ÅRETS FØRSTE UTE TUR

I går var vi på vår første tur for dette året. Turen gikk til Ulfsbakk i Larvik.
 
Det var ikke det beste føre og gå på. Var glatt og flere ganger beina sank langt ned i snøen. Men fy hvor deilig det var med sol i ansiktet, kvikk lunsj i fjell veggen på en krak der solen skinte veldig.
Så veien tilbake gikk vi rett og slett over en islagt innsjø. Trur ikke det er så lenge til det er trykt. Men gikk heldig vis bra for oss og gå over der. Man kunne tydelig se at det var andre som hadde tatt denne veien over innsjøen.
 
Det var så utrolig deilig og endelig være ute på tur igjen. Gleder meg til det blir tryggere og ikke så mye is på stiene.
 
I dag er planen bare og slappe av og nyte at vi har fri. Kos dere masse i påske solen.
 

Instagram: Josefine Fevang

#Blogg #Hverdag #Bilder #Påske #Natur #Friluftsliv

GOD PÅSKE

 
Er det flere en meg som er veldig klar for påske? 
Palmesøndag fløy så fort forbi at det nesten var litt skummelt. Men i år skal jeg faktisk bruke påsken min hjemme. Trur det er første gang på fire år som jeg bare skal være hjemme og slappe av. Nytte litt påske i Larvik.
 
 Jeg skal bruke litt tid på JavaScript koding. Jeg henger ikke etter på skolen altså. Litt kjedelig å gjøre det på uke tre, men jeg føler det kan være greit og fordype meg litt, prøve og skjønne det litt mer. For det er mye og skjønne.
 
 Jeg skal nyte en skog tur med mannen min. Håper så klart det skal bli litt mer en bare en. Planen er og gå opp til noe som heter Eikedalen som skal være en fin tur. Eller så er det mange andre turer og gå.
 
 Aktivitets dag på Påske Aften med venninner er noe vi faktisk har planlagt i år. Vi for se hvor mye snø aktiviteter som vi får gjort med tanken på at det minker kraftig på snøen rundt her.
 
 Familie kos står også høyt på påske planene i år. Jeg føler at det er lettere å prioritere disse tingene i påsken for man får plutselig litt mer tid og lar andre ting bare ligge.
 
 Påske utstilling i Stavern. Dette er så utrolig koselig og være der ute nå i påskene. Det er masse hyttefolk, restauranter som har åpnet for sesongen, flere kunster utstillinger og ikke minst alle de tur mulighetene som kommer når som snøen smelter vekk.
 
Håper alle får en fin påske og koser seg. 
Easter

#Påske #Bilde #Hverdag #Blogg #Foto #Tur #Familie 

2 8 å r

Hadde jeg vist at og fylle 28år skule føles så godt. At jeg skule være så lykkelig, det hadde jeg aldri trudd. Livet er så annerledes enn for et år siden. Jeg har et fantastisk bra ekteskap, som alltid har vært bra. Men jeg føler at det er enda bedre nå.
Jeg er unner utdanning. En utdanning jeg aldri hadde trudd at jeg skule ende opp med og ta. Men her er jeg inn i min tredje uke som IT-utvikler.
Jeg skal bli tante for første gang til en jente om ikke så alt for lenge håper jeg.
Helsen min er bra.
Alt er liksom bra akkurat nå. Livet er bra føler jeg akkurat nå. Og det er lenge siden jeg har følt.
 
Men nå skal jeg nyte denne solfylte tirsdagen med studier og kanskje en liten tur i solen i ettermiddag. Må jo nytte solen mens den er. Ha en fin tirsdag. 

Instagram: JosefineFevang

#blogg #hverdag #28år #foto #bilder #vinter #påske #bursdag #vår

HAPPY WIFEY OG MINI INSTA

På fredag fikk jeg en kjempe fin melding på instagram av et firma som heter Happy Wifey. Jeg hadde nemlig vunnet en konkurranse. Jeg vant en genser fra Happy Wifey og et fujifilm instax mini kamera. På tirsdag kom allerede genseren. Den er så minimalistisk og fin.
Og i dag kom kameraet. Et fint rosa, instent kamera med 10 bilder. Har alt klart å bruke oppe fire fem av dem for og teste det. Men jeg er så glad for at jeg vant både kamera og genseren. Som forresten er super god å bruke.
 
Dere burde sjekke ut instagram og shopen demmes.
 
Ha en fin videre torsdag. 
 

#Foto #Blogg #Hverdag #Bilder #Fashion #Instagram 

 

MIN MANDAG TIME FOR TIME

07.00 Vekke klokka ringte og det var bare og komme seg ut av senga, spise frokost og ta skuffa fatt og måke innkjøringa vår slik at jeg kom meg av gårde i går. Jeg holdte på med måking rundt en times tid, er så drit lei snø nå, og veldig sliten i hele kroppen.
 
09.30. Vi begge måtte en tur til legen. Høres ut som vi har super bra helse. Men jeg skule heldig vis skule jeg bare ta noen blodprøver og en B12 sprøyte. Men gubben brukte en evighet. Så det som skule være en rask tur til legen, ble et vente eventyr på over en time.
 
13.30 Kundemøte. Dette var kjempe spennende. Vi hadde vårt første oppdrags møte i går på skolen. Her blir vi bokstavelig talt kastet rett ut i det. Jeg skal ikke fortelle enda hva det er om, for og være ærlig så er jeg litt usikker på hva det var om. Må lese meg opp litt føler jeg.
 
15.30 Dro til Tønsberg for så og reise videre til Sandvika med store søstera mi. Vi var der inne rundt fem tiden. Og kom oss ikke vekk der fra før klokka var rundt åte. Er første gangen en slik tur at tiden bare har flydd av gårde. Vi ble begge overasket at tiden hadde gått så fort. Det ble også veldig mye baby shopping til min niese som kommer til verden i Mai. Jeg gleder meg så til og bli tante i slutten av mai. 
 
 
20.00 IKEA. Siden vi kjørte forbi måte vi så klart stoppe en tur innom for og snoke selv om vi var der på fredag også. Men da ble det litt små løping i mellom varehuset. Så nå kunne endelig bruke litt tid. 
 
22.50 Kom endelig hjem. Så da gikk turen rett i seng. Jeg var så sliten for og si det sånn.
 
Dette var en hektisk men en kjempe behagelig dager. Merker jeg er litt sliten i dag. Men er kanskje ikke så rart når dagen gikk i et etter jeg sto opp. Så planen i dag er å jobbe fram til tre og så bare ta det helt med ro resten av dagen. Håper dere har en fin tirsdag og at den blir like innholdsrik som min.
 
Snakkas senere i dag! 
 

#Blogg #Hverdag #Mat #Foto #Shopping #Familie #Barn

FØRSTE SKOLE UKE FERDIG

Processed with VSCO with au5 preset
 
Da var første uke av skolen ferdig. Jeg må bare si at det er veldig morsomt. Men fy fader hvor sliten jeg er i hodet akkurat nå. Klarer nesten ikke og tenkte på hva jeg skal skrive. Men gud hvor morsomt den kodingen er.
Denne første uken har vi jobbet med HTML, CSS, Grid og i dag SVG. Så har omtrent lært noe nytt vær dag.
 
Så denne helgen skal kun brukes til en rask IKEA tur, venninne tid, kjæreste tid, mamma tid, familie tid og ikke minst mest mulig meg tid. Jeg skal kun prioritere de tingene som jeg føler er noe og prioritere. De tingen som gir meg noe. De tingene som gir meg energi. Og jeg må si at dette været i dag gir faktisk en del energi. Jeg gleder meg til og kunne være ute og få litt sol i ansiktet, kjenne at den varmer.
 
Men dere for ha en fin fredag, god helg.
Og foresten jeg hadde blitt kjempe glad vis du ville sjekket ut instagramen min, til og med kanskje følge meg? 

#Blogg #Hverdag #Utdanning #Karriere #Koding #foto #Bilder 

M I N M A R S

 
Denne måneden skal jeg ha mer fokus på helsen min og det som gir meg glede. Og jeg håper sterkt på at våren snart kan starte. 
 

S K O L E   S T A R T

5 mars starter jeg på skolen. Jeg vet ikke helt osen jeg skal forklare hva jeg skal studere. Men det går mest på programmering og koding, sånn raskt forklart. Men kjenner at det skal bli så deilig og komme i gang.
 

B U R S D A G

Denne måneden, 17 mars faktisk blir jeg 28 år. To år igjen til jeg runder 30 år.
 

T A   M E R   B I L D E R

En av tingene jeg er veldig glad i å gjøre er og ta bilder. Helst natur bilder. Dette har jeg ikke rukket de siste måneden.
 

B L O G G E   M E R

Dette er noe jeg skal bli flinkere til også. Siden dette er noe jeg er glad i å gjøre. Men sliter litt med hva jeg skal skrive om. Jeg vil gjerne levere en blogg som motiverer til en bedre hverdag, både fysisk og psykisk.
Så tar gjerne i mot tips vis noen har noe spesielt de vil lese om, osen jeg takler ting kanskje i forhold til at jeg sliter med angst og depresjon?!
 

S K I

Vel dette har jeg prøvde og få til helt siden desember. Men enten har jeg vært syk eller så har vi holdt på med flytting. Men nå er det liksom ingenting som skal stå i veien for og få dette til.
 

H E L S E   F O K U S

Forbedre trening og kostholds planen min.
 

2   Å R S   K O N T R O L L

Nå i mars har jeg to års kontroll på SSO, senter for sykelig overvekt. Jeg har null ide på osen denne kontrollen kommer til og gå siden jeg har falt litt utafor det med bra kost og trening. Men vet dere hva, det er aldri for sent og rette på det.
 

F I R S T   F R I D A Y

Et foredrag av Kjetil Andre Aamodt, som snakket om alt fra sin barndom helt fram til nå, hvordan nå sitt potensiale, prestasjonskultur og det å motivere hverandre og fremme en vinnerkultur i stede.
? dette foredraget har jeg alt vært på. Vis man noen gang får muligheten til og reise på dette så burde du ta muligheten med en gang.
 
Håper dere får en fin Mars. Så for vi håpe at våren er rett rundt hjørnet. 
 

#Mars #Bursdag #Vår #Foto #Hverdag #Vinter #Naturfoto #Blogg #Helg

LagreLagre

NYE UTFORDRINGER

 
Bare på disse to dagene i mars, så har så mye i live mitt forandret seg. Så klart til det mer positive og det bedre.
 
Jeg har sluttet på noe som heter iFokus som er et arbeids rettet tiltak der de regner ut din arbeidsevne, hjelper deg med og fine jobb, gir deg mulighet til og fine noe som er rett for deg innen jobb eller utdanning. De hjelper deg med alt så du skal kunne få en bra arbeids framtid etter du har vært uten for arbeidslivet over lengere tid.
Jeg er så og si ferdig på NAV fra og med mandag.
Det er så mye som har skjedd på to dager. Mange forandringer på en gang.
 
Det eneste jeg vil få nå fra det offentlige nå vil bli oppfølging i forhold til de helse utfordringen jeg har hat.
 
Jeg har aldri gledet meg så mye til framtiden min. Endelig ser jeg i alle regnbuers farger, og ikke bare i svart hvit lenger.
 

#Blogg #Hverdag #Bloggnorge #Utdanning #Karriere #Jobb #Personlig