FREDAG OG SLANKEOPERASJON

God helg alle sammen.

Jeg hadde så utrolig mange planer i dag, men de gikk litt i vaske siden mamma havna på sykehuset i går morgens. Men da for jeg prøve og gjøre andre ting i stedet som tv serie og vaske leiligheten. Det kan jo være aktivitet nokk det eller?!

Jeg vet at mange har spørsmål når det kommer til slankeoperasjon. Jeg lurte på om jeg skule være mer åpen om det. Skrive mer om det vis dette er noe som er interessant. Jeg tok min for snart to år siden, angrer ikke en dag uansett komplikasjoner jeg har fått. Så det er bare og slenge ut vis det er noe dere lurer på i forhold til slankeoperasjoner eller noe annet i live mitt. Jeg lover og være mest mulig ærlig og brutal. 

Vel ha en fin fredag morgen og ettermiddag så snakkes vi senere.

// Instagram: JosefineFevang

#Fredag #Helg #Blogg #Slankeoperasjon #Overvekt #NedIVekt #Høst #Livet

MANDAG? HVA ER DET?

Mandager har starta og bli ekstremt tunge pga jeg aldri vet hva som venter den uka som kommer. Jeg vet aldri osen dagene mine blir, om dagene blir bra eller dårlig, om de blir tunge eller litt lettere, om jeg klarer og være hjemme eller ikke alene. Det har blitt utrolig vanskelig og se positivt på mandager.  

Det eneste som var positivt med denne mandagen var at jeg endelig skal få hjel med tankene mine. Alt det kaoset som flyr rundt opp i hodet mitt. For det er ekstremt mye kaos som flyr rundt opp i der for tiden. Det har det vær så alt for lenge nå. Så endelig vil det starte med litt hjelp. Litt hjelp som jeg håper vil la meg komme en lang vei.

// Instagram: JosefineFevang

#Helse #Psykiskhelse #Tanker #Følelser #Blogg #Hverdag #Høst 

NÅR SKAL DETTE TA SLUTT?

 
Helt ærlig så har jeg hat så mange planer om reise blogging fra i sommer jeg har tenkt og gjøre. For det er ingenting som og mimre om sommeren nå som det har starta og blitt kaldere ute. Men sannheten er at jeg har hat disse planene helt siden vi dro på ferie i august. Så komme vi hjem og tilbake til hverdagen så gikk bare alt helt til helvete!
 
Hvertfall for meg. Det har blitt så ille at vi kan sitte hjemme i sofaen og han kan se kamp, mens jeg kjenner tårene bare triller nedover kindet og er på vei til å få et angst anfall. Jeg har gått rundt i en tåke siden august. Bare og gå ut døra alene har blitt en veldig hard og vanskelig jobb. Jeg takler ikke og være hjemme alene fysisk heler mer. Jeg må være andre steder, bare ikke hjemme med meg selv. 
 
Jeg omgåes de som holder rundt meg så jeg ikke skal falle fra hverandre når dagene er verst. De som tørker tårene som faller stort sett vær eneste dag. 
 
Det føles som en slags tåke som bare presser ned på hodet mitt og ikke lar meg se. Det verker… overalt…
 
#PsykiskHelse #Helse #Blogg #Hverdag #Høst #Angst #Deprisjon 

HVEM HAR ANSVARE FOR OVERVEKTEN?

Fra og være sykelig overvektig, BMI klasse 3 til og bare være overvektig i forhold til denne skalaen har jeg tenkt mye over hvor dette har starta. Noe jeg ikke har klart og fine ut av. 
Jeg var overvektig i hele mine tenår og i noen av barneåra. Jeg ble mobba for det, jeg følte på det når jeg tenåring. Men som voksen hadde jeg lært meg og gi faen i det. Men i går så jeg at Cornelis Elander aka Hollywoodtreneren stilte et spørsmål på face.
 
 
 
” Ønsker en liten feedback fra DEG!
 
Hva er det beste vi kan gjøre for å fikse de helseutfordringer vi i dag står overfor i Norge, som feks overvekt, fedme, flere som får type 2 diabetes, helsekøer som øker, osv.:
A. Få sunn mat BILLIGERE ✅
B. Mer fysisk aktivitet og sunn kost inn i skolen!
C. Betalt for å trene i arbeidstiden 👍
D. På tide at media og ekspertene begynner å være ÆRLIGE om problemene!
E. Vi har selv ansvaret…
F. Annet… (fyll gjerne inn) 😎
Blir interessant å se hva du svarer! “
 
Dette fikk meg så til og tenke over vekt problemene jeg har hat og enda har for så hvitt. 
 
Jeg mener at A er ekstremt viktig. Det koster like mye for en agurk som for en melkerull. Det synes jeg er helt forkastelig egentlig. 
B, jeg trur at vis jeg hadde vist mer om dette på skolen så hadde jeg kanskje gjort noe vis jeg hadde hat muligheten. Vi måte i kontakt med sykehuset for og få denne hjelpen. Men så klart skal barn og unge klare dette og ta taket i vekt eller andre problemer man har små må foreldrene inn på banen. 
Derfor mener jeg at foreldrene må tidlidligst inn på banen. De har et ansvar oven for barna sine og hva de har i hus til en vær tid av sunn og usunn mat. 
 
Men nå lurer jeg også litt på hva dere mener vi kan gjøre med dette problemet. For et er et stort og voksene problem i Norge dessverre.
 
#Helse #Mat #Overvekt #Blogg #Hverdag #Høst 

LagreLagre

FÅEIKÅL SØNDAG

Processed with VSCO with f2 preset
 
Søndager, jeg elsker søndager. Man kan bare sitte og alte seg hele dagen vis man føler for det. Man kan reise og oppdage et nytt sted. Lese en bok, ta igjen en tv serie. Rett og slett gjøre noe man liker og gjøre for man skal liksom ingenting. 
 
Dagen vår starta med ingen planer. Vi ente opp på fårikål hos foreldrene mine. Noe jeg ikke hadde spist på over et år. Angrer nå pga magen min ikke er helt god. Men det var så ekstremt godt. Skikkelig høst mat.
Ente også opp en tur i Nevlunghavn, kjøre tur videre over til Stavern for soft is før vi dro på middag. Vi har virkelig bare nyttet denne søndagen så godt som vi har klart. Nå skal vi bare senke skuldrene i sofaen og nyte de få timen før vi skal fine senga.
 
// Instagram: JosefineFevang
 
#Mat #Høst #Søndag #Helg #Fårikål #Familie #Hverdag

LagreLagre

SJOKOLADE TO THE PEOPLE

 

 

Geiranger sjokolade har funnet noe spesielt og bygge på. Dette er sjokolade fylt med det forskjellige som molter, whiskey, blåmuggost, flatbrød og masse annet forskjellig? 
Den lille søte butikken eller kaffen ligger i et veldig gammelt båt hus helt nede ved vannet. Med selve kjøkkenet i kjelleren der man kan se arbeideren i gang vis man går rundt til siden mot fjorden og kikker inn vinduet.
 
Dette var virkelig en god smaks opplevelse. Men litt dyr, men den var så hvert det for og være ærlig. Man kan til og med bestille sjokolade på nettet her.
 
Vis du noen gang skal befinne deg i Geiranger burde du ta turen innom det gamle båthuset. 
 
// Instagram: JosefineFevang
 
#Mat #Sjokolade #Reise #Opplevelse #Blogg #Hverdag #Foto #Geiranger

LagreLagre

SØNDAG VED KYSTEN

Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 

– G O D   S Ø N A D A G –

Her er akkurat søndags tacoen inntatt. Er liksom ikke noe som heter taco fredag lengre. Her er det taco uke. 
 
Denne helgen har vært en jeg så sårt har trengt. Vi har bokstavelig tatt bare stengt verden ute der den skal være. Gjort akkurat det vi har hat lyst til når vi har hat lyst til det. Helge uniformen har vært mannen sin flanell skjorte. 
Det eneste vi dro oss selv ut til og gjøre var og gå en tur lang kyst stien i Stavern. Det ble en veldig kald og våt tur siden himmelen åpna seg og tennis baller av regndråper plutselig falt ned i hodet på oss. Så ordtaket «Fines ikke dårlig klær, barne dårlige unnskyldninger» ble brukt på Snapchat for og si det sånn. 
 
Flere enn bare oss som fikk seg en fuktig tur i dag? Heldig vis gikk vi bare og lo kliss våte langs kysten.
 
Men nå skal jeg fine plassen i sofaen igjen og se om jeg kan få kapra PS4 for litt Destiny 2 gaming før jeg må fine senga.
Ha en fin kveld!
Instagram: JosefineFevang
 
#Søndag #Helg #Blogg #Hverdag #Helse #Høst #Natur 

BRYLLUPS MESSE PÅ TJØME

Bryllups kake - Kirstens Kakebakeri

 

Scandic Havna Tjøme

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Tilbords-Klippotequet,TREND-Bryllupsmesse-godibags

Forrigg uke var meg og søsteren min på Scandic Havna Tjøme for en bryllups messe. Jeg var så veldig heldig og vant to billetter fra Klippotequet TREND i Tønsberg. Gleden var kjempe stor for min store søster som skal stå brud forhåpentlig veldig snart. Så da ble det så klart en tur siden vi alt hadde vunnet disse billettene. 

Det som var litt dårlig her var at det var kun utstilling fra bedrifter fra Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg. Det er jo ikke noe galt med det så klart, vi likte og fine ut av de tingene vi ikke viste var i nærområdet. Men vi hadde jo et håp om at det var noe fra Sandefjord. Men dette er jo pga de hadde bestemt seg på et lokale som ligger i Sandefjord. Men ble vist litt omvurderinger nå som vi kom over noe annet som er opp til vurdering. Men vi for se hva som skjer, er ihvertfall veldig spennende. Jeg prøver i hvertfall og være en hjelpsom lille søster og en «erfaren» brud. 

Jeg tenkte og skrive litt om de bryllups tingene jeg er med på siden jeg ikke fikk skrivet så mye om min eget bryllup. 

! Men bare og slenge ut spørsmål angående ekteskap og bryllup vis dere har noen. Jeg sitter med noen tips og forslag vis noen er interesserte.

// Instagram: JosefineFevang

#Bryllup #Blogg #Hverdag #Helg #Tønsberg #Tjøme #Høst #Foto #Bilder

CAM BODY OG DENIM JACKET

// ad links

// Jeans: Asos // Ola jakke: Asos // Oransje boddy fra Bik Bok //

I går har vært en slags familie dag. Var flere timer hos mormo, så lit hos mamma før jeg havna hos mormor igjen. Har vært kjempe deilig og slippe å sitte hjemme. Men blir litt sliten også av og farte rundt. 

Jeg har gledet meg så mye til og bruke denne orange bodyen fra Bik Bok siden jeg kjøpte den for en ukes tid siden. Litt usikker siden den går ned i buksen. Og blir til at magen stikker litt ekstra ut. Men hvorfor skal ikke jeg som har litt ekstra på kroppen gå kledd slik jeg vil?  Og spesielt når jeg fikk på meg ola jakka mi så ble det jo ikke så ille, eller hva synes dere?

Men nå skal jeg ut og prøve og få til en liten trenings tur i Stavern. Vi som bor i Larvik er så heldig og ha en fantastisk fine kyststi i Stavern. Må blir mye flinkere til og utnytte den.
Vel ha en fin onsdag videre alle sammen. Håper dere får noe ut av dagen. Nå skal det games litt Destiny 2 her!

// Instagram: JosefineFevang

#Mote #Fashion #Style #Asos #BikBok #Blogg #Hverdag #Høst

LagreLagreLagreLagre