NOEN DAGER TIL SJØS

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

I år bestemte vi oss egentlig for en rolig og kort ferie. Så da falt valget på tre dagers cruis med Color Magic fra Oslo til Kiel enkelt og greit. Siden vi har hat spreng varme her så hadde vi ikke det behovet med og reise til syden. 

For og si det sånn så var det faktisk like greit egentlig. For dagen før vi dro ble jeg så klart syk med noe forkjølelse drit. Så den første dagen lå jeg egentlig bare rett ut på lugaren med tett rendene nese, verkene sår hals og litt små feber. Jeg syntes faktisk veldig synd på meg selv der jeg lå med snyte papir, paracet og nesespray. 

Dagen vi var i Kiel prøvde jeg faktisk og gjøre mest mulig med alle andre slik at jeg ikke skule ødelegge min egen ferie eller mannen min sis. Så en liten tur i havn ble det selv om nesen rant og kroppen koket. Derfor unte jeg meg selv en liten lur på ettermiddagen pluss en veldig god pizza til middag. 

Men jeg må helt ærlig si at det var litt himmelsk og komme i land i dag etter en del sjø natt til torsdag. Jeg kjenne så veldig på at det skule bli deilig å sove i en onkelig seng i natt. Men til tross for det negative så var det en veldig koselig tur. Nå gleder jeg bare til og senke skuldrene max mens jeg prøver og bli hundre prosent frisk. 

Ha en fin fredag da dere. 

Pisssst!!!
Følg meg gjerne på Instagram Josefine Fevang for og se hva jeg gjøre i sommer. 
 

#Ferie #Hverdag #Blogg #Sommer #Familie #Sommerferie

STAVERN FESTIVALEN 2018

Jeg har aldri helt skjønt meg helt på denne festival fylla egentlig. Allerede før festivalen startet var det ganske fylle folk som skule på denne festivalen. Aldri skjønt meg helt på dette. Men uansett så stor kosta jeg meg disse tre dagene på Stavern Festivalen. De hadde virkelig gjort forandringer fra i fjord med en egen mat festival. Eller var jo ikke det. Men det føltes veldig ut som en mat festival og musikk festival som var slått sammen.
 
Den første dagen hadde jeg virkelig sett fram til Dua Lipa som jeg har blitt veldig fan av.
Jeg hadde aldri vært noe interessert i Wiz Khalifa, men han jeg er gift med er en stor fan. Så allerede første dagen hadde festivalen fylt opp våre forventinger. Alle de andre blir jo egentlig bare bonuser.
 
Dag 2
Dessverre så avlyste Young Thug sin del av festivalen. Noe som jeg vet mange ble skuffet over. Men det var mer en nokk musikk og høre på.
Sigrid, jeg bare elsker energien hennes på scenen. Er bare helt utrolig.
 
David Guetta ble jeg ble så ekstremt skuffa. Er litt usikker på hva jeg egentlig forventa, men det var i hvert fal ikke det vi fikk som jeg forventa. Så fikk med meg litt av det før vi ruslet opp til alle mat vognene for kvelds mat og fant veien hjem. Noe som var litt deilig også. Var ikke så mye tidligere hjemme.
 
Dag 3
Var bare kjempe bra avslutning på hele festivalen. Vi droppe de to siste for har ikke vær så veldig fan av Boiler og Lars Vaular.
SHY Martin, Cheat Codes var utrolig bra selv om det manglet en av tre i gruppa. Men det gjorde så aldeles ingenting for det ble så ekstremt mye liv med en gang.
Astrid S har jeg sett i 2016 på samme festival. Hun var like bra denne gangen som sist gang jeg så ho.
Post Malone, jeg bare elsket han sis del av festivalen. Musikken, livet og bare alt. Selv om han måte stoppe konserten pga noen av publikum trengte hjelp.
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeg er allerede klar for neste års festival. Gleder meg til og se hvem de får ditt da.


Følg meg gjerne på Instagram Josefine Fevang 

#Festival #Stavernfestivalen #Musikk #Sommer #Ferie #Bilder #Blogg

HEIII MANDAG

I det siste har jeg trengt en pause fra alt og en liten pause fra alle. Vi har akkurat gått i mellom noe så utrolig tungt. For noen uker siden så mista mannen min sin bonus bestemor etter en bil ulykke. Og torsdag forrige uke dro vi opp til familien hans for og delta i begravelsen. For å være ærlig har jeg aldri vært bort i og miste noen på den måten. Det var veldig tungt, og håper at jeg slipper å oppleve det noen gang igjen.
 
Jeg kjenner også at jeg blir litt forbanna og redd når jeg kjørte hjem på lørdag. Da opplevde vi noen situasjoner med uansvarlig kjøring. Og når du akkurat har mista noen etter en bilulykke på grunnet av uansvarlig kjøring. Da blir jeg så forbanna. Jeg er glad i live mitt og jeg er glad i de som gjerne sitter på når jeg er ute og kjører.
De siste årene synes jeg at det har blitt mer og mer uansvarlig kjøring. Skjønner ikke hvorfor folk kjører sånn. Virker jo som de ikke er glad i livene sine og de som gjerne sitter på.  
 
I tillegg til alt som har skjedd i det siste så gikk jo så klart bilen i stykker også på vei opp til Hallingdal på torsdagen. Så nå i dag måte vi omtrent bare snu oss rundt nå vi våkna og prøve å få den reparert litt fort siden vi snart skal av gårde på en liten ferie.
 
Er rart når man opplever noe tungt så ramler alt sammen når det skjer slike små ting som at bilen går i stykker også. Eller vis noen andre ting skjer som gir en negativ følelse.
 
Men nå skal  jeg komme meg avgårde for og hente festival bånd til Stavern Festivalen som starter på torsdag. Ha en fin mandag. 

#Blogg #Hverdag #Sommer #Følelser #Ferie #Mandag