HOTEL HELG

God lørdag til alle!

Er det noen flere end meg som er gira for helgen? Vår lørdag skal tilbringes deler av dagen og kvelden i stavern pga vi skal sove på Wassilioff som er lokalt hotel der. Og dette er forgrunn av at jernbaneverke skal holde på i hele dag og til i morgen ettermiddag (altså hele natta) på og fikse jernbanen rett uten for leiligheten vår. Så da blir det en natt med gubben i denne senga på hotel.


// Jeg gleder meg så til og sove //

Vi har alt rukket og koset oss skikkelig i sola i dag med og spist god pizza lunsj på skipperstua, is fra isbaren og gått oss en fin tur inn i Fredriksvern verft. Det er så fantastisk fint i Stavern nå. Gå gatene er fulle av liv, resturanger, kaffer og ikke minst strendene og kystien som man kan gå lange turer på. Vi har så klart tatt dette som en veldig koselig kjærlighets helg. Og gjøre ikke noe annet end og være kjærester akkurat nå. Og det er veldig deilig og kjenne at man er like forelsket etter nesten syv år sammen. 


// Vakre citadelløya //
 

Men nå skal vi videre til Sandefjord på grilling. Så i løpet av kvelden blir det tilbake til Stavern på videre hotel kos og hotel frokost i morgen, for hvem elsker ikke hotel frokost liksom? Vi skal også prøve oss på kvelds bad i dag tenkte jeg. Men kos dere masse! Og håper dere får en fin dag i sola. 

#blogg #hverdag #hotel #stavern #norge #foto #familie #sommer #sol #helg #reise

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg