SPØRSMÅLSRUNDE

SYKELIG OVERVEKT, SLANKE-OPERASJON OG MINE PSYKISKE PROBELEMER.

Jeg har jobbet lenge med et innlegg angående min overvekt. Men min vekt historie strekker seg helt tilbake til sen barneskole alder. Derfor er det vanskelig og sortere tanker, følelser og årene rundt dette.
 
Jeg har et sterkt ønske om og dele min erfaring og historie med folk. Derfor vil jeg kjøre en spørsmåls runde rundt dette med sykelig overvekt, slake-operasjon og det psykiske rundt det med og være så overvektig. 
 
Jeg vet at det er fler en bare meg som sliter med tanker og følelser rundt det og være overvekt. Men det er skummelt å jobbe med dette i forhold til tanker og følelser, rett og slett jobbe med seg selv er ekstremt skummelt dessverre. Man opplever ting med seg selv som ikke er så greit.
 
Men bare skyt ut ting dere lurer på, og jeg vil svare på best mulig måte.
 

 

Instagram: Josefine Fevang 

#Sykeligovervekt #Slankeoperasjon #Psykiskeproblemer #Helse #Blogg #Hverdag #Trening

2 kommentarer
  1. Jeg vet veldig godt at å leve med sykelig overvekt er en påkjenning. Både psykisk og fysisk. Å desverre er det veldig mange som ikke forstår hvordan det er. Eller hvordan det er mulig å bli så stor fordi “det er jo bare å spise mindre og bevege seg mer”. Og folk er dømmende, når de ser en overvektig person tenker mange sitt, ute å vite noe som helst! Jeg vil bare ønske deg lykke til videre 😊 du er tøff som er så åpen! 😊

  2. Alida: Har selv fått den at det er bare og dra seg sammen og spise mindre. Men det er ikke så lett for mat er man avhengig av for og leve.
   Jeg har liksom ikke noe problem og være åpen om mine ting. Så bare og spørre vis det er noe spørsmål.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg