NÅR MAN VÅKNER I KJELLEREN

I dag våknet opp til at jeg var så langt ned i kjelleren. Det startet vel egentlig i går kveld. Men det var veldig lenge siden dette har skjedd. Men jeg har etter god erfaring klart å lage meg en plan som skal lette på humøret.
 

  De tingene jeg gjør er:  

 Jeg tillater meg å sove litt mer vis jeg har behov for det.
 Å gjøre ting jeg vet jeg mestrer.
 Jeg finner en ting og gjøre fra en liste jeg har over ting jeg liker og gjøre eller gjerne vil gjøre.
 Jeg godtar at ting er som de er denne dagen.
 Orker jeg ikke mennesker, så oppsøker jeg ikke mennesker. Men ofte så hjelper det med et lite besøk hos foreldrene mine.
 
Men jeg trur at det aller viktigste for disse dagen er at jeg tillater meg og ha det drit. Jeg tillater meg selv og ha en tung dag der jeg spiser det jeg har litt lyst på, gjøre de tingene jeg vil, ser på de tingene på tv jeg vil … jeg gjøre alt som jeg vil.
 
Etter jeg har gjort dette i en til to timer setter jeg i gang med det jeg skal denne dagen. Eller så gjøre jeg det jeg skal først, som og reise på skole eller jobb. Når jeg da kommer hjem setter jeg meg å gjøre de tingene jeg vil eller sover en liten time. Det er kjempe viktig når man har sånne dager og ta vare på seg selv. Tenke over de tingene man er glad for, spesielt den dagen som er tung.
 
I dag er jeg takknemlig for mannen min og hans forståelse, luksusfellen for da ser jeg at det ikke er bare meg som har det ræva også er jeg takknemlig for pappaen min som kom innom for og se osen det gikk med meg.
 
Så her er min oppfordring for deg, hva er du takknemlig for i dag?
 

 

#Blogg #Hverdag #Hels #Psykiskhelse #Vinter #Deprisjon

6 kommentarer
  1. viktig å fokusere på hva vi er takknemlige for. selv ber jeg samboeren min om å nevne en ting han er takknemlig for hver gang vi legger oss. det er så bra å gjøre! jeg er takknemlig for at jeg bor i et rikt land, og får dekket alle mine fysiologiske behov.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg