DEN STORE JAKTEN PÅ LIVET


 
God helg alle sammen! Flere enn bare meg som bare tar det helt med ro i helgen?
Jeg har endelig starta den store jobb jakta etter noen år vekk fra arbeidslivet. Jeg har alt søkt en del jobber, flere jobber skal det søkes på så fort noe blir ledig og lagt ut på nett. Jeg har også registrert meg på en del diversse bemaningsbyråer rundt om kring. Men jeg er så veldig redd også. Redd for at jeg skal gå lang ut i neste år uten og få en eneste jobb, at jeg ikke skal kunne ha noe inntekt, at alt av det jeg får nå blir stoppet å jeg står det uten jobb og noe som helst form for inntekt. Jeg er så redd for akkurat dette!!!
 
Jeg vet det er flere enn bare meg som går rundt med det økonomiske presset på skuldrene hele tiden. Frykten ved at man ikke skal kunne få en jobb nå som arbeidsmarkede er så skjeft og dårlig som det er nå. Derfor blir jeg så ekstremt redd for min fremtid.
Det har aldri vært et ønske og gå hjemme å ikke ha en jobb. Mitt største ønske er å ha en jobb og få meg en utdanning, noe jeg jobber med nå. For meg er dette så ekstremt viktig med disse tingene for og komme seg videre i livet.
 
Så denne uke han jeg søkt fire jobber. Jakten kommer bare til å forsette fram til jeg hvertfall har en 50% jobb stilling et sted. Noe og kunne gå til. 
Men får håpe dere har en fin helg videre!
Instagram: JosefineFevang
#Blogg #Hverdag #Jobb #Utdanning #Karriere #CV #Søknad
 
1 kommentar
    1. Kan det hjelpe å finne en passiv inntekt? Se litt annerledes på situasjonen. Arbeidsledigheten er stor nå siden det meste blir robotisert og mange kjeder seg i jobbene de har nå, f.eks. en butikk… der jeg har sett noen tegner, sjekker facebook av og til i ledige stunder selv når det ikke er pause.
      hvis en søker på google etter passiv inntekt kommer en til denne lenken: http://www.passiveinntekter.no/passiv-inntekt/

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg