MIN OKTOBER MÅNED

Hyttet tur. Denne måneden ble startet med hyttetur i Hallingdal. Noe som var så ekstremt etterlengtet og ga meg en ekstrem lykke. Det var så deilig og endelig reise et sted der vi kunne senke skuldrene og bare nytte høsten litt mens vi feiret bursdag til lille søsteren til D. Dette var en så kjempe fin og etter trengt helg. Det ble også noen fine turer i de beste tur skoa mine som ble så møkkete at jeg sliter med og få de regne igjen at jeg trur kanskje det må invisteres i et par til.

Konsert i Oslo. Vi var på Machine Gun Kelly konsert i Oslo på sentrum scene, noe som overrasket så ekstremt mye. Det ble også et kjempe morsomt besøk på Victoria Secret for litt nytt og kjempe fint undertøy. Det ble en IKEA tur også for å se på den nye samarbeids kolleksjonen som de har kommet med sammen med det Danske interiør merke HAY. 
Det var også verdens dag for psykisk helse den 10 Oktober denne måneden. Noe som er et så ekstremt viktig tema som må taes opp for og skape åpenhet om temaet psykisk helse, for dette er noe vi alle har. Vi har alle en psykisk helse. Husk det!
Fotografere mer. Jeg starta på foto kurs denne måneden ved sin av et annet kurs som er i grafisk design. Så det har blitt en del fine høst natur bilder denne måneden. Så dette har ført til en del mer tid ute i de fine høst fargene.
Turer ute. Det ble noen turer og ikke minst noen grill turer ved Ulfsbakk vannet. Noe som var en så utrolig fin date. Noe som er så ekstremt deilig for både hodet og kropp. Det har gitt en fin og etterlengtet pause i hodet innimellom. 
 
Ett av mine mest leste innlegg denne måneden er der jeg har skrivet 7 tips motløst depresjon. Jeg vet at det er flere enn bare meg som sliter med litt ekstra nedstemt følelse når høsten kommer. Disse tipsene har faktisk hjelpe meg en del nå i høst. Og siden vel vi går inn i en enda mer mørk periode så trur jeg det er viktig og minne oss selv på de tingene som faktisk funker mot de nedstemte periodene mange av oss har. 
 
Jeg lurte også på om det var noe dere ville lese om denne måneden som kommer. Bare og hyle ut. Vis ikke så kan dere stille spørsmål her, vis det er noe dere lurer på. 
Ha en fin onsdag videre! Og happy Movember!
 
#November #Blogg #Helse #Natur #Foto #Psykiskhelse #Hverdag #Høst

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg