KONTAKT MEG

 
Lurte på om det var noe dere lurte på i forhold til min utdanning som IT-utvikler, overvekt, slankeoperasjon, det og slite psykisk, utdanning, jobb, friluftsliv, alt i mellom himmel og jord. Jeg liker og fortel om meg selv slik at andre kan bli kjent med meg, se at det er andre ut i verden som kanskje har samme «problemene» som andre har, så jeg kanskje kan hjelpe andre? 
 
Kontakt meg gjerne på mail: [email protected]
 
//Instagram: JosefineFevang
#Blogg #Høst #Hverdag #Foto #Helse #Slankeoperasjon #FAQ
5 kommentarer
  1. Hei Josefine. Vi gikk på skole sammen. Du kjenner meg kanskje igjen når du går inn på bloggen min. Jeg vil bare si at jeg virkelig er imponert og synes du er utrolig sterk og inspirerende som skriver denne bloggen. Ikke minst ser du virkelig bra ut!!! Denne bloggen vil hjelpe mange 🙂
   Ine

  2. HEELS AND WHEELS by Ine: Hei, husker deg. Har vært en tur innom bloggen din og den er veldig inspirerende.
   Men tusen takk for alt skryten. Vil jo gjerne inspirere og hjelpe andre som er i den situasjonen som jeg selv ha vært i for den er ikke så veldig lette og være i.

   Håper du får en fin uke som kommer.

  3. Cecilie kristiansen: Jeg tokk sleeve operasjonen da den var mest aktuel for meg. Ikke i forhold til overvekten men i forhold til livskavaliteten i årene framover.

   Jeg kunne skrivet i flere timer om følelse berg og dalbane som foregår før og etter operasjonen. Selv nå etter snart to år er følelsene ganske rare rundt dette. Trur jeg skal skrive et egent innlegg angåenne dette. For man operere jo magen og ikke hodet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg