MIN NYE KOMFORTSONE!

For rundt en måned tid siden satte jeg meg et mål med sviger familien min. Det var og gå ned Gaustatoppen mens vi var oppe hos dem i en uke i løpet av ferien. Så vi satt oss et nytt og mer annerledes mål for sommeren end det vi er vant til . Jeg må si at vi utfordra oss selv veldig, og tråde langt uten for vår komfortsone. Som for min del har stor sett vært sofaen liksom.

 
Så i går ble dagen vi skule gå denne turen. Vi tokk fjell heisen opp til toppen. For jeg viste med meg selv at det ville bli for tungt og gå begge veier da kroppen min på et eller annet vis på en måte har blitt litt ?ødelagt? etter alt vekten som er borte. Men jeg tokk denne utfordringen på strak arm.

 
Turen i seg selv er veldig fin. Men vanvittig tung. Og den ble ekstra tung når det er andre turgåere som omtrent løper ned og presser seg forbi alle sammen. Da blir man mer stressa egentlig. Og på veien var det fylt på med steiner som var helt forferdelig for den flytta på seg.
Så når vi komme i bunden så var beina mine helt gele. Jeg viste ikke om jeg klarte og gå de siste 200 meteren for og komme til bilen. Men jeg kom meg til bilen og det var bare helt himmelsk.

 
Så i dag er jeg ekstremt støl og kunne tenkt meg en rullestol. Men jeg er veldig glad for at jeg gjorde dette. For det fikk meg til og innse en del ting med meg selv. 1. Jeg kan vis jeg vil.
2. Jeg må starte og jobb mer med å bygge opp kroppen min igjen.
3. At jeg elsker den nye kroppen min.
4. At jeg elsker det nye og enklere live mitt.
 

Instagram: Josefine Fevang

#sommer #Helse #blogg #hverdag #tur #ferie #gaustatoppen #helg #trening

3 AV MINE FAVORITT TING

God mandag alle sammen! Her koser vi oss på ferie. Vært litt stykt vær, men nå gjøre ikke regn, torden eller lyn meg noe som helst egentlig. Men jeg tenkte og vise dere tre av mine favoritt ting til gå turer. Eller til og være aktiv i. For en ting som inspirerer meg mer til å være aktiv er pent og behagelig tøy.


// Dette er så aldeles min favoritt bukse. Den er fra stormberg å er egentlig en yoga og pilates tights. Men den er så kjempe god og være aktiv i. Så garantert en av mine favoritt bukser.  //

Dette har blitt en del av mitt favoritt tur ting. Sekken min og fleec genseren (som holder godt på varmen) min fra europris. Og tid tights min fra stormberg. 
Så det trenger ikke og bli så dyrt for godt tøy og være ute å være aktiv i. Jeg ser så mange som kjøper kjempe dyrt trenings tøy. Men det trenger ikke og være så dyrt egentlig. Jeg pleier og sjekke flere av billig stedene før jeg sjekker de mer dyrere stedene for tøy. Men så klart det går jo veldig på hva man selv liker og bruke penger på så klart. Men hva liker du og bruke penger på når det kommer til treningstøy egentlig? Noe tips på noe som er bra?

#hverdag #blogg #trening #helse #sommer #ferie

GLOSSYBOX FOR JUNI

 
For noen uker siden fikk jeg glossyboxen for juni. Dette var Tone Damli boxsen som jeg hadde tenkt til og bestile. For jeg trudde ikke at jeg komme til og få denne da jeg har et standar abenomang. Men jeg ble egentlig ganske skuffet over noen av produktene. Mens andre har jeg lakt min elsk på. Som solkremen som jeg alltid har vært så glad i, vært glad i den i flere år for den lukter så godt … 
// 1. THE BEAUTY CROP, PJB smoothie stick – 130,-kr // 2. HAWAIIAN TROPIC, Satin protection lotion SPF 15 – 75,- kr // 3. RFSU, After shave easy shave & cooling balm – 55,- kr og 59,- kr // 4.RITUALS, The ritual of sakura shower roam – 90,- kr // 5.GLAZE VISAGE, bronzer – 89,- kr // 6.ICONA MILANO, waterproof mascara – 159,- kr //
 
 Er noen av produktene som jeg er misfornøyd med. Men andre igjen som jeg liker veldig godt. Som Ritual foam soap greia kunne lukta litt bedre og når jeg bruker maskaraen så føler jeg egentlig ikke at jeg har det på meg. Men resten er jeg veldig glad i. Spesielt de til intimbarbering, de overraska meg. 
 
#blogg #hverdag #sommer #ferie #sol #glossybox

MONDAY LIFE

Hei og god mandag alles sammen. Håper mange for en fin start på denne uken. Her prøver vi forsatt og lande etter helgens festival. På lørdagen var tre dager mes stavernfestivalen over for i år. Og allerede i går var billettene for 2017 i boks. Jeg har nesten ikke ord for hvor mye jeg koste meg og hvor bra mange av artistene var. Noen ble jeg kjempe skuffet over, mens andre ble jeg ekstremt overraska over.

På fredag var det helt utrolig med folk der når siste artist gikk på scenen. Men det forstår jeg, for det var Alan Walker.
På lørdag var det også en del folk. Man kunne merke at det var den aller siste dagen. Og det var mange der når Ellie Golding gikk på scenen. Men mange gikk under konserten og det skjønner jeg godt for hun virka drit sur. Akkurat som ho ikke ville være der. Så jeg kommer ikke til og dra på en konsert hun kommer til og ha i Norge. Det virka ikke som hun var noe intressert i det hele tatt egentlig. Men men sånn er det. Var ihvertfal mye bra musikk.


Men i dag må det vist gjøres ganske mye her hjemme. Merker at vi ikke har vært hjemme på tre, fire dager. Så mye som må gjøres, selv om formen er litt hanglete i dag, men man må jo bare orke. Men dere for ha en fin mandag og kose dere i sola.

#sommer #blogg #hverdag #ferie #musikk

FESTIVAL BLUS

Herregud jeg er så sliten nå etter tre dager med festival. I dag merker jeg det skikkelig på kroppen. Den har bare lyst til og ligge i senga og sove. Kanskje spise litt, drikke litt også sove litt igjen.

Så nå etter og ha sovet en drøy time ble jeg bråket av mannen som alt hadde bestilt billetter til samme festival neste år! Jeg gleder meg så til og se hvem dem kommer med. Vet de alt har skaffa seg CC Cowboys og Klovner i Kamp. For og være ærlig så var det faktisk de Nordiske artistene som gjorde det bra i år. Så jeg gleder meg alt til neste år. Men litt glad for at det er over for i år. Nå er jeg bare enda mer gira på ferien vår som starter om en uke.

Men nå står det middag på planen her. Dere for ha en fin søndag videre. Og Stavernfestival pass for 2016 ligger alt ute!

#sommer #blogg #helg #musikk #festival #familie #hverdag #ferie

ALAN WALKER AT STAVERNFESTIVALEN

Han fortjener så sykt sitt eget innlegg her. 
Når senen ble fylt opp med lys og skjermene skrud på så var det akkurat som og sitte og vente på en sykt bra transformers film som du hadde ventet på i flere år skule starte. Man satt omtrent og rista for man ble så gira. Og i det konserten startet skikkelig var det som hele blodet bare boblet over. Det er noe av det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Vis jeg noen gang for sjansen til og se han liv en gang til kommer jeg ikke til og si nei. Jeg er så tom for ord, jeg sitter igjen med verdens beste følelse fra i går. Og jeg bryr meg ikke da om jeg måte gått glipp av resten av festivalen. Vis du/dere noen gang for sjansen, så ikke si nei. Dette er en kjempe stor opplevelse i seg selv og få med seg Alan Walker.
Men nå må jeg bli ferdig for og reise ut igjen på festivalen.
#blogg #hverdag #musikk #alanwalker #sommer #festival #helg #ferie #foto

STAVERNFESTIVALEN 2016 DAG 1

Hei alle sammen! Osen går det? Jeg merker så på kroppen at det ble sent på Stavern festivalen, men jeg er klar for en ny dag, med mange nye artister. Som jeg trur kommer til og bli sykt kult, så det er bare og ta på seg festival humøret og komme seg av gåre.
Jeg er så glad for at vi bestilte billetter så tidlig som vi gjorde. For da blir det ikke en så dyrt.

I går var det artister som MØ, Maria Mena, Neil Young, Violet Road, Phlake og Angel Haze ++. Sist nevnt ble vi ekstremt skuffa over. Men fy og moro det var og se MØ. Jeg har ikke vært noe fan av henne før. Men fy og bra opptreden hun ga, var absolutt vært og se.

Men nå må jeg komme i gang med og stelle meg for og komme oss til festivalen. Kos dere masse i sommer solen.

#blogg #sommer #festival #hverdag #helg #ferie

ANGSTEN SOM FØLGER EKSTREM OVERVEKT

Hei alle sammen. Jeg har tenkte til og ha en dag i uken der jeg snakker om vekt ned gangen min og problemene jeg har i forhold til vekten min. Jeg har alltid vært overvektig. Jeg kan ikke huske en periode i live mitt der jeg har veide under 100kg. Jeg var alltid en lubben unge. Jeg var alltid den overvektige. Og nå som jeg nesten har gått ned 50kg på 147 dager, altså på nesten fem måneder. Ja operasjon har hjulpet til med dette, men det ligger så ufattelig mye jobb og selvdisiplin bakk den vekt ned gangen. Og jeg føler meg mye bedre og mye sprekere. Men jeg sliter fortsatt med ting som:

Blikkene – Jeg hatet blikkene, jeg klarte og trykke blikkene vekk. Men nå som jeg har gått ned. Kan nesten gå i normal avdeling føler jeg mer blikk. Jeg føler meg så utilpass at jeg bare går uten og kjøpe klær jeg må ha. Jeg føler folk kikker på meg og tenker “hva faen gjøre du her i denne avdelingen. Akkurat som du kan få deg noe her”. Jeg vet det ligger i hodet, og noe jeg MÅ jobbe med framover.

Fine klær – Når jeg kommer inn i butikken første jeg gjøre er og gå inn i pluss avdelingen. På rein vane så går jeg ikke inn i butikker der de har normale størrelser. Selv om nå kan jeg få klær der. Jeg hadde et sammenbrudd i prøverommet på cubus for jeg fikk meg en topp. Det høres jo helt sykt ut. Men for meg som ikke har kunnet kjøpt klær der for sikkert ti år, så var det en så deilig følelse. 

Fine trening tøy – Dette er en historie for seg selv. Som overvektig er det ikke mye og velge mellom. Men sviger mor kjøpte en trenings taits til meg på stomrberg for to måneder siden. Og nå bruker jeg den hele tiden. Bare den gleden av og kan kjøpe normale treningstøy er så morsomt. Så nå står masse treningstøy og friluft ting på ønskelisten. 

Arrangementer – Jeg unn gikk så mye som jeg hadde lyst til og gjøre men alltid gruet meg til om jeg får plass på stolen, holder stolen vekten min, kommer mange til og kikke på meg, kommer folk til og viske… Er hundre ting som gikk i mellom hodet mitt. Og det henger igjen enda. Jeg gruer meg litt til Stavernfestivalen i helgen. Jeg vet ikke hvorfor. Men alle blikkene som jeg sliter så ekstremt med. Selv om det sitter i toppen av hodet mitt. Så er det så vanskelig og bryte gamle vaner.

Det er jo så klart andre ting jeg må jobbe med og prøve og fine ut av framover. Men det er så vanskelig perioden etter man har gått ned mye og man skal være “normal” nå en hva det er. Og jeg merker at jeg har så mange drømmer nå, mål og ting jeg vil gjøre, og nå kan jeg faktisk gjøre det. Jeg gleder meg så til og gå ned mer og ikke minst til alt jeg skal dra med meg mannen min på i sommerferien. 

Noen flere som har disse problemene?

#blogg #helse #slankeoperert #hverdag #sommer #ferie #trening