MIN MANDAG PÅ SENTER FOR SYKELIG OVERVEKT

Processed with VSCO with hb1 preset

God mandags kveld.

I dag er sånn dag som alt egentlig er litt slitsomt. Ente jo opp med en ekstrem vond hals og verking i hele kroppen. Det er så aldeles ikke det jeg trengte akkurat nå som vi har to uker med case på skolen. Men men for hele prøve og gjøre det beste ut av det. 

Men jeg starta uken i dag med ernæringsfysiolog time på SSO, Senter for Sykelig Overvekt, som jeg egentlig følte jeg ikke hadde så veldig sterkt behov for. Men for og få videre hjelp med jern problematikken og den videre vekt ned gangen min. Men etter denne timen så er jeg egentlig glad for at jeg takket ja til det.
Jeg fikk en del hjelp til osen jeg kan få dekket og fylt opp jern lager, folsyre, D-vitamin og protein lagrene mine. Proteiner er så viktig når man skal ned i vekt så er kanskje ikke så rart at veken så overhodet ikke beveger seg. Så fra en time jeg egentlig ikke hadde så ekstremt lyst til og dra på til morgene i dag. Så er jeg kjempe glad for at jeg dro på den, både for motivasjonen og for å få hjelp. Så nå må jeg i gang og jobb mer med hva jeg putter i denne skrotten av en kroppen jeg har og har jobbet for og kommer videre til å jobbe for.
 
Vis dere lurer på noe angående min vekt historie deler jeg den med glede for den er ganske lang og tung. Jeg vil gjerne dele og motivere andre vis jeg har mulighet til det. 
 

#Helse #SSO #SenterforSykeligOvervekt #Slankeoperasjon #MinHelse #Vår

4 kommentarer

Siste innlegg