Skrevet 04.12.2016 klokka 17:01
 • Kategori: TV OG FILM
Jeg regner med at det er flere en meg som elsker julekalendrene som var da vi var små som The Julekalder, Jul i Skomakergata, Jul på sesam stasjon, Amalies jul, Jul i Blåfjell eller Jul på Månetoppen. Og alle disse bringe veldig mange jule minner for veldig mange trur jeg. Det gjøre det ihvertfall for meg. Og jo eldre jeg har blitt jo mer glad i jul har jeg blitt. 
 
Men de siste årene har det kommet så utrolig mange dårlige julekalendere på tv at det er tragisk egentlig føler jeg. 
 
Men nå i en alder av 26år sitter jeg nå planta foran tv for første gang på sikkert ja 4 år for og få med meg Snøfall på NRK. Er det flere som har fått med seg denne advents klanderen eller? Den er så søt, fin og veldig koselig synes jeg. Og en litt ny vri på alt det som er jul. Og hvor bra er det ikke når de kan lage en kalender som både barn og voksene kan kose seg med i julen? Jeg synes dette er kjempe bra. 
 

 
For dere som ikke har fått med dere hva den er om så er den om Selma på 9år som bor med Rutt (midlertidlig fostermor), og alt Selma ønsker seg er en familie. En tante eller noe som hun kan bo med.
Etter vært så reiser hun til en annen verden, en fantasi verden som heter Snøfall. Og der kan alt skje. 
 
Dere burde få med dere denne. Og vis ikke du rekker og se den på NRK super, så kan du se det gratis i en måned på NRK´s nett tv. 
 
Vel dere for ha en fin 4 Desember. Kos dere videre.
 

MIN FØRSTE POP VINYL

 • Skrevet 14.11.2016 klokka 12:01
 • Kategori: TV OG FILM

Dette er min aller første pop vinyl. Og den heldige som kom i hus var Lothar fra Warcraft. Jeg merker nerden i meg er så ekstremt fornøyd over at jeg bare må ha en til føler jeg. Så jeg  prøver og fine ut hvem som skal komme i hus her. Tenkte kanskje at det må blir Ragnar Lothbrok eller hva sier dere?. Men er liksom så vanskelig og fine i Norge, ihvertfall på nett. Så jeg får nokk bare holde øyene oppe og se om jeg kommer tilfeldig vis over den i Sverige. 

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with c1 preset
Nå må jeg bare fine et sted og ha den. Tenker den blir stående ved iMacen min. Lille nerden i meg er så fornøyd akkurat nå! Og ja, jeg spiller wow, world of warcraft vis dere lurer. 

#blogg #hverdag #popvinyl #warcraft #nerd #tv #film

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits