TANTE LIVET

. . .

Nå noen i familien får barn så for man alltid høre hvor fantastisk og stort det er og bli mamma eller pappa. Eller hvor tung det er og ikke minst bare vent til dere får barn og dere ser hvordan det er. Det er liksom sånne standard greier man får høre hele tiden når man ikke har barn. Men for første gang i hele mitt liv fikk jeg høre får ikke så lenge siden “åå du burde glede deg til og bli tante. Det er noe av det beste”. Jeg har jo blitt “tante” før tenkte jeg og det er jo koselig. Men det er gjerne til barn til kusiner. Men ikke i min fjerne aning hadde jeg trudd at det skule bli sånn her.
 
Jeg har aldri opplevde så mye kjærlighet over en person som jeg aldri hadde møtt før, en person jeg aldri har kjent i det hele tatt. Jeg har aldri følt så ekstremt ansvar for et annet liv, det er fult av bare glede når jeg ser niesen min. Jeg må få snap vær dag og vite at ho har det bra, vis andre holder ho blir jeg litt sånn små stressa. Jeg er rett og slett litt eie syk over henne. Jeg trudde ikke jeg kunne gi mer kjærlighet en det jeg alt har gitt, men der hadde jeg feil. Jeg har så mye kjærlighet og gi til henne i de mange årene som kommer framover. Jeg gleder meg så ekstremt og se henne vokse opp. 
 
Men det helle toppa seg når både jeg og mannen min ble spurt om og være fadere for henne. Da eksploderte det lille tante hjerte mitt. Jeg bare elsker og være tante.

Instagram: Josefine Fevang

#tante #barn #blogg #hverdag #sommer 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg