M I N M A R S

 
Denne måneden skal jeg ha mer fokus på helsen min og det som gir meg glede. Og jeg håper sterkt på at våren snart kan starte. 
 

S K O L E   S T A R T

5 mars starter jeg på skolen. Jeg vet ikke helt osen jeg skal forklare hva jeg skal studere. Men det går mest på programmering og koding, sånn raskt forklart. Men kjenner at det skal bli så deilig og komme i gang.
 

B U R S D A G

Denne måneden, 17 mars faktisk blir jeg 28 år. To år igjen til jeg runder 30 år.
 

T A   M E R   B I L D E R

En av tingene jeg er veldig glad i å gjøre er og ta bilder. Helst natur bilder. Dette har jeg ikke rukket de siste måneden.
 

B L O G G E   M E R

Dette er noe jeg skal bli flinkere til også. Siden dette er noe jeg er glad i å gjøre. Men sliter litt med hva jeg skal skrive om. Jeg vil gjerne levere en blogg som motiverer til en bedre hverdag, både fysisk og psykisk.
Så tar gjerne i mot tips vis noen har noe spesielt de vil lese om, osen jeg takler ting kanskje i forhold til at jeg sliter med angst og depresjon?!
 

S K I

Vel dette har jeg prøvde og få til helt siden desember. Men enten har jeg vært syk eller så har vi holdt på med flytting. Men nå er det liksom ingenting som skal stå i veien for og få dette til.
 

H E L S E   F O K U S

Forbedre trening og kostholds planen min.
 

2   Å R S   K O N T R O L L

Nå i mars har jeg to års kontroll på SSO, senter for sykelig overvekt. Jeg har null ide på osen denne kontrollen kommer til og gå siden jeg har falt litt utafor det med bra kost og trening. Men vet dere hva, det er aldri for sent og rette på det.
 

F I R S T   F R I D A Y

Et foredrag av Kjetil Andre Aamodt, som snakket om alt fra sin barndom helt fram til nå, hvordan nå sitt potensiale, prestasjonskultur og det å motivere hverandre og fremme en vinnerkultur i stede.
? dette foredraget har jeg alt vært på. Vis man noen gang får muligheten til og reise på dette så burde du ta muligheten med en gang.
 
Håper dere får en fin Mars. Så for vi håpe at våren er rett rundt hjørnet. 
 

#Mars #Bursdag #Vår #Foto #Hverdag #Vinter #Naturfoto #Blogg #Helg

LagreLagre

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg