STAVERN FESTIVALEN 2018

Jeg har aldri helt skjønt meg helt på denne festival fylla egentlig. Allerede før festivalen startet var det ganske fylle folk som skule på denne festivalen. Aldri skjønt meg helt på dette. Men uansett så stor kosta jeg meg disse tre dagene på Stavern Festivalen. De hadde virkelig gjort forandringer fra i fjord med en egen mat festival. Eller var jo ikke det. Men det føltes veldig ut som en mat festival og musikk festival som var slått sammen.
 
Den første dagen hadde jeg virkelig sett fram til Dua Lipa som jeg har blitt veldig fan av.
Jeg hadde aldri vært noe interessert i Wiz Khalifa, men han jeg er gift med er en stor fan. Så allerede første dagen hadde festivalen fylt opp våre forventinger. Alle de andre blir jo egentlig bare bonuser.
 
Dag 2
Dessverre så avlyste Young Thug sin del av festivalen. Noe som jeg vet mange ble skuffet over. Men det var mer en nokk musikk og høre på.
Sigrid, jeg bare elsker energien hennes på scenen. Er bare helt utrolig.
 
David Guetta ble jeg ble så ekstremt skuffa. Er litt usikker på hva jeg egentlig forventa, men det var i hvert fal ikke det vi fikk som jeg forventa. Så fikk med meg litt av det før vi ruslet opp til alle mat vognene for kvelds mat og fant veien hjem. Noe som var litt deilig også. Var ikke så mye tidligere hjemme.
 
Dag 3
Var bare kjempe bra avslutning på hele festivalen. Vi droppe de to siste for har ikke vær så veldig fan av Boiler og Lars Vaular.
SHY Martin, Cheat Codes var utrolig bra selv om det manglet en av tre i gruppa. Men det gjorde så aldeles ingenting for det ble så ekstremt mye liv med en gang.
Astrid S har jeg sett i 2016 på samme festival. Hun var like bra denne gangen som sist gang jeg så ho.
Post Malone, jeg bare elsket han sis del av festivalen. Musikken, livet og bare alt. Selv om han måte stoppe konserten pga noen av publikum trengte hjelp.
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeg er allerede klar for neste års festival. Gleder meg til og se hvem de får ditt da.


Følg meg gjerne på Instagram Josefine Fevang 

#Festival #Stavernfestivalen #Musikk #Sommer #Ferie #Bilder #Blogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg