MIN MANDAG TIME FOR TIME

07.00 Vekke klokka ringte og det var bare og komme seg ut av senga, spise frokost og ta skuffa fatt og måke innkjøringa vår slik at jeg kom meg av gårde i går. Jeg holdte på med måking rundt en times tid, er så drit lei snø nå, og veldig sliten i hele kroppen.
 
09.30. Vi begge måtte en tur til legen. Høres ut som vi har super bra helse. Men jeg skule heldig vis skule jeg bare ta noen blodprøver og en B12 sprøyte. Men gubben brukte en evighet. Så det som skule være en rask tur til legen, ble et vente eventyr på over en time.
 
13.30 Kundemøte. Dette var kjempe spennende. Vi hadde vårt første oppdrags møte i går på skolen. Her blir vi bokstavelig talt kastet rett ut i det. Jeg skal ikke fortelle enda hva det er om, for og være ærlig så er jeg litt usikker på hva det var om. Må lese meg opp litt føler jeg.
 
15.30 Dro til Tønsberg for så og reise videre til Sandvika med store søstera mi. Vi var der inne rundt fem tiden. Og kom oss ikke vekk der fra før klokka var rundt åte. Er første gangen en slik tur at tiden bare har flydd av gårde. Vi ble begge overasket at tiden hadde gått så fort. Det ble også veldig mye baby shopping til min niese som kommer til verden i Mai. Jeg gleder meg så til og bli tante i slutten av mai. 
 
 
20.00 IKEA. Siden vi kjørte forbi måte vi så klart stoppe en tur innom for og snoke selv om vi var der på fredag også. Men da ble det litt små løping i mellom varehuset. Så nå kunne endelig bruke litt tid. 
 
22.50 Kom endelig hjem. Så da gikk turen rett i seng. Jeg var så sliten for og si det sånn.
 
Dette var en hektisk men en kjempe behagelig dager. Merker jeg er litt sliten i dag. Men er kanskje ikke så rart når dagen gikk i et etter jeg sto opp. Så planen i dag er å jobbe fram til tre og så bare ta det helt med ro resten av dagen. Håper dere har en fin tirsdag og at den blir like innholdsrik som min.
 
Snakkas senere i dag! 
 

#Blogg #Hverdag #Mat #Foto #Shopping #Familie #Barn

1 kommentar

Siste innlegg