MIN APRIL

 

OPPTUR

Imagine Dragons i Oslo. Tenger jeg og si mer? Det var en så utrolig syk opplevelse. Er så glad for at vi dro.
 

NEDTUR

At jeg plutselig to dager igjen av denne måneden fikk vite at jeg ikke har noe inntekt før 12 juni.
 

HELSE

Jeg har slitet lenge med utrolig lavt jern, har nå måte starte igjen med jern injeksjoner. Men håper det går greit nå.
Fikk også beskjed om at jeg har for lite jod, vitamin D og fosfor. Er en liten jobb og få alt dette stabilt igjen dessverre, det tar litt tid.
 
TANKER
Jeg har prøvde og holde tankene mine på mest mulig måte positiv. Prøvde og se alt på den positive siden det med økonomi er noe som stresser meg utrolig mye. Men heldig vis så har jeg en veldig positiv mann så jeg fikk omtrent spyd ut tankene mine til ham. Og nå ser vi på dette med og ha litt mindre penger som en fin prøvelse med det å være kreative og fine på ting som er gratis. Så tanken min er at alt vil fikse seg.
 
En annen tanke er om jeg skal starte og ta bilder på mer oppdrags muligheter. Vil mest ha fokus på gravidfotografering, baby og barn, kanskje litt portretter. Men er litt usikker på hvor jeg skal starter. Tok forresten disse bildene av søstera mi denne måneden.
 

INNKJØP

Anine Bing t-shirt fra Gina Tricot og en t-shirt fra Imagine Dragons konserten. Elsker den stilen jeg er på vei til å jobbe med til, love it.
 

TV

Westworld og The Handmaids Tail har vært tv serier jeg har brent i mellom denne måneden. Det var litt for de starta opp igjen nå i slutten av april.
Trudde egentlig at Handmaids Tail var sånn kjedelig treig serie, kunne ikke tatt mer feil egentlig. Anbefaler den veldig.
 

UTDANNING & JOBB

Vi har hat en utrolig spennende to uker på skole med oppdrag for en kunde. Det er så spennende og se et produkt, nettside komme til live med alt vi lærer. Selv om det er ganske mye igjen, så er det så utrolig morsomt. Elsker denne utdanningen jeg tar. Håper bare jeg kommer videre til neste uttak i August.
 
 

MEST LESTE INNLEGG

 
Instagram: Josefine Fevang

#Hverdag #Blogg #April #Foto #Bilder 

3 kommentarer

Siste innlegg