THROWBACK TUESDAY: MIN SOMMER

Nå som høst været har virkelig inntatt taket i hverdagen her. Så satt jeg og mimret tilbake til den fantastiske sommeren vi fikk i år. Det var noen lange fine dager. Denne sommeren var så utrolig fin.
Så jeg tenkte og gjøre en liten recap fra i sommer er på sitt sted. Eller et tilbake blikk siden humøret mitt trenger det grunnet været som var på fredag. Blåser jo vekk bare av og kikke ut vinduet følte jeg.
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 
I sommer var vi en del på hytta i Hallingdal, eller hos sviger foreldrene mine. Det ble en tur som ikke var så ekstremt koselig siden vi var der for og reise i begravelse til bonus bestemora til mannen min.
Men jeg er så heldig og bo i et så utrolig fint land. At det og ta en kjøre turen opp gjøre meg ingenting faktisk.
 
 
I år som de andre to siste åra ble det Stavernfestivalen. Det kan dere lese om her. Men jeg må bare si at i år var det en bra musikk opplevelse. Blir en tur neste år også. Billettene er alt i boks for neste år.
Eminem jeg gruer meg en hel deg pga jeg har angst for slike plasser med mye mennesker. Heldig vis så skjønte jeg vel ikke hvor mange som var der før vi dro. Men herregud for en fantastisk konsert. Og ekstremt morsomt og si at man har vært på Eminem konsert. Var jo andre gangen han var i Norge.
 
 
Utdrikningslag for en av de vakre venninnene mine. Gud så morsomt det var. Elsker og være med venninnene mine. De bringer virkelig mye positivt inn i live mitt.
Det ble også Pol Party i år, som de andre årene også. Er så glad i venninnene mine. Er ingen onkelig sommer uten dem.
 
Fem års bryllups dag. Vi glemte litt denne dagen for og være ærlig. Plutselig hadde den kommet og så godt videre. Det var faktisk noen andre som midte oss på det. Men jaja sånn går det når man har vært sammen i ni år.
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Vi tokk en liten tur til Kiel. Det var så kjempe deilig og komme seg vekk. Selv om jeg ble litt syk for og si det sånn. Men det var bare og gjøre det beste ut av det. Det ble en kjempe fin tur. Vi fikk med oss noen kjempe fin solnedgang i tillegg. Og vi var så kjemp heldige med været når vi var i Kiel også.
 
Horten øl og Mat festival vi var der i fjord med søsteren min og hennes samboer. Jeg er så glad i denne lille tradisjonen vi har fått med pipebrød med is i den dagen.
 
Skole start. Endelig sier nå bare jeg for og si det sånn. Det er et krevende fag jeg lærer meg. Men så ekstremt morsomt også. Elsker valget jeg har tatt for fremtiden min.
 
 
 
Men det beste med hele sommeren var nokk tante barnet mitt, Selma. Det var virkelig høydepunktet i sommer. Hennes første sommer. Trur vi passa ho i tre hele dager i løpet av sommeren, en gang i måneden ble det til pluss noen timer her og der. Og i August ble vi også faderne hennes. Jeg er så ekstremt stolt tante for og si det sånn. Kanskje litt hysterisk noen gang, skal fortelle om det siden, men så ekstrem stolt. 
 
Denne sommeren har vært så utrolig fin. Selv om noe negative ting skjede her og der. Så er det faktisk ikke det jeg husker mest eller best. Men det var alle de fine sommer dagene vi var så heldige fikk.
Dette må ha vært første sommeren på mange år der jeg virkelig har senket skuldrene mine og bare nyttet den til det vær dag uten noe klaging.
 

#Blogg #Sommer #Hverdag #Foto #Familie #Ferie #Opplevelse 

5 TIPS TIL INNE KOS

Processed with VSCO with 5 preset
 
Håper alle har det bra i dag.
Jeg har slitet en del med halsen min, stemmen min forsvinner litt av og på, litt tungt for å puste. Men er ingenting litt ekstra hvile kan gjøre noe for kroppen min. Men det er sikkert flere en meg som har fått med seg dette drit været som er meldt i løpet av kvelden og natta. Så jeg har fint planta meg inne med et godt teppe, vurderer snart og hente dyna. Alt fått dratt den syke kroppen min ut for og handle slik at jeg ikke trengte å gjøre det senere i dag. Så nå har jeg egentlig hele dagen på å pleie kropp og sjel inne i varmen. Når har man jo faktisk er en god grunn til og være inne grunnet av uværet.
 

Så her er 5 tips til hva man kan fine på i slikt vær:

  1. Ta igjen tapt arbeid. Siden jeg har vært syk i går og i dag så må jeg rett og slett sette meg ned å se på litt skole arbeid. Det er en god investering for framtiden min og forberedelse til lærlingplass neste uke. 
  2. Ta opp en hobby. Kanskje ikke en hobby som er ute. Men for eksempel sy, eller strikke kanskje litt hekling? Hvem vet. Mange hobbyer man kan gjøre inne.
  3. Gaming. En av mine yndlings ting og gjøre i slikt vær.
  4. Film eller serie. Jeg har alt planta meg godt inn i Vampire diaries sesong 8. Rakk aldri og se den avsluttende sesongen før nå. Så takk HBO for at dere har den akkurat nå.
  5. Lage god mat, eller bakke. Er to fluer i en smekk. Noe godt og kose seg med, og ikke minst tidsfordriv.
Har sikkert hundre andre ting jeg kunne skrivet opp. Men dette er de tingene jeg skal kose meg med i helgen i dette dritværet. Hva skal du bruke denne blåse vekk dagen på? 
 
Ha en fin fredag videre. Nyt helgen deres. 

#Helg #Hverdag #5Tips #Høst #September

NÅR ALT SIER LITT STOPP

 
Osen har uken deres vært så langt?
Her har det vært ekstremt mye opp og nede egentlig, spesielt i går. Jeg som tom psykisk at jeg nesten ikke viste hvor jeg skule gjøre av meg til slutt. Jeg var så redd for at jeg var på vei inn i en dårlig periode. Men så var det med å huske at det går an og ha en dårlig dag.
 
Hvordan takler dere slike periodene? Hva gjøre dere når dere er tomme psykisk. Jeg har mine egne teknikker. Men noen ganger så føler jeg at de ikke er helt nokk. Jeg føler det er veldig lett og bli slik. Litt ekstra tom når live ditt virker og ha færre timer i døgnet enn det som det egentlig er.
Så jeg har bestemt deg for at resten av denne uka skal jeg kun gjøre de tingen jeg vil etter skolen. Kun ha fokus på det jeg liker å ha fokuset mitt på. Det er jo flere av disse tingene som har falt lang bakk i rekken etter at dagene ble så ekstremt fult opp med skole. Savner virkelig blogging, engasjement og ikke minst det og være kreativ mellom foto. Jeg savne kreativiteten min egentlig.
 
Så igjen, hvordan takler dere dette? Det og følge seg tom.

Instagram: Josefine Fevang 

#Helse #Psykisk #Larvik #deprisjon

HAPPY FRIYAY!

Processed with VSCO with a4 preset

Hei, og en god fredag.

Jeg vet ikke hvor mange blogg innlegg jeg har starta på denne uken, og som jeg aldri har ble ferdig med, og som ble slettet. Dagene mine flyr så ekstremt fort av gårde for tiden. Dette har jo også vært tredje uken på skolen. Så tiden min går for det meste til skolen og til familien min egentlig. Jeg føler at det ikke er så mye tid igjen til de tingene jeg også burde prioritere, som jeg er veldig glad i og holde på med, som foto og blogging. Men jeg regner med og håper at vis jeg gir det litt ekstra tid, så vil rutinene falle naturlig på plass for meg. 

Eller så tar jeg gjerne i mot noen fine tips til hva dere kanskje vil lese om her på bloggen. 

Eller tips til osen dere takler den veldig hektiske hverdagen og nye rutiner. Alt av tips tar jeg så veldig gjerne i mot akkurat nå.

Håper dere får en fin fredag og en veldig koselig helg.


#Blogg #Helg #Karriere #Skole #Utdanning #Familie #Livet 

I SEPTEMBER

Da skal jeg: 

Processed with VSCO with g3 preset

1. Hytta. Ingen ting er som høst på hytta. Elsker virkelig skogen og fjellet, den deilige kjølige fjell lufta, fargen… Bare alt er så vanvittig vakkert på høsten.

2. Være mer student.  Lære meg en god del C#.

3. Shoppestop. Har lagt en del merke til at jeg kjøper klær bare for og kjøpe. Så har funnet ut at det er bedre og bare ha shoppestop på klær. Med mindre jeg går tom for undertøy eller aller klærna mine brenner opp.

Processed with VSCO with g3 preset

4. Bedre fotograf. Er mest for jeg elsker og ta bilder. Jeg er så glad i og være kreativ. Så derfor skal jeg ha et stort fokus på og ta mer bilder.

5. Bedre blogger og instagramer. Må jo dele disse bildene et sted.

6. Se filmer. Siden høsten pleier og være grå og trist så skal jeg virkelig prøve og se en del filmer. Kan alt krysse av Baywatch og Avenger: Infinity War.

Har også tenkte veldig på og fine meg en god bok som jeg kan kose meg med på ettermidagen i høst. Litt usikker på hvilken bok det skal bli. Men er liksom noe med høsten, inne under teppe med en god bok.

Men hva er dine planer for September eller høsten? Føler bare at hele denne høsten bringer litt mye energi. 

Ha en fin dag videre!


#September #Høst #Blogg #Hverdag #Jobb