MITT 2 0 1 7

Jeg kan nesten ikke tru at dette året snart er ferdig. Det har skjedd så utrolig mye som både har vært bra og dårlig, ikke minst slitsomt. Det har vært noen utrolig mørke periode men også mange lys punkter.
 

J a n u a r

Året ble startet på en av mine yndlings steder som er på hytta. Men ble fort snudd når jeg plutselig fikk telefon om at jeg skule opereres 2 februar for gallestein. Selv om operasjonen ble utsatt til midten av januar så er jeg så utrolig glad for at jeg fikk gjort dette med en gang.
 
 

M a r s

Min bursdags måned. Ble hele 27 år gammel. 
 

A p r i l

Påske på fjellet. Trenger jeg og si mer. Vi hadde kjøpt oss langrenn ski av alle ting for og skule bruke. Men det var så ekstremt lite snø det året. Så skiene ble egentlig bare liggende i ski boksen vår. 
 

M a i

Bodø. Det var en ekstrem lang uke. Men det beste som kom ut av det var at ting fiksa seg i mellom meg og søstre mi. Og etter det har vi faktisk et sterkere forhold oss i mellom en det vi hadde før føler jeg. Angrer ikke på at jeg dro siden vi fikk så bra forhold igjen. 
 
 

J u l i

Sommerferie

Stavernfestivalen 2017. Det var en litt tragisk opplevelse. Arrangørene hadde ikke noe kontroll over festivalen.
 
Geiranger. Sommerferien vår i år var kjøretur til Geiranger. Et urolig fint sted og reise til. Men ikke vits og reise ditt for og være der flere dager. Det er et fint sted å bare kjøre i mellom og tilbringe en dag. Absolutt vært stoppet. 
 
Kristiansand, lang helg. Jeg hadde faktisk ikke vært i sentrum før i år. Man stopper liksom alltid bare dyreparken for en eller merkelig grunn. Men det er jo så ekstremt koselig nede ved fiskebrygga at det er jo så vært turen.
 
Processed with VSCO with c1 preset
 

S e p t e m b e r

Grafisk design kus og Foto Kurs. Høsten har jeg brukt på og fine ut av ting. Finne ut av meg selv og dyrke de tingen jeg finer interesse i. 
 

O k t o b e r

Fjellet. Vår nest siste tur på fjellet i år. Elsker så og være på dette stedet. 
Vi fikk verdens beste overraskelse med at vi skal bli tante og onkel neste år. Jeg gleder meg så ekstremt mye til det. 
 

N o v e m b e r

Vi hadde faktisk vært sammen i åte år denne måneden. Gleder meg til enda flere år. 
 

D e s e m b e r

Jul, hytta og et nytt år. Familie.

Osen har ditt 2017 vært? 


#2017 #2018 #Desember #Vinter #Blogg #Nyttår #godtnyttår #romjul #nyttårsaften

PREUS MUSEUMET

Rett før jul var jeg på noe som heter Preus museumet i Horten. Det var helt tilfeldig at vi havnet der egentlig. Og for meg som er glad i foto og prøve og bli bedre så fant jeg faktisk dette museumet inspirerende og interessant.  
 
Museet ligger inn i fjerde etasje i en bygning fra 1860 tallet for marinen på Karljohansvern i Horten. 
De har en teknisk samling av kameraer helt tilbake til 1700-tallet og helt fram til dagens digitale kameraer. 
Bilder som stammer tilbake til like langt som kameraene. 
 
Vis du skal fine deg i nærheten av Karljohansvern i den nærmeste framtid hadde jeg tatt meg en tur innom vis du er interessert i foto eller historie for den del. Jeg vil si turen er abselutt vært det. 

#Blogg #Hverdag #Jul #Desember #Foto #Historie #Museum #Vinter 

FØRSTE JULEDAG

Processed with VSCO with c1 preset
 
God Jul. Håper alle har hat en fin første juledag med og enten slappe av eller med familie og venner. 
Vi ente opp med og reise hjem i dag faktisk, litt tidlig for min smak faktisk. Skule liksom være på fjellet fram til onsdag for og stå på ski, kose oss med godis, ut og spise. Kose oss skikkelig liksom den siste uka av 2017. Men i stede fikk jeg feber, verking over alt i kroppen, til og med i ørene og øyene mine verker. Så da fant vi ut at det var bedre å pakke bilen og venne nesa hjem over litt før vi skule. I det jeg gikk inn døra hjemme hadde jeg fått feber og sto å rista pga jeg var var så kald i kroppen. 
Men var deilig og komme hjem til en varm dusj og sofaen med dyna. Så nå er det film på tv og julestrømpe godis som gjelder. Håper formen blir litt bedre i morgen så ikke hele jula forsvinner til sykdom her hjemme. 
 
Ha en fin kveld videre.

#Blogg #Helse #Jul #Desember #Familie #GodJul #Syk

J U L E F J E L L E T

Snø dekte Geilo

Snø dekte fjell så langt øye kan se.

Er det flere en meg som gleder seg til og vende nesa si mot fjellet nå i julen? For jeg kan nesten ikke vente til og komme meg avgårde. I år gleder meg veldig til og lage nye jule tradisjoner, teste skiene våre, se tre nøtter til askepott, titte opp i julestrømper og ikke minst våkne opp på hytta, kikke ut av vinduet og se snø? Kan dere tenke dere noe mer fint som snø dekte fjell så langt øye kan se? For det kan virkelig ikke jeg. Trur ikke det er noe mer som kan vi meg veldig etter lengtede og savnede jule stemningen som jeg mangler en del av i år. 

Men håper dere kose dere denne fredagen før lille julaften. Og en ting til? ikke stress så veldig. Prøve og nytt denne siste før juls dagen litt ekstra.


Instagram: JosefineFevang

#Desember #Jul #Norge #Foto #Blogg #Bilder #Advent #Geilo #Vinter

COCA COLA´S CHRISTMASTRUCKS

Coca cola

 

Coca Cola

LagreLagre

Jeg må bare spørre dere om noe. Det er vel ikke bare meg som får ekstremt mye jule glede av den gamle Coca Cola reklamen fra 90 tallet? I dag når vi skule på butikken, til min store glede så hadde Coca cola sis chrismastrucks tatt sin tur til Obs i Sandefjord. Jeg har alltid gått glipp av de når de er i Norge. Og jeg trudde jeg skule gå glipp av de i år også. Men til min store jule glede så sto de der når vi kom inn på parkeringa. Så nå har endelig julestemninga tatt seg godt til rette i skrotten min. 

Så er det flere enn bare meg som får jule følelse av denne reklamen?


#Jul #Blogg #Hverdag #Bilder #Foto #CocaCola #advent #Desember #Vinter

VÅRT JULEBORD FRA BOHUS

// Vunnet konkuranse

Forrigg uke, på onsdag var Bohus innom her for og pynte til et kjempe fint fest bord nå til julen for oss. Alt som ble brukt i borddekkingen var varer jeg vant i en konkurranse i November. Det var Lerk tallerkner og krus, Pure bestikk, Rocks stormlykt, Boble vase og en hel del andre ting. Men meste parken var fra Halvor Bakke sis samarbeid med Magnor.
 
Jeg ble så ekstremt glad for pyntingen og alle varene at når jeg kom inn for og se det ferdig pyntede bordet så kom tårene med en gang. 
Så nå venter jeg bare spent på videoen som ble filmet inn mens Bohus var her. Gruer meg veldig til og se den. Kanskje bare skal droppe og se den. Hater litt videoene av meg selv. 
 
Vel ha en fin dag videre.

#Jul #Desember #Blogg #Hverdag #Interiør #Foto #Advent #Bilder #Interiør

 
 
 

MIN SKRIVESPERRE, KARRIERE OG TRENING.

I det siste har jeg hat verdens største skrive sperre. Eller jobb sperre kan man vel også kalle det. Til og med det å legge ut bilder på Instagram er en sperre jeg har hat den uka her. Hvorfor? det er noe jeg også lurer på.

Men igjen har denne uken vært fylt med en del tanker om framtiden og hva jeg vil innen for jobb og karriere. Prøver å ta valg som er relativt vanskelig egentlig. 

Jeg har starta igjen på styrke trening. Til og med fått meg personlig trener som også er mental trener. Noe som har ført til tre dager der jeg ikke har kommet opp av sofaen omtrent. Så ble ikke akkurat fylt opp med tre økter denne uken.

Jeg hadde et spennende besøk her også denne uken som jeg gleder meg max til og dele med dere. For jeg ble valgt ut til og være med på noe veldig morsomt. 

Vi har også hat bursdags feiring, kurs slutt, planlegging av noe spennende som skjer neste år. Faktisk allerede i januar forhåpentlig vis. Det har mange planer som alt har blitt lagt som skjer neste år faktisk. 

På toppen av alt det her så måte vi ut med nesten 4000kr i går på nye dekk til bilen. Det var jo en utgift vi ikke hadde tenkt oss nå så opp under jul egentlig. Men når jeg fikk beskjed om at dekken var på vei til å sprekke og revne da kjørte jeg kanskje fort opp for og kjøpe nye. Sure penger akkurat nå, men sikkerhet er kjempe viktig.

Og ja, fikk også parkeringsbot på mandag selv om jeg hadde betalt for parkeringen min på sykehuset.

Så denne uken har virkelig ikke skrivingen skjedd for det har vært så mye annet som har spinnet rundt i hode mitt. Men i går kveld fikk jeg endelig sjansen til og bremse litt ned, puste onkelig og bare nyte en deilig kveld hjemme på sofaen. Noe som var veldig sterkt trengt kjente jeg. Det og få ladet litt opp igjen.

Så for håpe dere får en fin lørdag. Her står middags besøk på dags orden. 


// Instagram: Josefine Fevang

#Familie #Helse #Desember #Vinter #Blogg #Hverdag #Foto 

 

LagreLagre

GOD HELG

Etter en uke med en del sykdom her i hus, både feber og hodepinne. Kjenner jeg at det skal bli veldig deilig med en kveld ute med jentene min i Tønsberg i går. Selv om jeg ikke orket å været ute til langt ut på natt denne gangen. Tenkte jeg at og være med ut å nyte litt god mat ikke skader kroppen veldig. Kanskje det til og med vil gjøre kroppen min godt for kroppen. Så finstasen kom på og sminken ble fikset. Jeg hadde en så super kveld med dem på The Sens i Tønsberg. 

I dag har storsett rydding vært på planen vår. Er rart det der med hvor mye drit man kan samle opp et sted på veldig kort tid. Så nå ukene framover skal det jobbes med og få gått i mellom det meste vi har og om det er vits og ta vare på ting. Så blir det kanskje ikke så utrolig mye og flytte når den tid kommer i Januar. 

Men kos dere videre på denne solfylte søndagen!


#Desember #Helg #Hverdag #Blogg #Julebord #Jul #advent #Vinter #Søndag

 

MIN DESEMBER

Da var november over dere og endelig er den siste måneden av året her. November var noe en litt fra og tilbake, men mest fram måned for meg. Ting gikk litt i et den siste uken men sånn er det jo. 
Men nå er det endelig Desember, den siste måneden dette året. Snart står et nytt år og banker på døren. 
 
Men først skal jeg kose meg max denne måneden. I Desember skal jeg:
 
❄️ Sitte inne når det snør.
 
❄️ Drikke kakao. Dette er noe jeg så skal gjøre mens jeg sitter inne når det snør.  
 
❄️ Lage en bra jule liste på Spotify, dere kan høre litt her! Det er ingenting som topper en skikkelig bra spille liste med masse god gammel og ny jule musikk. 
 
❄️ Jobbe med fotograferinga mi. Jeg vil veldig levere fine og ikke minst bra bilder. Så nå har jeg investert i både photoshop og Lightroom, plus at jeg går på foto kurs.
 
❄️ Stå på ski. Rett før påska så investerte vi i langrenn ski, men fikk aldri brukt de siden påska var så sein så forsvant snøen både her og til fjells.
Hytta. I år skal vi feire julaften på hytta i Ål, noe jeg gleder meg max til. Tenk så koselig det kommer til og bli. Dette blir jo en nye tradisjoner for alle sammen. 
 
❄️ Bruke strikket ullgenser. Det er så deilig og drukne seg selv litt inn i en deilig ullgenser. Har til og med investert i en som er rød og fin. 
 
❄️ Glitrende strømpebukse. Investert i en fra H&M her om dagen da jeg skule på julebord. Den kommer garantert med på flere selskap som kommer opp i desember og kanskje på ny året. 
 
❄️ Bruke den nye julekjolen min ihvertfal to ganger i år. Siden den er så utrolig nydelig så må den jo brukes litt. Blir sikkert brukt uten for julesesongen også kjenner jeg meg selv rett. 
 

I går sa vi endelig opp her vi leier nå for å forflytte oss videre til ny og større leilighet. Så fra og med i dag 1.Desember starta oppsigelsestiden vår som er på tre måneder. Så en del av denne måneden vil gå til å starte litt på ned pakking og kasting av ting. Gleder meg veldig til og nytte desember måneden. Håper dere kommer til og nytte den like mye som meg.

#Desember #Hverdag #Jul #Blogg #Advent #Fredag