6 TING JEG SKAL GJØRE I AUGUST

Er dere klare for august? Det er hvert fall jeg for og si det sånn. Sist somme måned skal bare nyttes så mye og godt jeg kan. Så i August skal jeg . . .

Skole start – det blir start på siste skole år. Der vil det bli mest fokus på angular forhåpentlig vis. Så fort jeg får svar på hvor jeg havner i praksis så får jeg vite mer hvilket kode språk jeg skal ha fokus på.

Masse bilder – Jeg elsker og ta bilder. Om det er av familie, natur eller bygninger så elsker jeg dette. Jeg får en vis ro over meg når jeg får holde på med dette.

Stresse ned – Jeg har en tendens med og stresse ekstremt mye rundt ting jeg ikke kan styre. Men denne måneden skal jeg prøve og ha skuldrene mine mest mulig senket og ta de tingene jeg kan som de dukker opp.

Dåp – Jeg er så heldig og få både være tante og fadder til vakre Selma. Gleder meg til og hjelpe til. Jeg har til og med tatt på meg oppdrag som fotograf og så klart på tatt meg å bake en kake, sjokoladekake med salt karamell. Så dette skal blir spennende.

Forbedre kostholdet –  Etter sommeren er det virkelig et stort behov for og si det sånn. Det skal så inn et mat budsjett som skal følges. Alt skal planlegges før jeg skal i butikken. Så dette skal bli spennende. Og ikke minst bra for kroppen. For jeg merker det på kroppen at det har blitt litt for mye av det godt.

Kjæreste tid – Jeg føler ikke at vi trenger det, men er mer for og tilbringe mer tid samme nå som hverdagen kommer tilbake. Spesielt etter vi har hat ferie sammen i nesten tre uker. Så føler jeg dette er viktig, med tid sammen.

Jeg skal så nytte den siste sommer måneden. Og vis dere vil følge med på dåps bonanza så er det bare og følge meg på instagram, Josefine Fevang.


#August #Blogg #Hverdag #Sommer #Ferie

2 kommentarer

Siste innlegg