MIN EKSAMEN

Processed with VSCO with c1 preset

Den forrige uken hadde jeg virkelig fokuset bare skolen egentlig. Var nesten det eneste som sto i hodet på meg føles det som. Det ble egentlig ikke så mye fri på mandag som jeg hadde tenkt at det skule bli siden det var andre pinse dag. Så ble det litt sånn puff med forrigg uke og nå er mandagen her igjen.

Men på skolen skal jeg nå lage en video som skal sendes ut til forskjellige bedrifter. Jeg må forklare hva jeg kan om html, CSS og JavaScript på max 15 min, trur ikke jeg klarer det men skal prøve. Så skal en bedrift velge meg som “lærling” fra august til juni neste år håper jeg, kanskje til og med flere en enn bedrift. Detter er på en måte min eksamen akkurat nå. Så jeg kjenner virkelig på det presset med å prestere godt på denne videoen slik at jeg kan få en praksis plass som er bra før sommeren som kan vente på meg fram til august da års studiet starter opp. 

Jeg elsker virkelig det jeg driver med nå, jeg kjenner at jeg virkelig har starta og brenne for det. Det utfordrer meg en hel del og jeg lærer noe nytt vær dag omtrent. Er så glad for at jeg takket ja til dette før kurset som starta i februar som jeg tar i it-utvikling. Gleder meg til å starte på igjen i august.

Instagram: Josefine Fevang


#Karriere #Utdanning #Eksamen #Blogg #Hverdag #Sommer

6 kommentarer

Siste innlegg