EN UKE JEG HAR VENTET LENGE PÅ

 
Denne ukene har jeg gledet meg så utrolig lenge til. Helt siden oktober trur jeg. Vi skal nemlig til Oslo på onsdag på Imagen Dragon konsert. Jeg gleder meg så jeg nesten sprekker av glede. Så jeg bare håper at formen kan holde seg på sin alle beste side.
 
Så jeg har planlagt middag på Egon og shopping på victoria secret. Men jeg må innrømme at bortsett fra konserten så gleder jeg meg mest til og spise på Egon. De har jo bare verdens mest supreste mat og kjempe koselig restaurant lokaler på Oslo S. Jeg gleder meg …
 
Sånn ellers disse ukene her så har vi case uke nr 2 på skolen. Vi skal legge fram en slags økonomisk registrerings side på fredag. Håper bare kunden blir for nøyd med det vi har og vise fram denne runden.
 
Håper alle har en fin uke. At alle har noe spennende og se fram til denne uken. Kanskje du vil fortelle meg hva det er?
 

Instagram: Josefine Fevang

#Konsert #Hverdag #Blogg #Vår #Musikk #Skole #Utdanning

MINE FØRSTE PORTRETT BILDER

I går fikk jeg prøvde meg for første gang og ta onkelig portrett bilder av andre en meg selv. Men jeg ble spurt av min søster om jeg kunne ta noen bilder av henne og forloveden, noen gravide bilder. Jeg tenkte egentlig først faen nei, men så tenkte jaja vi prøver. Et halvt år på fotokurs så må jeg jo ha lært noe selv om det ikke er portrett bilder.
 
Jeg er så positivt overaska over resultatet at jeg blir veldig stolt av meg selv egentlig. Og det har gjort til at jeg vurderer og tilby meg som gratis fotograf til familie så jeg får øvde meg mer på dette og kanskje kan ta dette litt videre på hobby basis.
 
Men vi får se.

Instagram: Josefine Fevang 

#Gravid #Foto #Blogg #Vår #Søndag #Hobbyfotograf #Bilder 

SPØRSMÅLSRUNDE

SYKELIG OVERVEKT, SLANKE-OPERASJON OG MINE PSYKISKE PROBELEMER.

Jeg har jobbet lenge med et innlegg angående min overvekt. Men min vekt historie strekker seg helt tilbake til sen barneskole alder. Derfor er det vanskelig og sortere tanker, følelser og årene rundt dette.
 
Jeg har et sterkt ønske om og dele min erfaring og historie med folk. Derfor vil jeg kjøre en spørsmåls runde rundt dette med sykelig overvekt, slake-operasjon og det psykiske rundt det med og være så overvektig. 
 
Jeg vet at det er fler en bare meg som sliter med tanker og følelser rundt det og være overvekt. Men det er skummelt å jobbe med dette i forhold til tanker og følelser, rett og slett jobbe med seg selv er ekstremt skummelt dessverre. Man opplever ting med seg selv som ikke er så greit.
 
Men bare skyt ut ting dere lurer på, og jeg vil svare på best mulig måte.
 

 

Instagram: Josefine Fevang 

#Sykeligovervekt #Slankeoperasjon #Psykiskeproblemer #Helse #Blogg #Hverdag #Trening

MIN MANDAG PÅ SENTER FOR SYKELIG OVERVEKT

Processed with VSCO with hb1 preset

God mandags kveld.

I dag er sånn dag som alt egentlig er litt slitsomt. Ente jo opp med en ekstrem vond hals og verking i hele kroppen. Det er så aldeles ikke det jeg trengte akkurat nå som vi har to uker med case på skolen. Men men for hele prøve og gjøre det beste ut av det. 

Men jeg starta uken i dag med ernæringsfysiolog time på SSO, Senter for Sykelig Overvekt, som jeg egentlig følte jeg ikke hadde så veldig sterkt behov for. Men for og få videre hjelp med jern problematikken og den videre vekt ned gangen min. Men etter denne timen så er jeg egentlig glad for at jeg takket ja til det.
Jeg fikk en del hjelp til osen jeg kan få dekket og fylt opp jern lager, folsyre, D-vitamin og protein lagrene mine. Proteiner er så viktig når man skal ned i vekt så er kanskje ikke så rart at veken så overhodet ikke beveger seg. Så fra en time jeg egentlig ikke hadde så ekstremt lyst til og dra på til morgene i dag. Så er jeg kjempe glad for at jeg dro på den, både for motivasjonen og for å få hjelp. Så nå må jeg i gang og jobb mer med hva jeg putter i denne skrotten av en kroppen jeg har og har jobbet for og kommer videre til å jobbe for.
 
Vis dere lurer på noe angående min vekt historie deler jeg den med glede for den er ganske lang og tung. Jeg vil gjerne dele og motivere andre vis jeg har mulighet til det. 
 

#Helse #SSO #SenterforSykeligOvervekt #Slankeoperasjon #MinHelse #Vår

HAPPY FRIYAY

Blomsterkjole fra Bik Bok med jeans fra Asos
 
God fredag. Håper dagen din har vært fin så langt.
 
Her har det vært mye info inn, og titting ut i lufta for jeg ikke skjønner så mye av det jeg sitter med akkurat nå. Men jeg skal skjønne det snart …
 
Men i går tok jeg en god og deilig beslutning, en avgjørelse for meg selv. Det var å slutte i behandling hos psykolog. Vi satt og snakka om at jeg har hat glemte den siste avtalen min. Og at det kanskje var for at jeg ikke hadde det behovet lenger. At jeg hadde så mye annet bra å fokusere på.
 
Så avgjørelsen ble å avslutte, men med mulighet til og ta kontakt vis jeg har behov. Men helt ærlig så trur jeg ikke det behovet kommer heler.
 
For litt siden klarte jeg ikke og se en dag fram i tid. Men i dag ser jeg to år fram i tid på ting jeg vil gjøre, se, utdanning, drømmer … livet ser så ekstremt bra her oppe i fra. Men det har vært mye tung jobb. Mange tårer, men også ekstremt mye glede. Det har så vært den hardeste jobben og gjøre, det å jobbe med seg selv.
 
Men nå går turen til en tatoverings sjappe i Larvik. Greit og være litt moralsk støtte noen ganger. 
 

Instagram: Josefine Fevang

#Psykiskhelse #Tatovering #Hverdag #Helg #Blogg #Vår #Helse 

EN NY SKOLE HVERDAG

 
På den skolen jeg går på akkurat nå så foregår mye av læringen hjemme. Det er mest selvstudie egentlig. Men i dag så fant meg og ei til ut at vi bare skule dra inn på skolen. Og jeg må si at det er noe av det beste jeg har valgt.
Det er noe med det og komme seg ut av huset og jobbe andre steder. Man blir veldig ensom og har det raskt med å avspore å bli distraher av ting når man er hjemme som tv, det er en stor distraksjon her hjemme.
 
Så mitt tips til alle som enten studerer eller jobber hjemme i fra er at dere burde skifte arbeids miljø inn imellom. Kanskje en kaffe, bibliotek eller droppe en tur innom skolen. Noen ganger kan det hjelpe også når du går på skolen. Ta med deg leksene dine på den lokale kaffen eller til en venn så dere kan jobb.
 
Det er rart hvor fort man opparbeider seg vanner når det kommer til studier eller arbeid. Jeg kjenner at etter dagen i dag så gleder jeg meg veldig til og komme i gang i morgen.
 
Jeg kan godt dele noen studie tips som jeg bruker vis dere vil.
 

Instagram: Josefine Fevang

#Studie #Studieteknikk #Blogg #Hverdag #Skole #Utdanning #Vår 

DETTE SKAL JEG I APRIL

 
Jeg er så glad i April måned, jeg vet ikke hvorfor men jeg bare er det. Men er vel for at dette er onkelig første vår måned føles det ut som. Det pleier å bli litt mer sol ute, mindre snø, blomstene kommer fram, det er mer folk ute og ikke minst så kommer grillen fram og det er så kos.
 
Så i April skal jeg:
 
 Lang tur.  Altså en lang haike et eller annet sted i Larvik. Nå som snøen snart er borte er det jo lettere og komme seg rundt i skog og mark. Vi investerte også i et stormkjøkken så da må vi prøve det en dag.
 
 Fokus. Jeg skal ha stort fokus på skolen og utdanningen jeg har satt meg til og ta. Den tar mye energi. Men er kanskje greit og fine en vis balanse på hverdagen. Og litt fokus på meg selv, mentalt, styrke meg selv opp.
 
 Få hengt opp bilder på vegen i leiligheten. Nå har vi bod her i rundt to måneder og ikke et bilde er oppe på vegen enda. Kanskje vurdere og pakke ut av de aller siste eskene også som er stappa inn på kontoret. 
 
 Orden på kosthold. Jeg har klart å legge litt på meg igjen. Eller er jo ikke en drit egentlig. Men merker at kosthold mitt er drit. Så da burde man jo ta taket i det før det skjærer seg veldig. Så ja til bedre kosthold.
 
 Kreativ. Dette har jeg ikke hat så mye tid til etter at skolen starta. Men denne måneden skal jeg få tatt litt mer bilder. For jeg er så glad i og være kreativ.
 
Nå håper jeg bare at det kan bli en hel del sol i April. Hadde jo vært deilig og kunne nyte litt tid ute.
 

#Vår #Blogg #Hverdag #April 

Instagram: Josefine Fevang

PÅSKEHELGEN

Hei og god 2 påske dag. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte med denne påsken. Den har bare vært så avslappende og perfekt. Skuldrene har vært max senket og vi har kun gjort de tingene som virkelig har hat lyst til, og ikke ting vi må.
Påska har bestått av timer ute i solen, turer, spaser tur i Stavern, middager og lunsj med familie, hjulpet til der vi kunne med ting og ikke minst innkjøp av en bålpanne. Som jeg gleder meg så til å starte og bruke. Kanskje jeg må ha en bålpanne fest med venninner. Bålpanne fest og vafler. Sånn skikkelig norsk dag vår dag.
 
Men kjenner nå at det skal bli deilig og komme tilbake til skole, hverdag og struktur. Ikke leve i denne evige helgen hehe. Flere en meg som føler at det bare har vært en lang helg. Ble liksom aldri mandag?
 
Nå skal siste ferie dag brukes til kun det vi vil prioritere som tur, gaming og en deilig middag for to. Pluss tidlig senga kanskje. I morgen er det jo tirsdag og tilbake til hverdagen, endelig!