ER DET MULIG?

I går opplevde jeg noe som ikke var noe så veldig særlig for selvfølelsen min. Jeg hadde tatt på meg en rød basic kjole som jeg liker veldig godt. Men jeg viste med meg selv at jeg måte ha en strømpebukse på. Så jeg fant fram en som var helt ny som var kjøpt på Lindex. Jeg hadde hørt på dama i butikken og gått opp en, nesten to størrelser mer enn det jeg bruker til vanlig. For det var lurt sa damen i kassen til meg.
 
Jeg fikk den ikke onkelig på meg, på butikken sklei den ned. Til vanlig bruker jeg størrelse L ? XL i strømpebukse. Men skjønte jo fort nå at skal jeg bruke den type tyne strømpebukser så må jeg fader meg opp i 3XL … Jeg kjente at selvtilliten min fikk en skikkelig stor knekk. At den kampen jeg har sloss for og gå ned fuckings 70kg. Jeg følte at den kampen var så ekstremt bortkasta at jeg har ikke ord en gang.
 
Jeg trudde at Lindex vare en bedrift som liker alle skal type kroppen. Men tydelig vis ikke når det kommer til strømpebuksene sine. Ja, jeg vet at jeg ikke er den minste jenta i landet. Men det er måte på, når man må opp to til tre størrelser fra det som er normalt så er det vel noe veldig feil i denne verden?
 
Heldig vis klarer jeg og riste dette av meg. Men tanken går jo til de som ikke klarer det. Det er akkurat som bedrifter ikke skjønner hva slags problemer de lager hos mennesker med dette de gjøre. De lager syke forestillinger til osen en kropp skal se ut. Er dere ikke enig?
 
#Kroppspress #blogg #hverdag #kroppen #klær #sommer #vår #sol 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg