DEN VÆRSTE HELSEPLAGEN SOM FINNES


 
Hei alle sammen. Osen har uken deres vært så langt? Uken min har virkelig ikke blitt noe av slikt jeg ville den skule bli. Jeg hadde gledet meg til en jobb uke med nye ting, mer aktivitet innen trening og bare egentlig gjøre en god innsats for meg selv. Men så klart gikk dette alt i vasken forrigg uke, på fredagen alt. 
Fikk så vanvittig trøkk i den ene tanna mi. Dette ga seg ikke altså ikke. Så mandag så jeg meg nøtt til og ringe tannlegen og få en time til en sjekk. Fikk time på onsdag denne uka. 
Jeg dro i den håp at det ikke skule bli store greiene. Men hvem ente opp med og må tilbake i morgen, fredag for en rotfylling. Jo meg. 
 
Jeg fikk det angstanfallet når jeg kom hjem. For jeg har så vanvittig stor tannlege angst. Eller ikke for skjelve tannlegen. Men for skjelve «inngrepet» da jeg hadde en dårlig opplevelse med en tann trekking når jeg var rundt 11 år. Og den opplevelsen sitter ganske godt i meg enda i voksen alder. Heldig vis går jeg faktisk til skoletannlegen som er kjempe flinke når det kommer til å jobbe med mennesker med tannlege skrek. 
 
Så ja, ble ikke noe god innsats denne uka dessverre. Noe jeg er lei meg for. Men det er faktisk snart helg, som følger med seg ny uke rett etter. Så da må jeg bare gjøre det bedre den uka. Legge ned en god innsats den uka som kommer. 
 
Vel håper dere har noen bedre planer for helgen enn meg.
 
#Helg #Blogg #Hverdag #Sommer #Helse
 
Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg

LagreLagreLagreLagre

BLOMSTER OG LINBRYLLUPSDAG, 4ÅR

I dag er det fire år siden vi ble man og kone. Folk sier at det er som det var i går. Vel det føles det ikke for meg. Jeg føler mer at vi har vært sammen i mange år, det er noe vi har også. I år har vi vært gift i fire år, men sammen i åte år.

Jeg skal innrøme at det er så deilig og ha en partner som er der for deg når du trenger dem. Som i dag hadde jeg et lite sammenbrud over tannleggen for jeg har så sykt angst. Og han jeg er gift med viste akkurat hva han skule gjøre for og få meg i bedre humør. Det er veldig deilig når vi kommer opp i situasjoner som jeg takler svært dårlig så vet han akkurat hva han skal gjøre for at ikke det skal gå helt opp i hode på meg. Jeg vet ikke hva jeg skule gjort uten ham i live mitt. 

Jeg gleder meg så til hva de neste fire årene bringer. Kanskje vi får en familie forøkelse, jobb, utdanning, hus… uansett så vil jeg altid støtte ham i mellom det. Og jeg vet at han støtter meg i mellom alt når jeg trenger det. Det er deilig og ha noen å støtte seg til når man trenger det. Som man vet er der når man trenger det. 

Jeg skule gjerne vist dere bryllups bilde vårt. Men så mye har skjedd med kroppen. En del vekt er bort hos begge to så føler vi må ta nye. Kanskje vi skal spandere det på oss selv neste år. 

 


Savner så denne brudebukketen. Den var så fin. Kanskje jeg må ned og spøre om de kan lage en til.
 
#Kjærligheten #Bryllup #Blomster #Lin #Blogg #Hverdag #Sommer

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

MIN SOMMER 2017 …

Samme som i fjord så har vi kjøpte oss earlybird billetter allerede etter fjordårets festival. Dette er andre gangen vi gjøre det. Vi har liksom tenkt at vis artistene på årets festival ikke faller i smak så kan man selge dem til noen som har lyst til å gå. Men merker at jeg litt mer og mer starter å gleder meg til og se Kygo, Hkeem & Temur, Tory Lanez, AXWELL / INGROSSO, Seeb, Tinie Tempah og mange flere. Det virker ikke som det er like bra i år som i fjord. Men skal bli spennes og se osen det blir. Og jeg føler at det ikke bare er musikk som gjøre en bra festival. Det er menneskene, live og ikke minst festival maten. I år har de jo laget en egen mat landsby, så det skal bli spennende å se.
Men gleder meg. Flere som skal på festival i år?
Dere kan sjekke ut spotify lista med festival musikken her!

Dette er vårt første stopp på ferien i år. En natt i en by jeg aldri har sett, og dessverre ikke kommer til å få så veldig oppleve da vi kommer opp hitt på en søndag og reiser med en gang igjen på mandag.
Men vi håper jo og se litt, kanskje noen har noe tips til hva vi kan se eller gjøre på en søndag.
Dagen ette så går turen videre til Geiranger. Der vi skal møte litt familie.

Dette gleder jeg meg kjempe masse til. Jeg har alltid hatt lyst til og se Geirangerfjorden på sitt beste på sommeren. I år skal jeg endelig få gjort det. Jeg prøver å fine aktiviteter og gjøre. Planen er og kunne ta seg fine gå turer i naturen, et båt krus på Geirangerfjorden og kanskje leie en El-bil som er guidet tur rundt i Geiranger. Jeg er alt  i gang med og fine noen små ting vi kan gjøre og se.​


// Bilde lånt fra Pinterest​

Vi reiser ned tidlig Fredag og hjem alt sent på Lørdag. Vi skal ikke i dyreparken, men vi reiser ned for å kose oss på brygga og litt shopping på Sørlands senteret. Målet er og kunne se litt hvor mannen min vokste opp. Da han alltid har hat lyst til og vise meg rundt der han er vokst opp. Så i år etter åte år sammen har vi endelig fått ut fingeren til og reise ned for og kunne se hvor han har levde store deler av live sitt.

 

#Reise #Ferie #Norge #Stavernfestivalen2017 #Stavern #festival #sommer #Lillehammer #Geiranger #Kristiansand

Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg

LagreLagre

LagreLagre

NY FRISYRE

From This:


 

To this:

Fant ut på fredag at det var på tide og få klipt av det lange, ødelakte håret som var alt for mye bleika. Hva synes dere? Det ble ikke for krot liksom? Jeg er hvetfall veldig førnyd med og slippe å måte børste det vær halv time. For det starta og bli veldig slitsomt å måte gjøre det hele tiden. Men nå er det klipt av, går ikke ann å angre for jeg får ikke limt det på igjen. 
 
Ha en fin Mandag videre!
 
Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg
#Hår #Mote #Blogg #Hverdag #Sommer #Juni #Foto 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

EN BEDRE MÅTE OG STARTE MANDAGEN PÅ


 
Litt etter litt har endelig hverdagen startet og ta form. Noe som er vanskelig og gjøre når man har vært arbeidsledig i lang tid og nesten senge liggene over lenge perioder pga dårlig helsen både psykisk og fysisk. Men i dag starta denne uka med trening kl halv ti. Noe som var et av mine beste valg. 
 
Nå sitter jeg med verdens beste følelse av en kropp som føler en vis balanse mellom å være sliten og en kropp som er full av energi som er klar til og gjøre flere aktive ting denne dagene. Men så er det noe med og ha en rolig start så man ikke tar vann over hodet og kjører seg i grøfta med en gang man har kommet i gang. 
 
Jeg trur det er viktig og bygge seg opp og å sette lista kanskje litt lavt så man kanskje overrasker seg selv over at man orker mer enn det man trur. Eller at man klarer mer enn det man trur.  
 
Måle mitt med treningen i dag var egentlig: 
10 minutter på en ellipsemaskin, 8 x 3 på diverse maskiner som trener forskjellige muskel grupper. 
Vanlig vis tar dette meg rundt en halv time når jeg er «in the sone». 
Men i dag så ble det 10×3 pluss ekstra 10 minutter på tredemølla med jogging for å få ut siste energi som bobla i kroppen. Og jeg trente i 45 minutter. Dette føles som så bra ut, og som store framskritt for meg. For jeg trudde vel at jeg var i dårligere form enn det jeg var. 
 
Så nå antar jeg at jeg må prøve og fine meg et onkelig trenings program. Så vis noen har noe tips til hvor mang kan fine et program for rompe og lår så rop ut. Men osen starta dere uka deres? Har dere noe faste trenings programer dere gjøre?
 
 
#Blogg #Hverdag #Helse #Trening #Velvær #Sommer #Psykiskhelse 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

FIRE TING JEG HAR LÆRT I VOKSEN ALDER


 

Jeg trur noe av det beste jeg noen gang har lært meg selv i voksen alder er rett å slett og gi mer faen!

 I hva andre mennesker mener om meg og ting jeg gjøre. 
 Hva andre mener om osen jeg går kled
 Hva andre mener om mine valg i livet. 
 Ikke bekymre meg så mye om fremtiden. 
 
For er det en ting jeg har lært så er det at det er svært mange som har diverse meininger om ting du gjøre, sier og velger. Men vis man tar egen valg ute og høre hva andre sier og mener så kan man faktisk lettere stå for egne valg. 
Jeg trur også at vi får de motstandene i livet som livet vet at vi kan takle, så vi kan utvikle oss og bli sterkere, kanskje bedre mennesker også. 
 
Det er sikkert flere ting jeg kunne ramsa opp for dere. Men disse fire tingene har lært meg og gi litt mer faen i livet. Og heler leve på den dagen vi faktisk er på. Jeg bare elsker å ha lært meg å gi mer faen! 
 
#Blogg #Hverdag #Torsdag #Sommer #Livet #Personlig 
 

SHOPPING MANDAG!

God Mandag, her starta dagen litt tidlig. For i dag er det nemlig BIG smile day. Som sier 30% helde dagen, men det var 40% i butikken på morgenen. Hvem jente elsker ikke å starte dagen sin med shopping av salgs varer? Vel det gjøre jeg. Det passet meg veldig bra at dette kom nå da jeg både trenger nye sommer klær og siden jeg trenger en del til jobb. Jeg eier jo nesten ikke noe topper, eller bluser som det så fint helter. Jeg har kun hat fokus på basics kles plagg mens jeg gikk ned i vekt. Men nå har jeg mer fokus på og skaffe meg klær så jeg kan bygge opp en garderobe som jeg kan bruke, som passer min stil, og som jeg finner komfortabelt og ha på meg. 

Jeg trur klær har en del og si med osen vi føler, bærer oss selv og osen vi ser på oss selv. Vis man har en veldig dårlig dag, så drar du ikke på deg en av de fineste kjolene, da tar man gjerne joggisen som ligger litt gjemt inn i skapet. Men vis du hadde tatt på deg den fine kjole, osen hadde du følt det da? 
Akkurat nå har en kun en joggebukse. Dette er et valg jeg har tatt i forhold til at vis jeg har en dårlig dag så velger jeg faktisk ikke denne for den vil ikke hjelpe humøret mitt noe er. Derfor eier jeg svært litt av slakke klær. Prøv det selv, neste gang dagen er litt drit, ta på deg en fin kjole. Se om det hjelper på humøret ditt. 
 
Vel nå skal jeg slutte og bable om mine meninger om klær. Ha en fin dag!
 
#Mandag #Hverdag #Blogg #Shopping #Klær #Fashion #Mote #Sommer 

 

Å FINNE GLEDEN I NOE NYTT

Som en Middelalderfestival. 
For noen uker siden vant jeg en konkurranse på facebook. Der jeg vant to festival pass til Tønsberg Middelalderfestival som var fra 2-4 Juni, middag for to og overnatting i et romantisk middelalder telt. Jeg synes dette passet veldig godt siden jeg da hadde vært bort reist i flere dager og gledet meg til vi kunne tilbringe litt tid sammen. Ingenting var bedre enn noe veldig romantisk. Men gleden ble kort når influensaen melte sin ankomst natt til søndag, så vi ente opp med å reise hjem.
 

Jeg trur det morsomste var ridderturnering. Er lenge siden jeg har led så mye som jeg gjorde. Er veldig glad for at de legger humor i det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Men den lille tiden vi fikk var kjempe koselig og morsomt. Vi har definitivt funnet litt glede og nysgjerrighet for disse festivalene så neste blir i Juli på Borrehaugene Midgardsente, trur det er 1-2 juli. Så vi for se om det passer opp med andre ting som skjer i sommer. 
Har du noen gang reist på noe og funnet stor glede i det? Og nå må du bare gjøre og oppleve mer av det?
 
Men ha en fin onsdag videre!

Følg meg gjerne på Instagram: JosefineFevang II Facebook: JosefineFevangblogg

#Blogg #Hverdag #Sommer #Foto #Middelalderen #Festival 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

Å DU VAKRE JUNI

Osen var deres Juni måned start? Min var litt sånn merkelig og slitsomt. Mest for jeg ble syk, men men det er det ikke og gjøre noe med. Mens min Mai måned var noen nye starter og mye fri, det kan dere lese om her!

 Bodø. I år ble det start i Bodø. Jeg skal fortelle mer om hva jeg gjorde der. Men er veldig mye tanker som må samles og ned på papir. Noe som er kjempe vanskelig egentlig.

 Trening. Eller det blir mer ute i naturen på litt lengre turer. Planen framover er og investere i litt frilufts ting som stormkjøkken å slikt. Egentlig så er det vel mer om å ta bedre vare på egen helse både fysisk og psykisk.

 

 Sommer antrekk. Dette er noe jeg alltid gleder meg til. Spesielt nå som jeg må starte helt på bunden av på en sommer garderobe. Jeg har funnet en del godbiter. Men må se hvem jeg vil “prioritere”. Jeg gleder meg også veldig til å dele disse antrekkene med dere.

 Sommer mat. Frukt og ikke minst herlige og sene grill kvelder med herlig mat. God drikke.

 

 Kino. Sorry jeg vet det er sommer men jeg er en av dem som gleder seg veldig til Wonder Woman filmen. Så den SKAL prioriteres og reise for å se. Vis det er stykt vær så har jeg jo en veldig god unslyldning.

 Sene sommer kvelde med venner og familie. Dette er garantert et av de beste tingene som er på sommeren synes jeg, eller er dere kanskje ikke enige?

 Bryllupsdag. I år er litt sånn spesielt synes jeg. For vi har vært sammen i 8 år, 4 av dem har vi vært gift. Dette året opplever vi at halve tiden vi har vært sammen har vi vært gift. Kommer aldri til å oppleve det igjen. Så da er det bare og tenke ut noe spesielt for å feire denne dagen.

Dette er disse tingene jeg ser fram til denne Juni måneden. Det er sikkert mange andre ting som kommer til å skje som kommer til å ta opp tiden min. Men jeg gleder meg veldig til denne måneden pga det er første sommer måned.

Ha en fin Tirsdag videre.

Følg meg gjerne på Instagram: JosefineFevang eller på Facebook: JosefineFevangBlogg

#Juni #Sommer #Blogg #Hverdag #Tirsdag #Helse

LagreLagre

DENNE UKEN: BODØ OG FESTIVAL!

Hvordan har deres uke hver? Denne ukene som nå går mot sin slutt har vært helt annerledes enn det jeg trudde den kom til å bli. 


 
Mandag gikk til rydding og pakking til turen jeg dro på til Bodø. Jeg klarer ikke helt og legge ord på hva jeg gjorde i Bodø. Det er kjempe vanskelig og forklare hva man har gått  imellom av følelser og tanker. Men jeg skal prøve i et annet innlegg og fortelle der noe av det jeg gikk i mellom de fire dagene. 
Så tirsdag, onsdag, torsdag og fredag gikk til veldig mange følelser og mange tanker. 
 

 
Helgen der i mot gikk til noe festligheter da jeg hadde vunnet to festival pass til Tønsberg Middelalder festival, middag og en natt for to i romantisk telt. Noe som var veldig romantisk hadde det ikke vært for at vi måte reise hjem mitt på natta siden jeg ble syk. Vi kosa oss ihvertfall masse fra vi kom til vi måte reise hjem. Jeg vil virkelig anbefale denne festivalen til dere som enten er fra Vestfold og har muligheten. Og til dere som syntes middelalder tiden og norsk historie er interessant og morsomt. Det var faktisk mange barn som kosa seg på denne festivalen. Hvem har ikke godt av å være litt kulturell inn i mellom. 
 

 
Så nå ligger jeg her da med litt små feber, vondt i halsen, fryser og svetter om hverandre. Pluss litt oppkast. Så nå skal jeg legge meg godt under dyna og prøve og pleie kroppen i dag og i morgen. Så jeg kan være litt mer på topp når jeg skal på jobb på tirsdag. 
 
Ha noen fine fri dag!
#Pinse #Hverdag #Bodø #Tønsberg #Festival #Søndag #Livet #Blogg #Foto
 
 Instagram: JosefineFevang  Facebook: Josefinefevangblogg

 

LagreLagre

LagreLagre