MANDAGS VIBER

Happy Mandag alle sammen!
Min dag starta så utrolig dårlig for og si det sånn. Vi har vist fått noe problemet med vannet så vi venter på vannverket skal komme og ta bilder. Så lurer på hvor lenge vi er uten vann. Jeg hadde liksom mange middager planlagt som var sunne og bra. Men får ikke kokt grønnsaker siden jeg ikke har vann. Og det er så ekstremt typisk nå at jeg har så veldig lyst på vann, at jeg sitter her og tørster meg ihjel. 
 

// Dagens middag, bare grønnsaker og fetaost //
 
Men over til noe annet. Jeg prøver og komme meg på trening topp igjen. Noe som er ekstremt vanskelig for og si det sånn når man ikke har trent på seks uker. Det er vanskelig å komme inn i rutiner igjen. Så har funnet ut at å gape over alt på en gang er vanskelig. At jeg må ta en ting omgangen, en dag om gangen for å komme tilbake til der jeg var. Så denne uken skal jeg ihvertfall ha inn 3 økter med litt kardio, fikk bare til to forrige uke dessverre, men vær uke er en ny mulighet til å forbedre seg selv, er det ikke? Er ihvertfall slik jeg tenker. Vi mennesker har en stor mulighet til og forbedre oss hele tiden. Jeg merker ihvertfall at over tid har jeg forbedre meg over tid. 
 
Men håper mandagen deres blir bra. Og at uken starter med mer vann en det jeg gjorde. 
 
#Blogg #Hverdag #Trening #Mat #Kosthold #Helse

KICKSTART MANDAG PÅ DENNE UKA!

God Mandag kveld! Håper alle har hat en litt fin Mandag selv om jeg vet at starten av uka kan være skikkelig drit dag. Derfor bestemte jeg meg for og starte denne uka på en bra side. Jeg starta med og spise sunnere en det jeg har gjort de siste ukene. Pluss at jeg tok meg en 30 min rask gange tur i Bøkeskogen. Mest for og teste osen helsa min ligger and nå. Og la oss bare si at den ikke liker denne kula å den fuktige lufta som er. Men ble fortsatt 30 min tur på meg, oppa isen. 


Ny to nye trenings sanger:

Light´em Up – Robin Loxley, Grayson Voltaire, Emanuel Vo Williams

Tell Me What You See – Emanuel Vo Williams, Spruce Bringstein, Robin Loxley

Jeg må jo si at det er veldig lettere og trene når man har musikk som virkelig setter i gang gåingen og slikt. Som bare fylle kroppen med motivasjon.

Veldig fornøyd med meg selv pga trur ikke jeg har trent eller noe siden i fjord. Litt pga helsa har gjort at jeg ikke har orka. Men også for motivasjonen har vært i bund i det siste. Men når jeg står fem uker stille på vekta skal jeg si dere at motivasjonen kommer snikende på etter vært. Eller er vel mer at jeg er drit irritert på meg selv over at jeg ikke har vært så flink etter jeg opererte. Men denne uka skal jeg være kjempe flink jente. Og komme på det rette sporet igjen. Siden det og gå ned i vekt er fortsatt et stort mål for meg dette året. 

Flere som har falt av “sundheds” vogna? Er rart at det skjer veldig fort i februar. 

#helse #trening #blogg #hverdag #mandag

JEG VIL LESE DIN BLOGG ELLER …


 

Hei og happy valentines dag! Vi får ikke “feiret” dette i år faktisk pga mannen jobber til kl ni. Så jeg har kjøpt en grandis da som vi kan dele når han kommer hjem. Så fikk jeg en kjempe søt gave av ham som jeg skal vise dere i morgen tenkte jeg. 

Men i det siste har jeg vært på jakt etter nye blogger og lese for å bli inspirert av. Eller eventuelle blogger dere selv leser som dere kanskje vet inspirer veldig. Jeg liker og lese alt i mellom helse, trening og fashion. 

Har du kanskje noe ønsker om ting du vil jeg skal skrive om? Jeg er veldig åpen av meg når det kommer til og fortelle ting som folk spørre om. 

Men ha en fin dag videre!

#blogg #hverdag #februar #helse #kjærlighet #trening #foto

ROAD TRIP FRA HEMSEDAL TIL GEILO

 går var jeg på verdens lengste, men også fineste road trip med sviger familien min. Vi skule egentlig en rask tur til Hemsedal bare pga vi aldri hadde vært der før så vi var nysgjerrige. Jeg har aldri vært så skuffa over et sentrum før. Så vi fant ut at vi skule dra på en “kort” kjøre tur bare. Jaja ente opp med å reise rundt klokka 11:00 hjemmefra og var hjemme rundt kl seks på kvelden Så syv timer på farten og etter å ha sett en helt fantastisk norsk vinter natur så ble det bare og slenge beina på sofaen og bli der resten av kvelden.
 går var jeg på verdens lengste, men også fineste road trip med sviger familien min. Vi skule egentlig en rask tur til Hemsedal bare pga vi aldri hadde vært der før så vi var nysgjerrige. Jeg har aldri vært så skuffa over et sentrum før. Så vi fant ut at vi skule dra på en "kort" kjøre tur bare. Jaja ente opp med å reise rundt klokka 11:00 hjemmefra og var hjemme rundt kl seks på kvelden Så syv timer på farten og etter å ha sett en helt fantastisk norsk vinter natur så ble det bare og slenge beina på sofaen og bli der resten av kvelden. 
Instagram-JosefineFevang-Hallingdal-Norway-Hallingskarvet-Hol-Auralnd-Norskefjell
Vi starta med og kjøre fra ÅL til Hemsedal, vi ble utrolig skuffet over sentrum for å si det sånn. Så når vi fant ut at det skule bli en “kort” kjøretur så kjørte vi først helt ned il Lærdal og fikk kjøre i mellom Lærdalstunnelen som er Norges lengste tunnel på over 24 509 m. Fra Håbakken i Lærdal til Nyheim i Aurland. Så kjørt vi videre oppover Aurlandsdalen og over til Hol. Det er så fantastisk og kjøre over fjellet der. Et skikkelig Winter wonderland. Hallingskarvet er så vanvitig vakkert både på vinter som på sommer tid.
Instagram-JosefineFevang-Hallingdal-Norway-Geilo-Buskerud
Vi ente da til slutt og kjøre opp til Geilo for og spise middag på Peppes før vi kjørte hjemover. Det var en lang kjøretur, men nå er jeg glad i slike turer, Road trip girl. Vis dere noen gang har muligheten til og kjøre noen av disse fjellturene så burde dere absolutt kjøre det. Vi er så heldige som har en så fantastisk fin natur. At det er kjedelig og kaste vekk muligheten til og se den.
Alle bildene er fra Huawei P9 mobilen min. Men dere for ha en fin søndag. Her går turen snart hjemover der vi skal lade opp batteriene før en ny uke.

#roadtrip #reise #blogg #hverdag #helg #familie #tur #lørdag #søndag #foto

KLAR FOR IKEA!

Hei og god tirsdag. 
Nå er det vist snart helg og i går sto en skikkelig lufte tur på agendaen min. Noe jeg trengte sårt. Men merker så veldig på kroppen i dag. Jeg trur jeg snart må innse at jeg er relativt ny operert enda.
Men det som sto på min agenda i går var nemlig familie tur til IKEA. Handlelista var klar og shopping face var on.
Jeg elsker og fly rundt på IKEA. Kikke på utstillingene og ikke minst snoke litt i billig kroken. Er jo helt utrolig hva man finner der noen ganger. Og ikke minst utstillingene de har. Jeg blir så inspirert til osen jeg ønsker og ha det.

Men på handle lista mi sto det noen bilderammer, små ting til kjøkkenet som jeg lenge har vurdert og kjøpe. Eller som vil gjøre der lettere med mat laging når jeg er alene hjemme.
Også det skader jo ikke og ha noen nye ting i leiligheten heller. Så når kusina min ringte og lurte på om jeg ville være med og siden jeg dør av kjedsomhet siden jeg er sykemeldt så tenkte jeg hvorfor ikke. Jeg blir med, gjøre der jeg orker, bærer det lille jeg kan. Så ser jeg fort hvordan formen ligger an i sin hel het. Og la oss si at jeg sov 12 timer når jeg kom hjem. Så formen ligger ikke så bra an.

Vel dere for ha en fin Torsdag videre og husk at det snart er helg. Her skal det bare slappes av og ha litt selv pleie. Snakkas!

#ikea #shopping #mote #familie #blogg #hverdag

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre