DETTE SKAL JEG I APRIL

 
Jeg er så glad i April måned, jeg vet ikke hvorfor men jeg bare er det. Men er vel for at dette er onkelig første vår måned føles det ut som. Det pleier å bli litt mer sol ute, mindre snø, blomstene kommer fram, det er mer folk ute og ikke minst så kommer grillen fram og det er så kos.
 
Så i April skal jeg:
 
 Lang tur.  Altså en lang haike et eller annet sted i Larvik. Nå som snøen snart er borte er det jo lettere og komme seg rundt i skog og mark. Vi investerte også i et stormkjøkken så da må vi prøve det en dag.
 
 Fokus. Jeg skal ha stort fokus på skolen og utdanningen jeg har satt meg til og ta. Den tar mye energi. Men er kanskje greit og fine en vis balanse på hverdagen. Og litt fokus på meg selv, mentalt, styrke meg selv opp.
 
 Få hengt opp bilder på vegen i leiligheten. Nå har vi bod her i rundt to måneder og ikke et bilde er oppe på vegen enda. Kanskje vurdere og pakke ut av de aller siste eskene også som er stappa inn på kontoret. 
 
 Orden på kosthold. Jeg har klart å legge litt på meg igjen. Eller er jo ikke en drit egentlig. Men merker at kosthold mitt er drit. Så da burde man jo ta taket i det før det skjærer seg veldig. Så ja til bedre kosthold.
 
 Kreativ. Dette har jeg ikke hat så mye tid til etter at skolen starta. Men denne måneden skal jeg få tatt litt mer bilder. For jeg er så glad i og være kreativ.
 
Nå håper jeg bare at det kan bli en hel del sol i April. Hadde jo vært deilig og kunne nyte litt tid ute.
 

#Vår #Blogg #Hverdag #April 

Instagram: Josefine Fevang

3 kommentarer

Siste innlegg