MAI DU ER SÅ SKJØNN…

Processed with VSCO with f2 preset
 
Mai har alt brakt så utrolig mye glede alt selv om vi bare er fire dager inn i denne måneden. Jeg var ikke så klar over hvor mye jeg egentlig hadde gledet meg til denne måneden egentlig. Mai drar så mye med seg. Det er siste måned før sommere, Mai tar med seg fint vær, grønne skoger, varmt vær så vi slipper og kle oss i tykke varme klær som er ekstremt kjedelige. Det er så utrolig mye fint i Mai egentlig tar med seg, masse posetivt. 
Men denne måneden skal jeg: 
 
Bli tanteDette skjede alt 2 mai. Da ble jeg tante til en fin og frisk jente med navn Selma. 
 
GrilleEr ingenting som sier starten på vår og sommer som grill kvelder.
 
17 MaiLitt usikker på hva i skal. Hadde det vært opp til han her hjemme hadde vi bare blitt hjemme. Men jeg skal ihvertfall grille med familien min og spise den obligatoriske 17 mai isen.
 
Vår rengjøring Selv om vi har ganske ny leilighet som vi har bod i siden januar. Så er den faktisk ikke helt pakket ut, og er vel greit og få gjort en god vask av hele leiligheten uansett. Er jo ingenting som en leilighet som lukter reint og godt.
 
Lang helg Noe av det beste jeg fikk vite var at det blir lang, lang helg fra 16 Mai til 22 Mai. Elsker når det blir slike tilfeldig lang helger. For 18 Mai er jo egentlig ikke en fri dag, men en slik fin inneklemt dag. Så lurer på hva vi skal finne på. Kanskje går på en kjempe lang og fin hike. 
 
Denne måneden må jeg også prøve og være litt kreativ pga vi har ekstrem stram økonomi siden jeg ikke har noe inntekt denne måneden. Noe som stresser meg, men som jeg også har klart å tenke at det ordner seg.
 
Sånn ellers så skal jeg bare ta det helt med ro. Ha fokus på tre ting som er først trening, andre skole og tredje er kostholdet mitt.
 
Instagram: Josefine Fevang
 

#Mai #Blogg #Hverdag #Foto #Natur

4 kommentarer

Siste innlegg