ENDELIG ER JEG I GANG

Da har jeg endelig fullført dag nummer to og er klar for dag nummer tre på skolen. Endelig er jeg i gang med noe som vil gange min framtid veldig. Endelig har jeg funnet noe som passer meg ganske godt føler jeg.

Jeg merka det alt etter dag to at jeg kommer til og måte legge inn litt ekstra for å klare og skjønne det meste av det jeg driver med. Men jeg tenker litt sånn at dette var første undervisnings dagene så ting vil komme etter vært som ukene går. Men mest av alt må jeg passe på at jeg ikke sliter meg helt ut. Er kjedelig og bli utbrent før jeg i det hele tatt er ferdig med skolen og ute i jobb. Hadde vært litt vel kjedelig. Så det viktigste blir å fine en balanse i mellom skole og fritid.

Koding er litt sånn at jo mer man gjøre det, jo mer skjønner man, jo mer kan man. Man må bare øve og øve, repetere og repetere. Når du trur du har øvde nok og repetert nok, da må du gjøre det om igjen. Høres jo ganske kjedelig ut, jeg veit. Men du lærer noe nytt for vær gang du gjøre det, husker litt mer for vær gang du gjøre det og ikke minst man føler mestring for vær gang man klarer noe.

Jeg gleder meg veldig til å se hvor mye jeg lærer de neste åte ukene før jeg skal ut i praksis. Jeg vet ikke helt hvor enda. Men tar det som det kommer. Er vanskelig å planlegge alt her i livet. Enkelte ting kommer til og skje uansett hva vi planlegger.

BABY BALLONG FOTOSHOOT

For noen uker siden tok jeg noen ballong bilder av lille Selmisen. Dessverre ble bildene kornete og nesten på kanten til å ikke kunne redigeres egentlig. Men jeg klarte og redde noen heldig vis, veldig få, men noen. Men det jeg syntes var litt vanskelig med det var at jeg har jobba så ekstremt mye for og bli en god hobby fotograf, jeg har fått en del skryt av bildene jeg tar og ja, jeg har rett og slett vært veldig stolt over meg selv og mine kamera ferdigheter. Men selvtilliten fikk seg et solid knekk og kikk for og være helt ærlig.

Men er det en ting jeg har lært fra denne fotograf erfaringen min er at man kan gjøre ting på nytt og at man alltid kan lære seg det man trenger. Man lærer fra sine feil, mer enn fra ting man gjøre riktig. 

Så neste som står for planlegging er vel en ny runde meg ballong fotografering. Der jeg skal være enda mer forberedte denne gangen. Så vis noen har noe tips til nett sider så er det bare og komme med det. Tips taes i mot med glede. 


Følg meg gjerne med Instagram: Josefine Fevang

#Baby #Barn #Hobby #Foto #Kjærlighet #Tantelivet

BE HAPPY IT’S MONDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen og god mandag. 

Håper flere en meg hadde en fin helg, eller en fin uke. Men er nå klar for denne uken som er mange nye starter for mange. Det er jo flere som har skole start i dag. Skal bli så herlig og komme tilbake til rutiner, skal det ikke? 

Forrigg uke var full av spenning for meg. Skole skule egentlig starte i dag for meg også, men ble utsatt med en uke siden praksisplass intervjuet jeg var i Porsgrunn på onsdag hadde ikke gitt noe svar enda. Så nervene mine må vist forsete inn i denne uken også dessverre. Men håper på positivt svar i løpet av dagen, ihvertfall i løpet av denne uka. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCO with a4 preset

Men i helgen var vi på Horten mat og øl festival, det var også fotografiets dag. Så det vi si masse mat, drikke og forskjellige foto utstillinger. Det ble et ekstremt godt pipebrød med soft is, crêpes med nutella og banan pluss litt annen mat og litt drikke, alkoholfritt siden noen måte jo kjøre også. Trur vi var der i overkant av seks timer. Det var så deilig og bare senke skuldrene, gå rundt og smake på god mat, se på utstillinger, høre på musikk, bare se på alle menneskene. Elsker virkelig denne festivalen.

Men nå skal jeg prøve og få roet ned nervene mine litt. Ha en fin mandag. 


#Horten #Mat #Sommer #Mandag #Opplevelse

MINI GETAWAY

Hei og god mandag. 

I går starta vi og planlegge en liten mini getaway. Det har vært så mange opp og ned turer denne sommeren. Vi føler veldig at ferien vår gikk så alt for fort at vi ikke rakk og ha noe kjæreste tid for det var alltid ett eller annet. En eller annen telefon som var litt tung eller vanskelig og få. Men nå som skuldrene våre er sunket, for alt ordner seg på et vis. Så vil vi gjerne reise vekk en eller to netter bare for å slappe av og være oss to. 

Så valgene våre er litt sånn all over egentlig. Vi lurte litt på Arendal, men sliter med og fine et hotell som har de tingene vi vil. Så valgene er på Kragerø Resort, Vestlia Resort på Geilo eller kanskje Norefjell, en stund siden vi har vært der faktisk.  

Vis noen andre har noen tips til et spennende sted der vi kan være aktive men også slappe av, og ikke minst et sted som vi kan oppleve norsk natur så er det bare og hyle ut. 

Planen for resten av dagen er og starte på funkygine sis treningsopplegg og lage god kylling burgere. Ha en fin mandag videre alle sammen. 


Instagram: Josefine Fevang

#Reise #Ferie #Mandag #Hverdag #Sommer

PLUTSELIG VAR DET TIRSDAG

 
 
 
 
Dagen i går gikk alt for fort for meg. Plutselig var klokka over åte på en mandags kvelden, og jeg hadde ikke gjort noe som helst egentlig. Det var så sårt trengt for kroppen etter helgen og bare slappe helt av, ikke gjøre noe som helst.
 
Lørdagen ble brukt som barnevakt. Unnskyld at jeg sier det, men det er slitsomt og passe på en 3 måneder gammel baby når man ikke har barn selv eller er vant til så små barn. Men det er så vært det. Alle timene, minuttene og sekundene brukt sammen med henne ville jeg ikke bytta. En bebis gir mye glede for humøret, spesielt smilene og små pratingen.
 
Søndagen ble tantes lille herlighet på 3 måneder døpt i Eik kirke. Jeg er så heldig å få både være tante og fader. Noe som for meg er veldig stas.
 
Så nå står egentlig bare jobben igjen for meg etter helgen og redigere en del bilder. Heldig vis er det noe som jeg synes er det morsomste med og ta bilder. Så det vil komme flere bilder når jeg har redigert dem ferdig og sendt dem ditt de skal. 
 
Men dere får ha en fin tirsdag.

#Hverdag #TanteLivet #Sommer 

6 TING JEG SKAL GJØRE I AUGUST

Er dere klare for august? Det er hvert fall jeg for og si det sånn. Sist somme måned skal bare nyttes så mye og godt jeg kan. Så i August skal jeg . . .

Skole start – det blir start på siste skole år. Der vil det bli mest fokus på angular forhåpentlig vis. Så fort jeg får svar på hvor jeg havner i praksis så får jeg vite mer hvilket kode språk jeg skal ha fokus på.

Masse bilder – Jeg elsker og ta bilder. Om det er av familie, natur eller bygninger så elsker jeg dette. Jeg får en vis ro over meg når jeg får holde på med dette.

Stresse ned – Jeg har en tendens med og stresse ekstremt mye rundt ting jeg ikke kan styre. Men denne måneden skal jeg prøve og ha skuldrene mine mest mulig senket og ta de tingene jeg kan som de dukker opp.

Dåp – Jeg er så heldig og få både være tante og fadder til vakre Selma. Gleder meg til og hjelpe til. Jeg har til og med tatt på meg oppdrag som fotograf og så klart på tatt meg å bake en kake, sjokoladekake med salt karamell. Så dette skal blir spennende.

Forbedre kostholdet –  Etter sommeren er det virkelig et stort behov for og si det sånn. Det skal så inn et mat budsjett som skal følges. Alt skal planlegges før jeg skal i butikken. Så dette skal bli spennende. Og ikke minst bra for kroppen. For jeg merker det på kroppen at det har blitt litt for mye av det godt.

Kjæreste tid – Jeg føler ikke at vi trenger det, men er mer for og tilbringe mer tid samme nå som hverdagen kommer tilbake. Spesielt etter vi har hat ferie sammen i nesten tre uker. Så føler jeg dette er viktig, med tid sammen.

Jeg skal så nytte den siste sommer måneden. Og vis dere vil følge med på dåps bonanza så er det bare og følge meg på instagram, Josefine Fevang.


#August #Blogg #Hverdag #Sommer #Ferie