I JUNI SKAL JEG

Osen har den første helgen i juni vært? Har den vært like varm for dere som for meg? For min del har den vært veldig varm. Så har prøvde og slappe av mest mulig. Å skule gjerne hat noen flere dager kjenner jeg på kroppen. Men i morgen er det tilbake på skole noe jeg faktisk gleder meg veldig til.

1… Mitt sunne sommer prosjekt. Jeg har hat en plan lenge nå om at når Juni starter så skal kostholdet legges om og litt trening skal inn igjen. Jeg gjøre ikke det for jeg skal gå ned mer i vekt, men mest for at jeg vil føle meg sunn og frisk i min egen kropp igjen. Merker at den ikke er så godt tatt vare på som jeg burde.

2… Slappe av mest mulig er noe som er veldig viktig for meg. Det er vel den måten som jeg henter inn energi og kobler av. Jeg skal virkelig nyte det gode sommer være vi har akkurat nå.

3… Tilbringe tid med jentene. Er ingenting som jentekvelder eller strandbesøk sammen med dem.

4… Reise på hytta med mannen og svigerfamilien min. Jeg føler at jeg virkelig kan koble av når jeg er der oppe, gå litt turer og bare nyte stillheten. Koble helt av nett, ikke være så online.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5… Baby bilder. Skal prøve og få tatt litt baby bilder av det søte tante barnet mitt. Må jo også bli litt familie bilder av dem også siden det ikke har vært gjort enda. Dagen har jo bare rent av gårde, bokstavelig talt i denne varmen her.

6… Photoshoot som jeg holder på å planlegge skal jeg få gjort denne måneden. Har alt spurt ei venninne om hun vil hjelpe meg. Så nå er det bare å innhente inspirasjon, fine ut sed og når vi skal gjøre det.

7… Fem års bryllups dag. Jeg kan nesten ikke tru at vi har vært gift i fem år alt. De årene har gått kjempe fort. Vi skal feire dette med Eminem konserten i Oslo. Det blir jo en fin avslutning på den aller første sommer måneden for min del.

Håper alle får en fin mandag!


Instagram: Josefine Fevang

#Mandag #Blogg #Hverdag #Sommer #Foto #Bilder 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg