BRYLLUPS MESSE PÅ TJØME

Bryllups kake - Kirstens Kakebakeri

 

Scandic Havna Tjøme

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Tilbords-Klippotequet,TREND-Bryllupsmesse-godibags

Forrigg uke var meg og søsteren min på Scandic Havna Tjøme for en bryllups messe. Jeg var så veldig heldig og vant to billetter fra Klippotequet TREND i Tønsberg. Gleden var kjempe stor for min store søster som skal stå brud forhåpentlig veldig snart. Så da ble det så klart en tur siden vi alt hadde vunnet disse billettene. 

Det som var litt dårlig her var at det var kun utstilling fra bedrifter fra Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg. Det er jo ikke noe galt med det så klart, vi likte og fine ut av de tingene vi ikke viste var i nærområdet. Men vi hadde jo et håp om at det var noe fra Sandefjord. Men dette er jo pga de hadde bestemt seg på et lokale som ligger i Sandefjord. Men ble vist litt omvurderinger nå som vi kom over noe annet som er opp til vurdering. Men vi for se hva som skjer, er ihvertfall veldig spennende. Jeg prøver i hvertfall og være en hjelpsom lille søster og en «erfaren» brud. 

Jeg tenkte og skrive litt om de bryllups tingene jeg er med på siden jeg ikke fikk skrivet så mye om min eget bryllup. 

! Men bare og slenge ut spørsmål angående ekteskap og bryllup vis dere har noen. Jeg sitter med noen tips og forslag vis noen er interesserte.

// Instagram: JosefineFevang

#Bryllup #Blogg #Hverdag #Helg #Tønsberg #Tjøme #Høst #Foto #Bilder

6 kommentarer

Siste innlegg