UBISOFT ANNONSERINGER PÅ E3

De lanserte en hel del som ser spennende ut. Men jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke kommer til og prøve alle. Men det er noe for alle og en vær, uansett smak. Men her er mine topp spill jeg gleder meg til:

. . . .

#TheDivision2             –           15 Mars 2019
Følte litt at jeg døde i det øyeblikket det ble annonsert for noen dager siden. Jeg likte egentlig aldri den første. Litt for den helt ærlig ble litt vanskelig. Men denne toeren, den frister ekstremt mye å spille i mellom.
Raids
3 DLC som spilles som episoder, med ny områder, nye ting og morsomme ting å gjøre. Men det beste er at det er helt gratis. Jeg har alt registrert meg på betaen så for bare vente i spenning om jeg er heldig og få en beta kode.

. . . .

 

 

#SkullandBones          –           2019
Dette er et helt og fullt pirat spill for og si det sånn. Men det er som Assassion´s Creed black flag. Bare de har fjerner assassion delen fra det. Du har et hideout der du starter spillet, du må seile skipet din rundt for og plyndre andre skip og borger … et spill om pirater tilværelsen.
Dette er nokk et spill som jeg kommer til og prøve føler jeg.

. . . .

 

 

#AssassinsCreedOdyssey      –          5 Oktober 18
Jeg er så sykt gira at adrenalinet bare løpet i hundre i kroppen.
Denne gangen er det satt til gamme Hellas, grekerne … Sparta. Alt du har lest om i historiebøkene om gresk mytelogi og den greske historien.
Beste er at du kan velge om du vil være mann eller kvinne i spillet. Noe som har skjedd en gang i syndicate. Men da måte du bytte i mellom tvillingene Evie og Jacob Frye. Det må du ikke i dette spille. Du kan velge en av dem.
Du kan samspille mer med historiske dele enn det man kan før. Man kan velge selv hva man vil svare som påvirker historien.
 

Jeg er så gira på dette spille. Gleder meg ekstremt til dette spille kommer ut. Jeg er ekstremt Assassin´s Creed fan.

Så nå gleder jeg meg ekstremt til disse spillene kommer. Heldig vis slapp jeg og vente helt til neste år for Odyssey kommer da dette er en serie som virkelig fikk meg inn i gaming.  

Flere enn bare meg som gleder meg?


#Gaming #JenterOgTek #Ubisoft #Jentersomspiller

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg