THIS MONTH: JUNI

TV: I det siste har jeg katcha opp til Game of Thrones. Det er jo ikke så lenge til neste sesong ruller over tv skjermen, 16.Juli. Gleder meg som et lite barn til dette starter igjen. 
 

 
NEDTUR: Tannverk, det ble en fin og dyr rotfylling helt på slutten av denne måneden. Ellers så har jeg ikke så mye og klage over enn at jeg har hat litt problemer med NAV. Heldig vis så er jeg helt på slutten av det opplegget mitt. Så veldig snart ute i jobb, håper jeg, krysser alt jeg har. For NAV er noe drit og være på. Men det er en anen diskusjon. 
 
OPPTUR: Middelalderfestivalen i Tønsberg var en veldig fin opplevelse som kommer til å bli gjentatt neste år på meg ihvertall. 
 
INNKJØP: Vært en del denne måneden av klær og et fint paviljong telt. Så nå kan vi sitte ute selv om det regner. Og så klart den fine jakka fra ASOS.
 
BVIRcwegR9X
 
HELSE: Jeg har prøvde og få fokuset over på trening og sundt kosthold. Men jeg skal innrømme at jeg fortsatt har en veldig lang vei igjen og gå. Det er vanskelig å lære seg opp nye vaner på kort tid. Men det er aldri for sent og forbedre helsa si en god del. 
 
UTDANNING: Jeg har faktisk starta og ta noen videregående fag for å komme meg videre i mitt karriere løp. Mange har lurt på hvorfor jeg ikke tar høyskolen nå siden jeg har allmen. Men det er ikke noe jeg vil binne meg til nå. Jeg vil jobbe, tjene penger, få barn og kjøpe hus. Så derfor står nå valget mitt på og ta meg et fagbrev. Så nå som jeg har arbeidspraksis så bruker jeg den tiden på tjene meg opp timer til dette fagbrevet. 
 
FÅTT DILLA PÅ: Av alle ting har jeg fått dilla på is kaffe. Vet ikke hvorfor, men jeg legger skylda på store søstra mi.
 
BV4c9rPAjcA
 
Vi hadde også bryllups dag denne måneden, 28.Juni. Vi har nå vært gift i fire år. Men nå er jeg klar for og ta i mot Juli måned. Vi har så utrolig mange fine planer denne måneden, jeg gleder meg. 

 

LagreLagre

1 kommentar

Siste innlegg