GOD PÅSKE

 
Er det flere en meg som er veldig klar for påske? 
Palmesøndag fløy så fort forbi at det nesten var litt skummelt. Men i år skal jeg faktisk bruke påsken min hjemme. Trur det er første gang på fire år som jeg bare skal være hjemme og slappe av. Nytte litt påske i Larvik.
 
 Jeg skal bruke litt tid på JavaScript koding. Jeg henger ikke etter på skolen altså. Litt kjedelig å gjøre det på uke tre, men jeg føler det kan være greit og fordype meg litt, prøve og skjønne det litt mer. For det er mye og skjønne.
 
 Jeg skal nyte en skog tur med mannen min. Håper så klart det skal bli litt mer en bare en. Planen er og gå opp til noe som heter Eikedalen som skal være en fin tur. Eller så er det mange andre turer og gå.
 
 Aktivitets dag på Påske Aften med venninner er noe vi faktisk har planlagt i år. Vi for se hvor mye snø aktiviteter som vi får gjort med tanken på at det minker kraftig på snøen rundt her.
 
 Familie kos står også høyt på påske planene i år. Jeg føler at det er lettere å prioritere disse tingene i påsken for man får plutselig litt mer tid og lar andre ting bare ligge.
 
 Påske utstilling i Stavern. Dette er så utrolig koselig og være der ute nå i påskene. Det er masse hyttefolk, restauranter som har åpnet for sesongen, flere kunster utstillinger og ikke minst alle de tur mulighetene som kommer når som snøen smelter vekk.
 
Håper alle får en fin påske og koser seg. 
Easter

#Påske #Bilde #Hverdag #Blogg #Foto #Tur #Familie 

5 kommentarer

Siste innlegg