MIN JULI

Har dere hat en fin Juli måned? Det har ihvertfall jeg. Den har blitt fylt med nye sommerminner og jeg gleder meg til og fylle August også opp med litt sommerminner. Det er jo forsatt 31 dager igjen av sommer månedene. Forsatt tid til de sene sommerkveldene med grilling og venner eller familie.
 
T V : Game of Thrones starta igjen. Den store nerden i meg gjøre den aller største gledes dansen. Flere enn bare meg som har gledet seg?
 
O P P T U R : S t a v e r n  F e s t i v a l e n. Selv om det var mye negativt. Var det mye bra også. Kjempe masse bra musikk. 
F e r i e. To uker med sommerferie som vil si tur til Geiranger. 
 
N E D T U R :  S t a v e r n  F e s t i v a l e n – Det er ille når det er mer negative ting som veier mer en de positive tingene vi opplevde. Jeg håper virkelig det gjøre forandringer til neste år når det kommer til folk og sikkerhet. 
 
O P P L E V E L S E R : Geiranger så klart. 
 
I N N K J Ø P : Nye fin sko. Måte ha noen fine sko som jeg kan bruke på jobb. Føler de hvite nike skoa mine er for møkkete til og bruke der. Så da ble det svarte leopard sko. Jeg bare elsker dem. 
 
H E L S E : Var så veldig heldig å få halsbetennelse i to ukers tid. Men den gikk over, men var ikke hundre prosent når vi dro på ferie dessverre. 
 
U T D A N N I N G : Jeg har funet ut ta jeg skal starte på markedsføring og salg som privatist ved sin av og ha starta den store jobb jakta. Jeg har allerede et intervju faktisk i dag. Men det er ikke så veldig aktuelt for meg og gå tilbake til skolebenken for fulgt akkurat nå. 
 
R E I S E: G e i r a n g e r. Dette var garantert et av våre mest spennes ferie mål i år. Gud som jeg elsker det land vi bor i. Det er helt utrolig hvor vakkert det er. Jeg har så mange tips til dere om hva dere kan gjøre og se her. En del tips på osen dere kan gjøre det til en bedre opplevelse av Geiranger. Pga det er litt vanskelig og bevege seg der siden det er så sykt mye cruise turister.
 
Gleder meg til og se hva ny ting August bringer. Hva nye utfordringer som ligger forann meg. Håper det er flere som gleder seg til det.
 
Følg meg gjerne på instagram: josefinefevang 
 
#Reise #Utdanning #Helse #Innkjøp #Nedtur #Opptur #Tv #Ferie #Blogg #Hverdag

VÅRT FØRSTE NORSKE EVENTYR


 

Da er det fredag alt dessverre. Den første ferie uka er nå brukt opp, første ferie eventyret har vi lagt bak oss. Nå har vi egentlig bare et lite «stopp» hos svigers før veien bærer hjem til den deilige senga. Skal bli veldig deilig etter en uke på tur. 

Det var dessverre sykt dårlig internett der vi overnatta, så det var rett og slett ikke noe vits å oppdatere bloggen. Vi fikk et slags media frie dager. Eneste vi hadde var 4g på mobilen. Men mobilen ble ikke så interessant når man kan fine på en del andre ting som og nyte en god lang kjøretur eller å gå seg en tur i den vakre Norske naturen. Vi er jo så heldige å ha den rett uten for døren vår, så hvorfor ikke nytte den litt ekstra?

Håper dere har hat en fin uke selv om mange er tilbake på jobb og tilbake til hverdagen sin. Eller kanskje dere har noe spesielle ferie planer for helgen?

Instagram: JosefineFevang

#Blogg #Hverdag #Ferie #Norge #Foto #Sommer #Livet

DEN STORE JAKTEN PÅ LIVET


 
God helg alle sammen! Flere enn bare meg som bare tar det helt med ro i helgen?
Jeg har endelig starta den store jobb jakta etter noen år vekk fra arbeidslivet. Jeg har alt søkt en del jobber, flere jobber skal det søkes på så fort noe blir ledig og lagt ut på nett. Jeg har også registrert meg på en del diversse bemaningsbyråer rundt om kring. Men jeg er så veldig redd også. Redd for at jeg skal gå lang ut i neste år uten og få en eneste jobb, at jeg ikke skal kunne ha noe inntekt, at alt av det jeg får nå blir stoppet å jeg står det uten jobb og noe som helst form for inntekt. Jeg er så redd for akkurat dette!!!
 
Jeg vet det er flere enn bare meg som går rundt med det økonomiske presset på skuldrene hele tiden. Frykten ved at man ikke skal kunne få en jobb nå som arbeidsmarkede er så skjeft og dårlig som det er nå. Derfor blir jeg så ekstremt redd for min fremtid.
Det har aldri vært et ønske og gå hjemme å ikke ha en jobb. Mitt største ønske er å ha en jobb og få meg en utdanning, noe jeg jobber med nå. For meg er dette så ekstremt viktig med disse tingene for og komme seg videre i livet.
 
Så denne uke han jeg søkt fire jobber. Jakten kommer bare til å forsette fram til jeg hvertfall har en 50% jobb stilling et sted. Noe og kunne gå til. 
Men får håpe dere har en fin helg videre!
Instagram: JosefineFevang
#Blogg #Hverdag #Jobb #Utdanning #Karriere #CV #Søknad
 

BARE EN SÅNN MANDAG

Processed with VSCO with hb1 preset
Hei alle sammen! Håper at dere har hat en fin mandag så langt. Her starta det med en telefon til legevakta i natt da jeg våknet opp og hadde problemer med å puste. Heldig vis varte det ikke lenge. Så etter en time hos fastlegen så har jeg klart og få en halsbetennelse som har satt seg videre ned til stemmebåndet og hovene ørekanaler. Så måte vist bare ta tiden til hjelp for at kroppen skule bli bedre. Men jeg krysser fingrene på at jeg skal på et magisk vis våkne opp i morgen og alt er på sitt beste, tip top tommel opp. 

Men over til noe annet. Jeg er på jakt etter noe bra tur/trenings tøy. Så vis noen har noe tips til hvor jeg eventuelt kan fine det. Jeg bare sier det at jeg ikke liker og bruker 1000kr på et tights, der går min shopping grense. Så hyl ut vis noen har noe tips!

Vel nå trur jeg at jeg skal spise litt nam kveldsmat før det bærer i seng. Så håper vi på en hals uten betennelse i morgne.

Instagram: JosefineFevang

#Blogg #Hverdag #Sommer #Helse #Mandag

SOMMER HELG

Pakkhuset in Larvik

Josefine Fevang and the hubby

Ice cream in Stavern, Ingers Icebar


Osen har helgen deres vært? Hele min forrig uke besto av stabil sideleie på sofaen, smertestillende, iskald drikke, feber og en halsbetenelse. Heldig vis slo den ikke onkelig til før på onsdag kveld. Så jeg rakk og gjøre det meste jeg skule. Men merka allerede når lørdagen rullet inn at jeg var drit lei av og være syk. Så smarte meg hadde først foreldrene mine på grilling på fredag kveld. Gikk bra men ble litt hes i stemmen på lørdag, men gjorde jo ikke noe det. Så tok meg en tur til mormor for og si hei. Før vi dro ut og spiste med familien min.
Våkna på søndagen da med feber igjen, verking i kroppen og null stemme. Jeg klarte ikke og få ut et enkelt ja en gang. Er noe av det verste jeg har oppelevde på flere år. Feber og sånt har jeg opplevde. Men ikke det og kunne si ja til noe som helst er enda mer slitsomt. Nå føler jeg at jeg bare må presse meg i mellom uka som komer og ikke la denne driten stoppe trening og jobb uka som kommer for det er noe jeg hater så mye. Jeg har heler en drit trening og drit dag på jobb pga jeg er syk. Enn og ligge hjemme og se i taket. 

Så note to myself; Ikke press deg de første dagene du føler deg ok! for du kroppen din lurer deg. 

Vel håper dere har hat en bedre helg/uke enn meg. Nå skal jeg snart slenge meg i seng og håper jeg har noe stemme i morgen tidlig. 

Instagram: JosefineFevang 

#Blogg #Hverdag #Mat #Helse #Helg #Sommer #Foto #Familie 

LagreLagre

STAVERNFESTIVALEN 17

Da er årets festival helg over for min del i år ihvertfall. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er veldig glad for det. Nå kan jeg endelig senke skuldrene og ta inn alle inntrykkene. Det skjede så vanvittig mye under årets festival som fortsatt irriterer meg.
Det værste som skjede var:
# Under Kygo konserten på torsdag. Ble vi omtrent klemt i hjel og fikk ikke puste for folk ikke skjønte at man skal inn i mellom slusene. I stede presset de oss opp etter gjerdene. Oss og andre som hadde med seg barna sine. Kjenner jeg bli irritert over tanken bare. Så vi gikk glipp av en god del av Kygo konserten.
# Det teiteste skjede vel egentlig på fredag. Når vi kom på festivalen på torsdag fikk vi de rosa over 18 båndene. Etter vi hadde vist legitimasjon på at vi var 27år. I fjord etter vi fikk disse båndene slapp vi inn uten vise legitimasjon. Så på fredag lot mannen min legitimasjonen ligge hjemme. Vi slapp lett inn første gang uten og vise legitimasjon. Men da han gikk ut av festival området for å møte noen av mine venninner så slapp han ikke inn igjen. Da var det plutselig supper viktig og vise legitimasjon. De blå nekta for at de hadde slippet han inn. Og det ble så sykt mye stress at han måte dra hjem for så og komme tilbake igjen for å vise legitimasjon. Men de slapp inn en 15 åring alle dagene uten og se legitimasjon alle dagene. Og vi måte ikke vise legitimasjon på lørdag. Skjønner virkelig ikke dette opplegget. Vi kontakta festivalen. Da fikk vi beskjed om at vi måte ta opp dette med firmaet DE hadde leid inn. For det var ikke de som hadde ansvar over dette, alt dette med sikkerheten og gjøre var altså ingens ansvar følte jeg til slutt… Hva faen…
# På lørdag toppa det seg helt med at noen tente opp en stor joint ved sin av oss under Broiler konserten. Politiet prøvde og gjøre noe med det. Men de fikk ikke gjort noe siden de ikke fikk tatt dem jointen. Dette går så klart ikke på festivalen. Men at folk kan være så teite og ikke minst uansvarlige over alle andre og gjøre noe sånt når det faktisk er andre mennesker rundt der som ikke liker stoff i det hele tatt og som har med seg folk under 18. Kjenner jeg blir irritert.
Jeg har så klart noe og skryte for også. Men det blir alltid til at det negative går over det positive igjerne. Men de tre bedre tingene var:
# Tinie Tempah konserten var kjempe bra. Trur dette ble et av mine største høydepunkt.
# Seeb, Axwell / Ingrosso og Madden var også kjempe bra konserter.
# Burgeren fra Pica Pica var kjempe god. Vurdere rom vi skal reise på denne restorangen i Larvik til helgen. En liten hamburger date.
Jeg kunne ha skrivet mer om dette. Og hvor skuffa jeg er over at de skryter seg selv opp i skyene til media. Men de som var på festivalen forteller noe helt annet. Er jo helt utrolig. Men nå er det ny uke så på tide og se framover til noen uker til på jobb før det bærer videre til sommerferie.
Instagram: JosefineFevang
#Sommer #Ferie #Blogg #Hverdag #Festival #Stavernfestivalen17 #Stavernfestivalen #ØP #Musikk

BLUE HAIR DON´T CARE

Gleder meg så veldig til og få disse fargene i håret før morgendagens festival. Altså Stavernfestivalen som starter i morgen og varer til lørdag. Men er det noen av dere som har prøvde disse fargene? Jeg tenkte at jeg skule dele håret i to, jeg skal ha blue nr6 i det underste laget. Så blir det aqua nr9 i håret som er på toppen. Gleder meg til og se osen dette blir. Dette er en farge som går ut av håret etter løpet av to uker, etter ca 5 – 10 hårvasker. Synes det er morsomt når man skal på festival eller en og annen konsert så kan man liksom bruke farge som forsvinner like fort som du putter den i håret ditt. Love love love it!

 

Facebook: JosefineFevangBlogg // Instagram: JosefineFevang

#Mote #Hår #Blogg #Hverdag #L´Oréal #bluehair #aquahair #Washout #Festival #Stavernfestivalen 

 

LagreLagre

THIS MONTH: JUNI

TV: I det siste har jeg katcha opp til Game of Thrones. Det er jo ikke så lenge til neste sesong ruller over tv skjermen, 16.Juli. Gleder meg som et lite barn til dette starter igjen. 
 

 
NEDTUR: Tannverk, det ble en fin og dyr rotfylling helt på slutten av denne måneden. Ellers så har jeg ikke så mye og klage over enn at jeg har hat litt problemer med NAV. Heldig vis så er jeg helt på slutten av det opplegget mitt. Så veldig snart ute i jobb, håper jeg, krysser alt jeg har. For NAV er noe drit og være på. Men det er en anen diskusjon. 
 
OPPTUR: Middelalderfestivalen i Tønsberg var en veldig fin opplevelse som kommer til å bli gjentatt neste år på meg ihvertall. 
 
INNKJØP: Vært en del denne måneden av klær og et fint paviljong telt. Så nå kan vi sitte ute selv om det regner. Og så klart den fine jakka fra ASOS.
 
BVIRcwegR9X
 
HELSE: Jeg har prøvde og få fokuset over på trening og sundt kosthold. Men jeg skal innrømme at jeg fortsatt har en veldig lang vei igjen og gå. Det er vanskelig å lære seg opp nye vaner på kort tid. Men det er aldri for sent og forbedre helsa si en god del. 
 
UTDANNING: Jeg har faktisk starta og ta noen videregående fag for å komme meg videre i mitt karriere løp. Mange har lurt på hvorfor jeg ikke tar høyskolen nå siden jeg har allmen. Men det er ikke noe jeg vil binne meg til nå. Jeg vil jobbe, tjene penger, få barn og kjøpe hus. Så derfor står nå valget mitt på og ta meg et fagbrev. Så nå som jeg har arbeidspraksis så bruker jeg den tiden på tjene meg opp timer til dette fagbrevet. 
 
FÅTT DILLA PÅ: Av alle ting har jeg fått dilla på is kaffe. Vet ikke hvorfor, men jeg legger skylda på store søstra mi.
 
BV4c9rPAjcA
 
Vi hadde også bryllups dag denne måneden, 28.Juni. Vi har nå vært gift i fire år. Men nå er jeg klar for og ta i mot Juli måned. Vi har så utrolig mange fine planer denne måneden, jeg gleder meg. 

 

LagreLagre