MIN MAI

OPPTUR … Største oppturen i Mai er jo så klart at jeg ble tante for første gang. Jeg må innrømme at det er mer stas enn det jeg trudde, jeg føler mer kjærlighet en det jeg trudd jeg kom til. 

NEDTUR …Har vel vært at jeg måte ha en ny fem ukers runde med jern injeksjoner. Heldig vis ferdig med dem. Men hoftene mine verker litt sånn smålig nå på grunnet av det. Så for håpe at jern lagrene mine bli godt fylt opp nå så jeg ikke blir så trøtt og sliten hele tiden. 

HELSE … Den var en nedtur som var at jeg har gått opp fire kg fra april til nå. Men plutselig har vekta begynt og gå ned igjen. Så det negative gikk da til noe mer positivt plutselig helsemessige. 

Jeg ble også forklart på sykehuset at kroppen prøver og spare på alt den klarer siden jeg har spist så lite mat over lengere tid. Så da når jeg nå har øket med inntak på mat så ville kroppen automatisk spare på alt i starten.

OPPLEVELSER … Beste opplevelsen på lenge, og bli tant så klart.

MAT … Det har gått ekstremt mye i grill mat. Er rart det når fin været kommer så kommer grillen med gitt.

UTDANNING & JOBB … Vi har nesten hat tre case uker denne måneden. Det har jo ikke blitt hele uker siden det har vært så mye fri. Har også laget en video om meg selv og hva jeg kan om koding som snart skal sendes ut til bedrifter. Så krysser fingrene for at jeg får en praksis/lærlings plass snart. 

MET LESTE INNLEGG …  Er et innlegg der jeg skrive om at jeg føler meg utenfor på 17 Mai. Dette er for at jeg ikke har bunad. Jeg vet ikke hvorfor jeg tenker sånn. Men har bare blitt til det. Du kan lese det her!

Nå gleder jeg meg bare til Juni skal starte i morgen. Er så mye spennende som skjer denne måneden. Kalenderen er ganske full alt.
Ha en fin dag videre og nytt siste dag av Mai. 
Instagram: Josefine Fevang

#Mai #Vår #sommer #Helse #Fotograf

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg