I AM A WARR;OR

Så denne tatoveringen jeg har tatt nå tok jeg for jeg ville at den skule minne meg på min historie, den skule minne meg på noe som er viktig for meg. Man trenger ikke og være krige som fysisk krig. For dessverre så er det ofte er det krigen som foregår innvendig som er tyngst og den som er mest viktigst og komme seg i mellom.

 Warrior: Is a person engaged in a struggle or conflict 

  • Jeg har jobba meg i mellom fem år med psykiske problemer. Jeg sleit veldig med angst og depresjoner. Jeg har sikkert slitet med dette siden jeg var yngre, men det ble et veldig problem når jeg var rundt 20.  
  • Jeg har jobba med ned fra 185kg. Jeg har vært ekstremt overvektig siden jeg startet på ungdomsskolen pga live mitt ikke har vært noe lett i det hele tatt siden jeg var fire. Jeg har aldri trøste spist, eller kanskje i perioder som jeg ikke har vært klar over det. Men det har aldri vært noe struktur vis jeg kan si det sånn. Jeg kan snakke om dette i time vis. Men skal ikke det nå. 
  • Jeg kommet meg ut i den andre enden etter mobbing og dele vis utfall fra skolen. Dette foregikk fra jeg starta på skolen til jeg gikk ut av 10 klasse. 

 

Jeg ser på meg selv som en kriger i mellom mitt eget liv. Jeg er veldig åpen om de problemene jeg har hat i gjennom hele live mitt. For man er aldri avlene med hva man har som problemer. Det kan være noe du synes er et ikke så farlig problem eller er lite problem. Men det er ikke noe som heter “et lite problem” vi har alle ting som vi må jobbe med eller har opplevde. Og jeg har funnet ut at åpenhet er noe av det viktigste som er der ute. 

Noen flere som har en tatovering som sier litt mer end andre?

#blogg #hverdag #helse #tatovering #september #høst

LOVE AT FIRST TASTE!

Så jeg hadde en plan om at vær mandag skule jeg legge ut en sunn oppskrift eller komme med et tips angående mat til dere. Jeg hadde funnet en oppskrift på sjokolade krem som skule ta to minutter og lage, og har masse proteiner. Så jeg lagde den også smakte jeg. Det var noe av det værste jeg har smakt. Så da havner ikke den oppskriften på denne bloggen. Det kan jeg trykt si dere. Men derfor tenkte jeg heller og skrive om propud

Processed with VSCO with f2 preset

Vi var i Sverige på lørdag så da fant jeg både vanilla, creamy hazelnut, blueberry muffin, lemon cheesecake og mange med sjokolade smak. Jeg har ikke prøvde noen av disse enda. Men skal prøve en i morgen tenker jeg. Og jeg gleder meg faktisk til og smake på de andre smakene. Kanskje jeg får en ny favorit. Man kan kjøpe disse kun på nett i Norge. Noe som er kjempe kjedelig. Men ihvertfall du kan kjøpe dem her!

Processed with VSCO with f2 preset

Men ha en fin mandags kveld alle sammen! Her skal det i gang med rydding i klærna mine. Må få vekk sommer klær og fine ut hva jeg må kjøpe av høst og vinter klær. Kos dere videre i kveld. 

#blogg #hverdag #trening #proteinmat #propud #helse #mat