NÅR SKAL DETTE TA SLUTT?

 
Helt ærlig så har jeg hat så mange planer om reise blogging fra i sommer jeg har tenkt og gjøre. For det er ingenting som og mimre om sommeren nå som det har starta og blitt kaldere ute. Men sannheten er at jeg har hat disse planene helt siden vi dro på ferie i august. Så komme vi hjem og tilbake til hverdagen så gikk bare alt helt til helvete!
 
Hvertfall for meg. Det har blitt så ille at vi kan sitte hjemme i sofaen og han kan se kamp, mens jeg kjenner tårene bare triller nedover kindet og er på vei til å få et angst anfall. Jeg har gått rundt i en tåke siden august. Bare og gå ut døra alene har blitt en veldig hard og vanskelig jobb. Jeg takler ikke og være hjemme alene fysisk heler mer. Jeg må være andre steder, bare ikke hjemme med meg selv. 
 
Jeg omgåes de som holder rundt meg så jeg ikke skal falle fra hverandre når dagene er verst. De som tørker tårene som faller stort sett vær eneste dag. 
 
Det føles som en slags tåke som bare presser ned på hodet mitt og ikke lar meg se. Det verker… overalt…
 
#PsykiskHelse #Helse #Blogg #Hverdag #Høst #Angst #Deprisjon 
3 kommentarer
  1. Huffda, dette hørtes ikke noe greit ut. Høres nesten ut som en depresjon 😕. Eller at du har prestasjonsangst. Ikke stress så fælt med alt du skulle gjort, det kommer sån etterhvert. Jeg håper du finner ro i deg selv snart 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg