NOEN DAGER TIL SJØS

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

I år bestemte vi oss egentlig for en rolig og kort ferie. Så da falt valget på tre dagers cruis med Color Magic fra Oslo til Kiel enkelt og greit. Siden vi har hat spreng varme her så hadde vi ikke det behovet med og reise til syden. 

For og si det sånn så var det faktisk like greit egentlig. For dagen før vi dro ble jeg så klart syk med noe forkjølelse drit. Så den første dagen lå jeg egentlig bare rett ut på lugaren med tett rendene nese, verkene sår hals og litt små feber. Jeg syntes faktisk veldig synd på meg selv der jeg lå med snyte papir, paracet og nesespray. 

Dagen vi var i Kiel prøvde jeg faktisk og gjøre mest mulig med alle andre slik at jeg ikke skule ødelegge min egen ferie eller mannen min sis. Så en liten tur i havn ble det selv om nesen rant og kroppen koket. Derfor unte jeg meg selv en liten lur på ettermiddagen pluss en veldig god pizza til middag. 

Men jeg må helt ærlig si at det var litt himmelsk og komme i land i dag etter en del sjø natt til torsdag. Jeg kjenne så veldig på at det skule bli deilig å sove i en onkelig seng i natt. Men til tross for det negative så var det en veldig koselig tur. Nå gleder jeg bare til og senke skuldrene max mens jeg prøver og bli hundre prosent frisk. 

Ha en fin fredag da dere. 

Pisssst!!!
Følg meg gjerne på Instagram Josefine Fevang for og se hva jeg gjøre i sommer. 
 

#Ferie #Hverdag #Blogg #Sommer #Familie #Sommerferie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg