NÅR MAN VÅKNER I KJELLEREN

I dag våknet opp til at jeg var så langt ned i kjelleren. Det startet vel egentlig i går kveld. Men det var veldig lenge siden dette har skjedd. Men jeg har etter god erfaring klart å lage meg en plan som skal lette på humøret.
 

  De tingene jeg gjør er:  

 Jeg tillater meg å sove litt mer vis jeg har behov for det.
 Å gjøre ting jeg vet jeg mestrer.
 Jeg finner en ting og gjøre fra en liste jeg har over ting jeg liker og gjøre eller gjerne vil gjøre.
 Jeg godtar at ting er som de er denne dagen.
 Orker jeg ikke mennesker, så oppsøker jeg ikke mennesker. Men ofte så hjelper det med et lite besøk hos foreldrene mine.
 
Men jeg trur at det aller viktigste for disse dagen er at jeg tillater meg og ha det drit. Jeg tillater meg selv og ha en tung dag der jeg spiser det jeg har litt lyst på, gjøre de tingene jeg vil, ser på de tingene på tv jeg vil … jeg gjøre alt som jeg vil.
 
Etter jeg har gjort dette i en til to timer setter jeg i gang med det jeg skal denne dagen. Eller så gjøre jeg det jeg skal først, som og reise på skole eller jobb. Når jeg da kommer hjem setter jeg meg å gjøre de tingene jeg vil eller sover en liten time. Det er kjempe viktig når man har sånne dager og ta vare på seg selv. Tenke over de tingene man er glad for, spesielt den dagen som er tung.
 
I dag er jeg takknemlig for mannen min og hans forståelse, luksusfellen for da ser jeg at det ikke er bare meg som har det ræva også er jeg takknemlig for pappaen min som kom innom for og se osen det gikk med meg.
 
Så her er min oppfordring for deg, hva er du takknemlig for i dag?
 

 

#Blogg #Hverdag #Hels #Psykiskhelse #Vinter #Deprisjon

NÅR ALT ER KAOS

Endelig, i går morgen fikk vi nøkkelen til den nye leiligheten som vi nå skal leie og bo ganske lenge i. Endelig er vente tiden over, en ventetid som har vært i to år.
 
Her vi bor nå skule vi egentlig bare bo i en veldig kort tid. Men ble ganske mye lenger enn vi trudde. Den korte, midlertidige leiligheten som vi bare skule bo litt i er endelig over. Ikke noe mer tog trafikk hele døgnet helt opp i hus veggen, ikke mer bil trafikk helt opp i hus vegen der vi hører musikken dundre like mye så vinduene står og vibrer. Blir nesten redd for at de skal knuse. Og stakkars de som sitter i den bilen. 
 

Flytting

Flytting

Det skal bli deilig og ha en leilighet der vi kan trekke oss vekk fra støyet så jeg kan studere i fred, ikke alt det støyet hele tiden.
Det er drit og pakke ned alt, det skal jeg innrømme. Og det skal sies at å flytte alt fra A til B er så utrolig slitsomt, mye jobb. Men det som venter i enden gleder meg ekstremt mye til. Jeg har lært meg at jeg skal aldri bo så nære trafikkerte veier og tog bane igjen.
 
Så kommer til å bli veldig mye flytte snakk og interiør snakk fram over.
Vel håper dere har en fin tirsdag videre. 
 

Instagram: Josefine Fevang

#Blogg #Hverdag #Interiør #Foto #Leilighet #Nyleilighet #Flytte

LagreLagre

FØRSTE FOTO OPPDRAG

Siden August og fram til nå har jeg gått på fotokurs, eller vi er vel mer et foto gruppe. Og i dag gjorde vi vårt første oppdrag som kom på bestilling. Oppdraget vi fikk var å ta bilder til en plakat som er til en påske utstilling for kunstnere der jeg tar fotokurset.
 
Det var faktisk veldig morsomt og spennende og ha et oppdrag å jobbe mot. Der man får brukt det man har lært og kan fra før. Kjenner jeg gjerne skule gjort flere oppdrag når det kommer til foto, siden dette er noe jeg elsker å holde på med det, og noe jeg gjerne vil forsette og holde på med. 
 
Flere som har slike ting som de elsker og jobbe med?
 

Instagram: Josefine Fevang

#Foto #Kunst #Blogg #Hverdag #HobbyFotograf 

HELLO, DRIT LØRDAG

Jeg har i år vært veldig positiv når det har kommet til snø. For den kommer like herlig vært år. Men i dag kunne jeg ikke noe for at jeg klikka og virkelig satt mitt hat nå snøen. Jeg ler av det nå, men gjorde ikke det tidligere i dag. 

Vi skule en rask tur opp i den nye leiligheten for å kikke på badet. Så langt kom vi aldri ikke. Bilen sklei rett ut på vei opp bakken til leiligheten og der sto vi så hvitt oppa en stein og vipa litt. Så vi så ikke noe annen løsning enn og ringe NAF for og få hjelp. Er lenge siden jeg har vært så kald etter nesten to timer ute i snøen for og vente. Men da de endelig kom og dro oss på plass igjen var dagens største lykke. Jeg er så glad for at vi er NAF medlemer og får gratis NAF hjelp. Jeg er spesielt glad for det på dager som dette. 

Så resten av dagen i dag blir inne i den varme stuen, under teppet. Jeg skal IKKE ut å kjøre noe mer. Gud for en opplevelse.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 


Instagram: Josefine Fevang

#Snø #Vinter #Januar #Bil #Blogg #Helg LagreLagre

LagreLagre

FLYTTE KLAR

flytte klar
 
Jeg er en av de som er ekstremt utålmodig. Når jeg vet noe skal skje, så skal det skje med en gang. Hvertfall disse store tingene som skjer i live mitt. 
 
En av de store tingene som skjer denne måneden er at vi skal flytte til et mer roligere sted. Ikke i nærheten av tog linjer og mye trafikken. Til et sted der vi kan være litt mer for oss selv, vekk fra naboer. Det eneste jeg kommer til og savne er å bo nære vannet, det kommer jeg til og savne en god del kjenner jeg. 
 
Dette er en leilighet som er helt ny bygget. Vi har dessverre ikke kjøpt, vi skal leie. Men det gjøre meg ingenting siden det er så mye som følger dette med og eie en eiendom av et slag. Så jeg skal kose meg med at vi fortsatt skal leie. 
 
Vi vet at vi skal flytte denne måneden. Men vi har ikke noe dato. Så jeg blir ekstremt rastløs og klarer nesten ikke og vente lenger. Alt er jo omtrent pakket ned her, eske kaos over alt. Men håper vi tar over neste uke. Krysser fingrene for det for jeg klarer nesten ikke å vente lenger. 
 

Instagram: Josefine Fevang

#Blogg #Vinter #Foto #Hverdag #Flytte #NyStart

LagreLagre

MITT STORE 2 0 1 8

 
Helt siden starten av dette nye året, 2018 har ting gått litt rundt her for meg. Det ene har ført med det andre. Men nå er jeg egentlig meget klar for og starte onkelig i gang med dette blogg året. Har litt mangel på inspirasjon, men jeg har hørt at den kan komme tilbake igjen.  
 
Jeg har gledet meg veldig til og komme i gang med dette året. Allerede nå i Januar, kanskje Februar kommer første forandringen som er ta vi flytter. 
Begynnelsen av Mars starter jeg på skolen for fult. 
I Mai skal jeg bli tanten for første gang, noe jeg gleder meg veldig til. 
 
Så dette første halve året er pakket med små ting som kommer til og gjøre at tiden flyr fort. Selv om tiden fram til vi overtar den nye leiligheten går som en snegle. Men er kanskje noe med at jeg gleder meg veldig mye til og flytte fra der vi bor nå til et mer roligere sted. 
 
Jeg merker selv at 2018 vil bli et bra år med mange S T O R E framskritt.
 

#Blogg #Hverdag #Skole #Utdanning #2018 #Leilighet #Flytte

VANSKELIGE LIVSVALG

 
I år har jeg bestemt meg for og ha fokus på jobb og utdanning. Hva jeg vil for min karriere her i livet, ret og slett finne ut av hva jeg vil. Og nå står jeg litt ved jobb eller utdanning. Skolen har jeg så og si kommet inn på. Jeg er så usikker på om jeg kommer til og klare det. Og hva gjøre jeg vis jeg ikke klarer det. 
Men nå kan det hende at kanskje mulighet for en jobb er der også. Og valg er så veldig vanskelig. Skal jeg jobbe og tjenere penger eller skal jeg ta en utdanning som vil sikre meg framover. Dette er ekstremt vanskelig valg og ta. Vanskelig og vite hva som passer akkurat nå i det «livs situasjonen» jeg er i nå. 
 
Heldig vis har jeg rundt to måneder og fine ut av dette på. Forhøre meg, skrive litt for og i mot spalter. 
 
Har du noen gang stått oven for et slikt valg? For det må være flere enn meg som har det.
 

#Utdanning #Jobb #Karriere #Blogg #Hverdag #nyttår #2018 

LagreLagre

TOPP NI PÅ INSTAGRAM I 2017.

1. Hytta! Et av yndlings stedene mine til alle års tider. 
2. Denim jacket fra Asos.
3. Den gule vår kjolen fra Bik Bok. Gleder meg til og kle meg i mindre klær igjen. Gleder meg til mer varme. 
4. Levi´s tee. 
5. Når turen gikk til Bodø. 
6. På flyet på vei hjem fra Bodø. Elsker snø dekte Norge. 
7. Bilde av meg for over to år siden. Da jeg veide rundt 80kg mer enn det jeg gjøre nå. Loving life. 
8. En av mine nye yndling butikker, Monki. 
9. Min nye Levis tee. 
 
Vi du har lyst kan du sjekke ut mi insta her og kanskje følge meg eller legge igjen en kommentar så skal jeg ta meg en tur innom og sjekke din instagram. 

#Blogg #Foto #Nyttår #2017 #2018 #GodtNyttår #Familie #Instagram

LagreLagre