DET VONDE MEN OGSÅ DET GODE

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  

Noen ganger er jeg glad for at vi ikke kan forberede oss for alt som kommer her i livet. Spesielt de ekstremt vanskelige og tunge tingene som kan ramme oss. Det er alltid disse tingene vi husker best. De vonde tingene er alltid de som setter sitt størst merke hos oss, de som blir sterkest huskes, det er de vi går og kjenner på hele tiden. Smerten gir liksom aldri slipp.
 
Men hva med de bra tingene. De tingene som gjøre dagene våre bra, som gir oss en mening, en glede. For det er jo de aller beste, de vi trenger alle mest her i livet. Men det er dessverre de dagene vi glemmer først og aller fortest. Det er de dagene vi glemmer å sette mest pris på mest.
 
At sorg er det som styrer oss mest. Ikke gleden vi opplever vær dag av de små tingene vi opplever. Som en klem, noen fine og gode ord, en overraskelse eller bare glede.
 
Jeg har lært meg og ta vare på de gode tingene, de gode følelsene selv om de vonde klamrer seg fast i kroppen har jeg klart å gi mer og mer slipp på. Jeg prøver og fine glede vær dag i de små tingene, vær takknemlig for familien min og live mitt, fine glede i alt jeg gjøre uansett om det er noe tung eller noe kjempe bra. Det er alltid glede i de små tingene.

Instagram: Josefine Fevang

#Blogg #Sommer #Familie #Følelser #Tanker

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg