TANTE LIVET

. . .

Nå noen i familien får barn så for man alltid høre hvor fantastisk og stort det er og bli mamma eller pappa. Eller hvor tung det er og ikke minst bare vent til dere får barn og dere ser hvordan det er. Det er liksom sånne standard greier man får høre hele tiden når man ikke har barn. Men for første gang i hele mitt liv fikk jeg høre får ikke så lenge siden “åå du burde glede deg til og bli tante. Det er noe av det beste”. Jeg har jo blitt “tante” før tenkte jeg og det er jo koselig. Men det er gjerne til barn til kusiner. Men ikke i min fjerne aning hadde jeg trudd at det skule bli sånn her.
 
Jeg har aldri opplevde så mye kjærlighet over en person som jeg aldri hadde møtt før, en person jeg aldri har kjent i det hele tatt. Jeg har aldri følt så ekstremt ansvar for et annet liv, det er fult av bare glede når jeg ser niesen min. Jeg må få snap vær dag og vite at ho har det bra, vis andre holder ho blir jeg litt sånn små stressa. Jeg er rett og slett litt eie syk over henne. Jeg trudde ikke jeg kunne gi mer kjærlighet en det jeg alt har gitt, men der hadde jeg feil. Jeg har så mye kjærlighet og gi til henne i de mange årene som kommer framover. Jeg gleder meg så ekstremt og se henne vokse opp. 
 
Men det helle toppa seg når både jeg og mannen min ble spurt om og være fadere for henne. Da eksploderte det lille tante hjerte mitt. Jeg bare elsker og være tante.

Instagram: Josefine Fevang

#tante #barn #blogg #hverdag #sommer 

DET VONDE MEN OGSÅ DET GODE

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  

Noen ganger er jeg glad for at vi ikke kan forberede oss for alt som kommer her i livet. Spesielt de ekstremt vanskelige og tunge tingene som kan ramme oss. Det er alltid disse tingene vi husker best. De vonde tingene er alltid de som setter sitt størst merke hos oss, de som blir sterkest huskes, det er de vi går og kjenner på hele tiden. Smerten gir liksom aldri slipp.
 
Men hva med de bra tingene. De tingene som gjøre dagene våre bra, som gir oss en mening, en glede. For det er jo de aller beste, de vi trenger alle mest her i livet. Men det er dessverre de dagene vi glemmer først og aller fortest. Det er de dagene vi glemmer å sette mest pris på mest.
 
At sorg er det som styrer oss mest. Ikke gleden vi opplever vær dag av de små tingene vi opplever. Som en klem, noen fine og gode ord, en overraskelse eller bare glede.
 
Jeg har lært meg og ta vare på de gode tingene, de gode følelsene selv om de vonde klamrer seg fast i kroppen har jeg klart å gi mer og mer slipp på. Jeg prøver og fine glede vær dag i de små tingene, vær takknemlig for familien min og live mitt, fine glede i alt jeg gjøre uansett om det er noe tung eller noe kjempe bra. Det er alltid glede i de små tingene.

Instagram: Josefine Fevang

#Blogg #Sommer #Familie #Følelser #Tanker

EN HELG MED UTDRIKNINGSLAG

God mandag!
 
Tokk litt tid og lande etter denne helgen her for og si det sånn. Skule ønske jeg kunne si at jeg var delvis fyllesyk eller noe etter denne helgen. Men sannheten er at jeg var så edru som en inntørket brønn. MEN for et vanvittig koselig og bra utdrikningslag jeg var på i helgen. Kommer ikke hvor utrolig morsomt det var. Jeg har jo bare vært i et tidligere, og det var mitt eget. Men er noe helt annet når du er en av dem som feirer den kommende bruden.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Så i helgen fikk jeg endelig sjansen til å feire min venninne som gifter seg i slutten av denne måneden. Endelig er jeg ikke den eneste mer. Er faktisk så heldig at det er to til som giftet seg i år. De slår skikkelig til når først en skal gifte seg.
 
Jeg hadde det så super moro med grilling, dansing, synging, rebus og bare skravling med folk jeg ikke hadde sett på en del år.
Så det ble en veldig rolig start på uken med kundemøte og litt skole. Håper alle andre hadde en fantastisk fin helg, og at mandagen ikke var så alt for tung.
 

Instagram: Josefine Fevang

#Hverdag #Helg #Utdrikningslag #Foto #Hobbyfotograf 

ENDELIG FREDAG

 
Hvem er klar for helg? Det er jeg kjenner jeg. Selv om helgen har en del på sin plan. Er det lenge siden jeg har lengtet så mye etter en helg der jeg bare kan kose meg. Er så klar for litt søvn. Men selv om jeg har lengtet etter helg helt siden mandag, så har uken godt fort føles det ut som. Jeg har hat mer enn nokk og drive med.
 
Jeg hadde siste time på SSO, senter for sykeligovervekt på mandag. Det har vært en lang og tung prosess, men endelig er jeg ferdig med det. Vær eneste dag har vært fylt med en del skole og case jobbing med en prototype som skal lages ferdig denne ukene. Ettermiddagene har godt til familie kos og annet små ting som måte ordnes. Så nå kjenner jeg det skal bli deilig og senke skuldrene og kun ha fokus på en ting som er og slappe av.
 
Håper flere har spennende planer i helgen, eller bare skal slappe av.
Instagram: Josefine Fevang

#blogg #hverdag #helg #sommer #helse

EN ONSDAG MED BACKEND LÆRE

Da var vi vist på onsdag alt. Osen har uken gått så lang? Her har det gått til et photoshut av søstera mi og hennes lille familie. Føler så stor glede at hu spørre meg om og ta bilder av dem og at hun blir så fornøyde med dem.  Derfor har tiden så langt i denne uken gått til redigering av bilder og få sendt dem av gårde.

 

 

… denne uken har også vært fylt opp i og lære meg noe som heter firebase. Som er en backend som google har distribuerer. For dere som ikke vet hva backend er en database der data blir lagret. 
For og være helt ærlig med dere så er det vanskelig. Men når man først får det til og man kan se de tingene man kan lage så er det så fantastisk tilfredsstillende og morsomt.
 

 

… nå skal jeg fortsette på firebase før jeg må få vaska en del klær. Kanskje og vurde å starte med pakking. Vi skal nemlig til fjells denne helgen. Et herlig og etterlengtet avbrekk fra hverdagen.  

#Programmering #Hverdag #Utdanning #Karriere #Blogg #Sommer

I JUNI SKAL JEG

Osen har den første helgen i juni vært? Har den vært like varm for dere som for meg? For min del har den vært veldig varm. Så har prøvde og slappe av mest mulig. Å skule gjerne hat noen flere dager kjenner jeg på kroppen. Men i morgen er det tilbake på skole noe jeg faktisk gleder meg veldig til.

1… Mitt sunne sommer prosjekt. Jeg har hat en plan lenge nå om at når Juni starter så skal kostholdet legges om og litt trening skal inn igjen. Jeg gjøre ikke det for jeg skal gå ned mer i vekt, men mest for at jeg vil føle meg sunn og frisk i min egen kropp igjen. Merker at den ikke er så godt tatt vare på som jeg burde.

2… Slappe av mest mulig er noe som er veldig viktig for meg. Det er vel den måten som jeg henter inn energi og kobler av. Jeg skal virkelig nyte det gode sommer være vi har akkurat nå.

3… Tilbringe tid med jentene. Er ingenting som jentekvelder eller strandbesøk sammen med dem.

4… Reise på hytta med mannen og svigerfamilien min. Jeg føler at jeg virkelig kan koble av når jeg er der oppe, gå litt turer og bare nyte stillheten. Koble helt av nett, ikke være så online.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5… Baby bilder. Skal prøve og få tatt litt baby bilder av det søte tante barnet mitt. Må jo også bli litt familie bilder av dem også siden det ikke har vært gjort enda. Dagen har jo bare rent av gårde, bokstavelig talt i denne varmen her.

6… Photoshoot som jeg holder på å planlegge skal jeg få gjort denne måneden. Har alt spurt ei venninne om hun vil hjelpe meg. Så nå er det bare å innhente inspirasjon, fine ut sed og når vi skal gjøre det.

7… Fem års bryllups dag. Jeg kan nesten ikke tru at vi har vært gift i fem år alt. De årene har gått kjempe fort. Vi skal feire dette med Eminem konserten i Oslo. Det blir jo en fin avslutning på den aller første sommer måneden for min del.

Håper alle får en fin mandag!


Instagram: Josefine Fevang

#Mandag #Blogg #Hverdag #Sommer #Foto #Bilder