MIDDAGS CRAVING´S

Jeg har alltid vært veldig glad i mat. Det har nokk vært en av grunnene til at jeg har vært ekstremt overvektig. Men jeg har slutta med alt av ris, pasta og poteter for jeg føler det er veldig tome kalorier. Spesielt når man spiser så lite som jeg har gjort etter jeg opererte. Men i det siste har jeg hat en vanvittig craving på pasta. Så nå skal jeg virkelig unne meg det for en gang skyld.

Jeg trur det er nærmere en måned siden sist jeg unna meg pasta. Så nå bestemte jeg meg for at jeg skule gi etter cravingen og unne meg pasta med pesto og kylling. Og du kan banne på at det var godt. Det smakte himmelsk.
Jeg trur hele middagen min kom på under 50kr. Er deilig og bruke lik null kroner på mat for fire dager.


 

Ser det ikke fantastisk godt ut? Det kan jeg si til dere at det er. Men har dere noe mat som dere får skikkelig cravings for? Jeg har også hat en stor craving på tomatsuppa til Toro. Så den ble det i dag, og det smakte veldig godt. 

#mat #helse #blogg #hverdag #sommer #foto #bilder #helse

HOTEL HELG

God lørdag til alle!

Er det noen flere end meg som er gira for helgen? Vår lørdag skal tilbringes deler av dagen og kvelden i stavern pga vi skal sove på Wassilioff som er lokalt hotel der. Og dette er forgrunn av at jernbaneverke skal holde på i hele dag og til i morgen ettermiddag (altså hele natta) på og fikse jernbanen rett uten for leiligheten vår. Så da blir det en natt med gubben i denne senga på hotel.


// Jeg gleder meg så til og sove //

Vi har alt rukket og koset oss skikkelig i sola i dag med og spist god pizza lunsj på skipperstua, is fra isbaren og gått oss en fin tur inn i Fredriksvern verft. Det er så fantastisk fint i Stavern nå. Gå gatene er fulle av liv, resturanger, kaffer og ikke minst strendene og kystien som man kan gå lange turer på. Vi har så klart tatt dette som en veldig koselig kjærlighets helg. Og gjøre ikke noe annet end og være kjærester akkurat nå. Og det er veldig deilig og kjenne at man er like forelsket etter nesten syv år sammen. 


// Vakre citadelløya //
 

Men nå skal vi videre til Sandefjord på grilling. Så i løpet av kvelden blir det tilbake til Stavern på videre hotel kos og hotel frokost i morgen, for hvem elsker ikke hotel frokost liksom? Vi skal også prøve oss på kvelds bad i dag tenkte jeg. Men kos dere masse! Og håper dere får en fin dag i sola. 

#blogg #hverdag #hotel #stavern #norge #foto #familie #sommer #sol #helg #reise

DESENIO POSTERS

//sponset innhold

// Grow up her (30x40cm) // diamond her (50x70cm) // Paris her (30x40cm) // Beef cuts her (40x50cm) //

Jeg er en av dem som bruker evigheter når det kommer til og fylle leiligheten med interiør skatter. Men for noen dager fikk jeg en fin pakke med fire posters fra Desenio.no, og jeg har bare forelsket meg helt i dem og gleder meg masse til og dekorere hjemme mitt med disse fine posterne. Trur det blir et på soverommet, kjøkkenet også for vi se hvor resten havner. Vet ihvertfal at de skal opp på vegen her hjemme. 

Men Desenio.no har masse utvalg av grafiske postere, plakater og andre posters. Jeg kunne garantert ha klikket med meg hele nettbutikken dems hjem. De har alt fra fotografier, grafisk design plakater, vintage, dyr, fashion og mye annet som kan frist hvem som helst. Man kan også velge størrelsene på plakatene selv. Jeg valge og mixe det opp litt. 


Alle disse er fine som et spesielt interiør object, gaver til både dåp, konfirmasjon eller bursdag, eller bare for og gi det til noen man er glad i. Eller bare beholde dem selv. Men jeg har tenkt til at en av disse vil komme ut i en konkurranse i løpet av neste uke!

#interiør #konkuranse #desenio #paris #mat #bilder #foto #blogg #hverdag #tips

LagreLagre