HEIII MANDAG

I det siste har jeg trengt en pause fra alt og en liten pause fra alle. Vi har akkurat gått i mellom noe så utrolig tungt. For noen uker siden så mista mannen min sin bonus bestemor etter en bil ulykke. Og torsdag forrige uke dro vi opp til familien hans for og delta i begravelsen. For å være ærlig har jeg aldri vært bort i og miste noen på den måten. Det var veldig tungt, og håper at jeg slipper å oppleve det noen gang igjen.
 
Jeg kjenner også at jeg blir litt forbanna og redd når jeg kjørte hjem på lørdag. Da opplevde vi noen situasjoner med uansvarlig kjøring. Og når du akkurat har mista noen etter en bilulykke på grunnet av uansvarlig kjøring. Da blir jeg så forbanna. Jeg er glad i live mitt og jeg er glad i de som gjerne sitter på når jeg er ute og kjører.
De siste årene synes jeg at det har blitt mer og mer uansvarlig kjøring. Skjønner ikke hvorfor folk kjører sånn. Virker jo som de ikke er glad i livene sine og de som gjerne sitter på.  
 
I tillegg til alt som har skjedd i det siste så gikk jo så klart bilen i stykker også på vei opp til Hallingdal på torsdagen. Så nå i dag måte vi omtrent bare snu oss rundt nå vi våkna og prøve å få den reparert litt fort siden vi snart skal av gårde på en liten ferie.
 
Er rart når man opplever noe tungt så ramler alt sammen når det skjer slike små ting som at bilen går i stykker også. Eller vis noen andre ting skjer som gir en negativ følelse.
 
Men nå skal  jeg komme meg avgårde for og hente festival bånd til Stavern Festivalen som starter på torsdag. Ha en fin mandag. 

#Blogg #Hverdag #Sommer #Følelser #Ferie #Mandag

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg